Turniej w Sopocie 16-08-2009
- krooliczek
- Mudżahedin
Re: Turniej w Sopocie 16-08-2009
nie ma co plakac,
bedzie bedzie tylko tak w chxja wali;p
bedzie bedzie tylko tak w chxja wali;p
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
- Szrederator
- Chuck Norris
Ja mam prośbę do któregoś highelfowego gracza o pożyczenie na turniej dwóch bolców oraz maga gdyż moje figsy(większość) są w klubie.
mam DElfickie o ile nie beda ci przeszkadzac i kilku magow HE sie znajdzie tylko musisz do jutra rana napisac ze przyjmujesz jalmuzne od jedynej slusznej strony tego konfliktu oraz ze wyznasz ZUOOO i mrok przelewajac krew przeciwnikow Khaina.
Pożyczyłby ktoś 5 knightów i 5 konnych maruderów?
Dzięki pająk, zawsze coś. Swoich też raczej same koniki wystawie, bo je tak skleiłem, że nie da się ich poustawiać tak, żeby 5 nie zajmowało tyle miejsca co 6.
przepraszam wsyzstkich ze sie nie pojawilem ani nie moglem poinformowac ze mnie nie bedzie, trafil mi sie wypadek wczoraj po poludniu i nie mam dostepu ani do netu ani do swojego telefonu, jestem w szpitlalu do jutra lub pojutrze i mam rozwalona łapę.
a wszyscy za Tobą tak się stęskniliśmy;-) wracaj do zdrowia;-)Gajowy pisze:przepraszam wsyzstkich ze sie nie pojawilem ani nie moglem poinformowac ze mnie nie bedzie, trafil mi sie wypadek wczoraj po poludniu i nie mam dostepu ani do netu ani do swojego telefonu, jestem w szpitlalu do jutra lub pojutrze i mam rozwalona łapę.
a co do samego turnieju- dziękuję wszystkim za przybycie, turniej chyba wyszedł ok:-) będzie więcej takich:-) wyniki wrzucę jutro, bo dzisiaj już nie mam siły...
Jako organizator również dziękuję wszystkim za przybycie. Mam nadzieję, że wyszło dobrze. Kolejny turniej najprawdopodobniej we wrześniu. Dzięki przeciwnikom za gry, mam nadzieje że grało się wam przyjemnie po mimo mojego ciągłego podenerwowania, na szczęście Gęba (któremu też dziękuje za grę wspólną) studził atmosferę.
Szacunek dla Kohorty i ludzi z Koszalina, że wpadli do nas na lokala.
Wielkie dzięki za pomoc przy sprzątaniu dla Thuriona, Ismaela, Babylona, Xeta oraz Malina.
Gry poszły średnio i nie będę tu na ten temat pisał.
A teraz coś z zupełnie innej beczki.
Ludzie posprzątajcie czasem po sobie !!!! Po turnieju na podłodze leżała niezliczona liczba butelek i innych śmieci, już nie mówiąc o pokruszonych waflach ryżowych.
Gajowy wracaj do zdrowia i pijemy na DMP.
Szacunek dla Kohorty i ludzi z Koszalina, że wpadli do nas na lokala.
Wielkie dzięki za pomoc przy sprzątaniu dla Thuriona, Ismaela, Babylona, Xeta oraz Malina.
Gry poszły średnio i nie będę tu na ten temat pisał.
A teraz coś z zupełnie innej beczki.
Ludzie posprzątajcie czasem po sobie !!!! Po turnieju na podłodze leżała niezliczona liczba butelek i innych śmieci, już nie mówiąc o pokruszonych waflach ryżowych.
Gajowy wracaj do zdrowia i pijemy na DMP.
Wyniki:
1. Łuczyński & Grotha
2. Malinowski & Wanta
3. Pietrowicz & Niedorezo
4. Majchrowicz Brothers
5. Frankiewicz & Tetzlaff
6. Dorszyński & Szelewicki
7. Kawczyńscy Brothers
8. Kołtan & Pabiś
9. Kieliszczyk & Schroeder
10. Salamon & Gębski
11. Rychert & Chilicki
12. Królikowski X 2
13. Jarosz & Schutzmann
14. Affeltowicz & Chaciej
1. Łuczyński & Grotha
2. Malinowski & Wanta
3. Pietrowicz & Niedorezo
4. Majchrowicz Brothers
5. Frankiewicz & Tetzlaff
6. Dorszyński & Szelewicki
7. Kawczyńscy Brothers
8. Kołtan & Pabiś
9. Kieliszczyk & Schroeder
10. Salamon & Gębski
11. Rychert & Chilicki
12. Królikowski X 2
13. Jarosz & Schutzmann
14. Affeltowicz & Chaciej
Troszke pooftopuje
Gdzie teraz można pograć w trójmiescie
(bede w Gdańsku na starym miescie, wiec do Gdyni to raczej nie pojade, ale np Sopot czemu nie)
i czy jakiś chetny znajdzie sie na sparing z DE przed DMP 25-28 aż 4ry dni
sry za offtop
Gdzie teraz można pograć w trójmiescie
(bede w Gdańsku na starym miescie, wiec do Gdyni to raczej nie pojade, ale np Sopot czemu nie)
i czy jakiś chetny znajdzie sie na sparing z DE przed DMP 25-28 aż 4ry dni
sry za offtop