Rafix, nastąpi jeszcze drobna korekta terenów przed masterem w Białymstoku.
Pozdro.
Teraz jest po fakcie. To że mi wyślesz rozpe nic nie da. gdyż trzeba ją mieć na turnieju.eliah91 pisze:Nie szczyt bezczelności tylko jeżeli Śmiechu mi nie wierzy i uważa że oszukiwałem, to jest jedynym sposobem aby się przekonał że żadnego wałka nie było. Po za tym przed rzuceniem kingiem pojedynku pytał się mnie co ma.
Po raz drugi mu powiedziałem.
jacku nie uwazasz, ze zaczynanie flejma w sprawie sytuacji, ktorej nie widziales... wiem, ze dzien bez flejma to dzien stracony ale bez przesady...Jedy Knight pisze:RAFIX pisze:Shino, nie to żebym ci wypominał ale*, ta mumia powinna zginąć przecież miałem ogień na obydwu bohaterach
![]()
![]()
to by odwróciło wynik tej bitwy
...
*moja wina ze zapomniałem że mumia jest łatwopalna
Zostaw Shino w spokoju. Dopiero jakieś pięć lat gra TK, jeszcze się nie nauczył, że mumie są łatwopalne.
Jak następnym razem będziesz krzyczał, że masz ogień i nie podwoi ran – znaczy, że Alzheimer już 20-latków atakuje albo Shino zapomniał co wróg ma w rozpisce.
Ja sam co prawda kiedyś pozwoliłem Krasnoludkowi oblać terror na 8, na „Zasadzie Henry’go” (to nie moja sprawa – niech sam zna zasady, od tego jest sędzia itd.) Ale nie zamierzam tej zagrywki powtarzać, choć czasem miło być łajdakiem.
No i jeszcze punkty do ligi, sława i chwała - te rzeczy…
Tak.Shino pisze:.. wiem, ze dzien bez flejma to dzien stracony ...
Nie.Shino pisze: pozatym chyba lepiej piec lat grac armia i nie wiedziec, ze king jest latwopalny niz grac 10 lat w gre i wciaz nie wiedziec, ze obcinanie marszu nie dziala na reform![]()
chłopie a czy ty myślisz że ja wiem jak się nazywasz?SlanesH pisze:Panowie tylko nie zapomnijcie poprawić kwestii malowania, nie po to siedzialem do pozna nad ostatnimi skinkami zeby nie miec tych pktow
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole