Obstawiam, że o grę Lizakami na DMP.Malal a co tym razem poszlo? zupa byla za slona?
Stasiu nie chce grać WoCH.
Zgadłem?
Obstawiam, że o grę Lizakami na DMP.Malal a co tym razem poszlo? zupa byla za slona?
thurion pisze:Malal a co tym razem poszlo? zupa byla za slona?Malal pisze:Tak jak Ja Ci oddaje poklony i oddaje honory dla najpokorniejszej klaczy.Crusader pisze: Widziałeś, żebym kiedykolwiek się na kogoś obraził? Jak dla mnie to Ty jesteś mistrzem w tej dziedzinie i oddaje Ci związane z tym tytuły![]()
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
a to lajdak! zeby tak zawsze...?Crusader pisze:Malal gra w innym squadzie na DMPa orgazm zawsze udawał
Pozdro
okolo 60 kamieni po prostu.... 50d3 to 150 hitow nie mowiac juz o javelinach...qlpin pisze:czy ja o czyms nie wiem?Crusader pisze:Malal chciał grac lizakami na 4rech skink chiefach na terkach, ...
pozdro
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
takiego przedmiotu przecież nie ma...Robson pisze:dodatkowo 1 skinek heros ma ten item, co podwaja ilosc kamieni dla regonu, zrzucasz wtedy d6, taki item ala ten w gobasach, co podwaja hity fanatyków. dobra rozkmina na drużynówke.