Słoneczniki van Gorka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Słoneczniki van Gorka
a dajcie tutaj zdjecia wszystkich modeli moze ? fajnie by bylo je zobaczyc.
Pomoc w ocenie prac zgloszonych do konkursu bylo czystą przyjemnoscia. Było wiele naprawde ladnie pomalowanych modeli. Choc pierwsze miejsca zostaly hurtem zajete przez Przemka, to nad kolejnymi miejscami mielismy trudne dyskusje... wybor byl ciezki.
Ciesze sie, ze poznałem przy okazji konkursu Rapta, oraz miałem okazje chociaz zobaczyc Raksa i Ignis (niestety nie bylo czasu sie poznac i pogadac... moze nastepnym razem
).
Konkurs byl kameralny, ale mial rzeczywiscie bardzo przyjemna atmosferę. Jestem przekonany, ze kolejny konkurs, za rok, bedzie miala taka sama atmosfere, ale tym razem zaszczyci nas swoja obecnoscia jeszcze wiecej malarzy z całej Polski.
Wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy przyjechali i i pokazali swoje prace !![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ciesze sie, ze poznałem przy okazji konkursu Rapta, oraz miałem okazje chociaz zobaczyc Raksa i Ignis (niestety nie bylo czasu sie poznac i pogadac... moze nastepnym razem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Konkurs byl kameralny, ale mial rzeczywiscie bardzo przyjemna atmosferę. Jestem przekonany, ze kolejny konkurs, za rok, bedzie miala taka sama atmosfere, ale tym razem zaszczyci nas swoja obecnoscia jeszcze wiecej malarzy z całej Polski.
Wielkie dzieki dla wszystkich, ktorzy przyjechali i i pokazali swoje prace !
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)