Lenart`s Gallery (21.01.2010)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Lenart`s Gallery (10.01.2010)

Post autor: Rasti »

Malcavian pisze:z czego robisz podstawki? piasek gw? i na co kleisz? bo ja probuje na wikol rozcienczony i jak pozniej chce go pomalowac to zostaje na pedzlu...
Po pierwsze nie rozwadniaj tak bardzo. Jak już dobrze zaschnie jakimś zwykłym suchym pędzlem "na siłę" pozbądź się piachu, który się nie przykleił.

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

eksperyment się powiódł wyszło naprawdę spoko:) dzięki arbiter

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Spoko, cieszę się że się udało :) (szczególnie że za pierwszym razem). Myślę że jak trochę ten sposób malowania doszlifujesz to twoje figsy będą wyglądać napewno zajebiście.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Lenart
Falubaz

To już 3 oddział...
Jeszcze 3:( a i jeszcze 5 movement trays:(

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Armia jest coraz bardziej zajebistrza :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Świetnie, choć trochę monotonnie. Jeden model wygląda na dwukolorowy.
Ale niezłe tempo. Ja 5 konnych męczę już miesiąc ponad >< Nie mam się kiedy zebrać, a u Ciebie, jak widać, do przodu ;)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Lenart gratki za to że ci się chce tyle malować :)
Dość szybko i sprawnie ci to idzie. Armia coraz lepiej wyglada, byle tak dalej.
pzdr.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Lenart
Falubaz

dzięki za miłe kom. mam nadzieje że dalej uda mi się coraz lepiej rozwijać mojego skila;) dzieki
pzdr

ODPOWIEDZ