TW 10!! PŁOCK! 1400 BP+R 1 sierpnia!!
Re: TW 10!! PŁOCK! 1400 BP+R 1 sierpnia!!
Nom nawet spoko było. Najmilej wspominam 1 bitwę z WE i 2 czy 3 z Lizardmenami.
Zapodajcie jakieś zdjecia jak macie
Zapodajcie jakieś zdjecia jak macie
- Kontakt:
Mogę założyć się o piwo, że jeszcze nie
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
H ze zdjęciami CO z ligą??
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Wilqu ja i Młoda mieliśmy aparat i ona co prawda robiła zdjęcia ale wyłącznie figurek. Głównie skavenów żeby mi przed nosem tym machać i marudzić żebym pomalował armię.
A co do ligi to Gobo brał od kogoś ID ligowe w ogóle? Ode mnie na pewno nie.
A co do ligi to Gobo brał od kogoś ID ligowe w ogóle? Ode mnie na pewno nie.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Pewnie nie, bo po co..... Gobo masakra!!
wyniki pujda jutro, nie mam keidy za to usiasc, ale caly czas pamietam... (sa przeciez 2 tyg na to..)
ps. co z tymi zdjeciami, wlasnie?
edit. Gnatożuj :wszystkie ID mam an stronie ligi, wiec nie ma nad czym płakać... i tak zawsze z tamtąd brałem..nie martwcie sie..
ps. co z tymi zdjeciami, wlasnie?
edit. Gnatożuj :wszystkie ID mam an stronie ligi, wiec nie ma nad czym płakać... i tak zawsze z tamtąd brałem..nie martwcie sie..
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Szkoda, że przy dziesiejszej aktualce ligi nadal ich nie ma, więc nasuwa się prosty wniostek, że ich nie wysłałeś wtedy kiedy mówiłeś. Ja nie mam pytań, rozumiem, że samemu czasem trudno jest ogarnąć turniej, ale jak się nie jest w stanie to się przynajmniej nie robi maniany.....wyniki pujda jutro, nie mam keidy za to usiasc, ale caly czas pamietam... (sa przeciez 2 tyg na to..)
Sory Gobo, ale IMO nie dajesz sam rady....
wyniki wysłane dzisiaj, przepraszam za opoznienie.. a ze samemu jest ciezko to nie nowosc szkoda korala, bo z nim bylo troche latwiej... ale coz... jakos trzeba samemu to ciagnac.. ;/Necromanter pisze:Szkoda, że przy dziesiejszej aktualce ligi nadal ich nie ma, więc nasuwa się prosty wniostek, że ich nie wysłałeś wtedy kiedy mówiłeś. Ja nie mam pytań, rozumiem, że samemu czasem trudno jest ogarnąć turniej, ale jak się nie jest w stanie to się przynajmniej nie robi maniany.....wyniki pujda jutro, nie mam keidy za to usiasc, ale caly czas pamietam... (sa przeciez 2 tyg na to..)
Sory Gobo, ale IMO nie dajesz sam rady....
Potrzebuję skontaktować się z kimś z Płocka. PM-ką czy czymkolwiek innym niech da mi znać.
A licky boom boom down!!!