Ankieta odnosnie DMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany

Ile bitew i dni ma trwac DMP?

3 dni - piatek, sobota, niedziela 2+3+1 bitwa
71
37%
2 dni - sobota, niedziela 3+2 bitwy
121
63%

Liczba głosów: 192
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Ankieta odnosnie DMP

Post autor: Ziemko »

Poniewaz Piszczala jak wspolorganizator kazal mi 2 takie jak widzicie opcje wstawic...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Ziemko pisze:Poniewaz Piszczala jak wspolorganizator kazal mi 2 takie jak widzicie opcje wstawic...
To trochę błąd, powinno być też 4+2 jak również 1+3+2.
Pozdro.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Do Piszczaly piszcie.

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

byłem za A ale uważam ze to zmniejszy frekwencję. Uważam też, że 5 bitew to o przynajmniej 1 za mało - najchętniej bym był za 3+3 lub faktycznie 4+2 żeby ludzie mogli wrócić.

W sobotę i tak znając realia większość nie idzie lulu o 20.00 ... więc można zacząć pić / hałasować czy cokolwiek te 2h później po rozegraniu 4 bitwy.

9-12-15-18-21 z obsówami max 22.30 był by koniec

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

To jest zupełnie nierealne.
3 godziny na bitwę/paringi/przenoszenie figurek przez 200+ osób/kminienie dostawiania...
Prędzej koło północy...Lubię przestawiać figurki, ale robić to od 9:00 do 24:00 to trochę hardcore ;)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, o 20:03 przez Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

ja z czystej matematyki jestem za przynajmniej sześcioma bitwami. Po prostu przy tak dużej frekwencji trudno wyłonić rzeczywiście najlepszą drużynę tylko pięcioma bitwami...
Obrazek

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

co najlepsze 3 dni grania spowodują, że będzie mniejsza frekwencja, co za tym idzie 6 bitew już będzie lekko przesadzone z miarodajnością wyników końcowych, a przy 5 bitwach zwali się multum ludzi i znowu będzie niemiarodajnie ;D

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

Tylko ile osób wypadnie z tego powodu, a ile nowych przybędzie (z tego bądź innego powodu)?-frekwencja cały czas rośnie

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Ja tu czegoś nie czaję ;P czemu wszyscy tak zwrcają uwagę na frekwencję? czy jak będzie 300 a nie 400 osób to będzie jakiś dramat?
jakos przy "zwykłych" masterach nie ma takich problemów, oprócz tego by było minimum 60.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
kajdan
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: kajdan »

No wybacz ale chyba w przypadku DMP o prestiżu tego turnieju świadczy także jego z roku na rok rosnąca liczba uczestników. Jak dla mnie trzeba się postarać aby tak było dalej... to właśnie tworzy niepowtarzalny klimat, na który ludzie czekają z roku na rok. Na ten turniej przyjeżdżają nie tylko pro-uber masterzy WFB ale również masa osób troszkę lżej traktujących tą grę i chcąca się dobrze bawić nie wykluczając oczywiście pogrania na wysokim poziomie. Głosowanie było założone aby poznać stanowisko całego światka WFB więc niech ludzie głosują a tu ciągle kłótnie, organizatorzy i tak zrobią swoje.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

kajdan pisze: Jak dla mnie trzeba się postarać aby tak było dalej... to właśnie tworzy niepowtarzalny klimat, na który ludzie czekają z roku na rok.
Dostawcie jeszcze z 5/6 składów i będzie git frekwencja nie spadnie

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

przez to ze wlasnie jest 5 bitew i coraz wieksza liczba druzyn, czekam na dzien w ktorym top 5 DMP wcale ze soba nie zagra bo zabraknie jednej bitwy

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

i? wielki dramat?
Release the Przemcio!

Boberr
Chuck Norris

dramat nie przeciez to tylko hobby
ale niesprawiedliwosc moim zdaniem jak najbardziej

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

po pierwsze, wydaje mi się, że jest na tyle dobrych drużyn, że szanse są znikome.
po drugie, czy to, żeby te drużyny zagrały jest warte tego, żeby iluśtam graczy nie przyjechało?
Release the Przemcio!

Boberr
Chuck Norris

moim zdaniem zeby wyniki byly jak najbardziej miarodajne jest warte tego zeby ilustam ludzi nie przyjechalo, to i tak jest i bedzie najwiekszy turniej w Polsce.

niby szanse znikome ale sa zawsze

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

No coz zgodnie z prośbą : głosowałem na B bo A ssie, jest mi nieodpowiednie gdyż z reguły nie robie w 3 dni czegoś co moge bez problemu zrobić w 2. Bo niecierpie marnować czasu.

GoblinNadGobliny
Mudżahedin

Post autor: GoblinNadGobliny »

Boberr pisze:moim zdaniem zeby wyniki byly jak najbardziej miarodajne jest warte tego zeby ilustam ludzi nie przyjechalo, to i tak jest i bedzie najwiekszy turniej w Polsce.

niby szanse znikome ale sa zawsze
to moze lepiej zrobic tygodniowy turniej dla botow i niech wszystkie nolify graja chociazby kazdy z kazdym (ciezko o bardziej miarodajne wyniki), a dmp zostawic jako najwieksze 'swieto' na ktorym jest olbrzymia frekwencja?
Obrazek

Awatar użytkownika
Herkules
Mudżahedin

Post autor: Herkules »

gokish pisze:
kajdan pisze: Jak dla mnie trzeba się postarać aby tak było dalej... to właśnie tworzy niepowtarzalny klimat, na który ludzie czekają z roku na rok.
Dostawcie jeszcze z 5/6 składów i będzie git frekwencja nie spadnie
Gokish ale po co takie głupie komentarze ? Nie chodzi o składy animosity tylko o ogólną frekwencje DMP jako największego turnieju w świecie polskiego WFB .

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

trikk pisze: po drugie, czy to, żeby te drużyny zagrały jest warte tego, żeby iluśtam graczy nie przyjechało?
po drugie, czy to, żeby grać AŻ DWA DNI jest warte tego, żeby iluś tam graczy nie przyjechało? zwłaszcza tych biedniejszych z Uralu i Kazachstanu, Pendżabu, Andaluzji i Andory...

Ż.

Zablokowany