szykuje się złooooooo
WIĘKSZY HARDKOR! 31.10.2009 single 2550 Warszawa
Re: WIĘKSZY HARDKOR! 31.10.2009 single 2550 Warszawa
Będzie Karabin
szykuje się złooooooo
szykuje się złooooooo
a moje? wyslalem na pm, i widze ze jeszcze nie odczytane ;]
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja wysyłałem wczoraj maila chłopaki i mnei nie ma na liscie, odpowiedzi też nie mam, wtf? 
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Właśnie wróciłem z filmów Jacka Olędzkiego w Muzeum Etnograficznym. Było dużo wina, kadra ma mnie za pijaka, ale sprawdzam opór. 
Wszyscy, którzy wysłali rozpy na maila, a nie ma ich na liście proszeni są o wysłanie rozpy z danymi do mnie na PW.
Wszyscy, którzy wysłali rozpy na maila, a nie ma ich na liście proszeni są o wysłanie rozpy z danymi do mnie na PW.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dziekanotr jesteś hardkorem!Mateusz Dziewanowski 3064 OK
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
masz ode mnie pmkeKalesoner pisze:Właśnie wróciłem z filmów Jacka Olędzkiego w Muzeum Etnograficznym. Było dużo wina, kadra ma mnie za pijaka, ale sprawdzam opór.
- dziekanotr
- Wodzirej
jestem ciekawy tych Ogrow jak wypadna, wiem ze bedzie 5 pkt z malowania 5pkt za rozpe w czasie, to juz 10 a z bitew sie zobaczyArbiter Elegancji pisze:Dziekanotr jesteś hardkorem!Dziekanotr jesteś hardkorem!Mateusz Dziewanowski 3064 OK
kur wa cos cytowac nie umiem;/
Tak przeglądałem armie jakie są umieszczone w zgłoszeniach na pierwszej stronie i jestem mile zaskoczony bo są tylko 2*demony. Szkoda tylko, że nie ma żadnych lizaków ani skavenów.
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.