Po pierwsze nie rozwadniaj tak bardzo. Jak już dobrze zaschnie jakimś zwykłym suchym pędzlem "na siłę" pozbądź się piachu, który się nie przykleił.Malcavian pisze:z czego robisz podstawki? piasek gw? i na co kleisz? bo ja probuje na wikol rozcienczony i jak pozniej chce go pomalowac to zostaje na pedzlu...
Lenart`s Gallery (21.01.2010)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lenart`s Gallery (10.01.2010)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Spoko, cieszę się że się udało (szczególnie że za pierwszym razem). Myślę że jak trochę ten sposób malowania doszlifujesz to twoje figsy będą wyglądać napewno zajebiście.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Lenart gratki za to że ci się chce tyle malować
Dość szybko i sprawnie ci to idzie. Armia coraz lepiej wyglada, byle tak dalej.
pzdr.
Dość szybko i sprawnie ci to idzie. Armia coraz lepiej wyglada, byle tak dalej.
pzdr.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..