Mantic Games - konkurent dla GW?
- General Baga
- Kradziej
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Jak widac pasują idealnie
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Ghule słabe jak dla mnie ale szkielet to nawet lepszy od tego gw
-
- Oszukista
martwiaki lepsze i tańsze od oryginałów, elfy nie przekonują, dwarfy w sumie też nie. Ale wiele gorsze od GW nie są - po prostu inny klimat. Na razie jedynym ochydztwem jest elfia balista - reszta w normie, albo nawet niezła... Czekam na DE/Bretkę to może coś kupię. VC sobie odpuszczam bo jeszcze będzie że PG jestem
Ależ ci Ironcladzi są doskonałą bazą do Chaos Dwarfów!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Maszynki spoko, ale ciężko skopać coś takiego, chociaż w przypadku elfów ta sztuka im się udała- balisty są po prostu paskudne. Zresztą elfy jak dla mnie są skopane po całości, więc na razie Mantic nie może liczyć na moją hojność
Cienkie te maszyny. Jakoś tak nie czuje się w nich klimatu krasiów . Może do imperium by się nadawały (ale imperialiści i tak mają lepsze wzory) . Jedynie ten inżynier daje rade . Ma taką fajną mordę zapijaczonego lumpa , aż się prosi o czerwony nos i wory pod oczami .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
jakby ten lord na smoku byl odczepialny od figurki to ja go chyba sobie wezme ze greendragona bo mi sie bardzo ta figsa podoba.sie zastanawiam czy ci skauci tez nie pasowaliby do mojej armii - wlasnie taki smuklejszy oddzial wycwiczony do szybkiego biegania wiec wiadomo ze jeszcze chudsi niz normalnie
a calosc vampirow jest po prostu swietna i ghule i szkielety full wypas
a calosc vampirow jest po prostu swietna i ghule i szkielety full wypas
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...
Akurat Ghule z tej firmy są o wiele ładniejsze niż te z GW. Wygladaja bardziej ,,ludzko" niż te oryginalne Bo te GW-kowskie z tymi kolcami na placach do mnie nie przemawiają .
Chyba sobie zmówie od nich 20 spearmenów na eternali
Chyba sobie zmówie od nich 20 spearmenów na eternali
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Po prostu nachapaliscie się wizerunku niskich grubasów od GW i dlatego tak mówicieMotorek pisze:Elfy to porażka
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Gdzie Ty masz grube elfy w GW? Aż podaj linka do grubego elfa by GWkubon pisze:Po prostu nachapaliscie się wizerunku niskich grubasów od GW i dlatego tak mówicieMotorek pisze:Elfy to porażka
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Jak przyjdą mi Spearmeni to wkleje wam zdjęcia porównawcze
Poza tym nie bierz wszystkiego dosłownie. Chodzi mi o to że elfy na Artach i flufie są zawsze przedstawiane jako wysokie i smukłe istoty a GW wydaje elfy dosyc niskie ( wielkości ludzi) no i co by nie mówić większość najzgrabniej nie wyglada. To samo tyczy sie Lotra. Tamte elfy wygladają jak elfy - czyli smukłe i wysokie
No offense
Poza tym nie bierz wszystkiego dosłownie. Chodzi mi o to że elfy na Artach i flufie są zawsze przedstawiane jako wysokie i smukłe istoty a GW wydaje elfy dosyc niskie ( wielkości ludzi) no i co by nie mówić większość najzgrabniej nie wyglada. To samo tyczy sie Lotra. Tamte elfy wygladają jak elfy - czyli smukłe i wysokie
No offense
Mhroczny Rycerz pisze:Gdzie Ty masz grube elfy w GW? Aż podaj linka do grubego elfa by GWkubon pisze:Po prostu nachapaliscie się wizerunku niskich grubasów od GW i dlatego tak mówicieMotorek pisze:Elfy to porażka
tez sie musze zgodzic ze troche niektore figsy nie pasuje - np takie ww niby "komandosi" elficcy umiejacy sie zakrasc pod same stopy wroga ale maja na sobie sprzetu jakby chcieli podbic szczyt himalajow
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...