Ankieta odnosnie DMP
Re: Ankieta odnosnie DMP
Poniewaz Piszczala jak wspolorganizator kazal mi 2 takie jak widzicie opcje wstawic...
To trochę błąd, powinno być też 4+2 jak również 1+3+2.Ziemko pisze:Poniewaz Piszczala jak wspolorganizator kazal mi 2 takie jak widzicie opcje wstawic...
Pozdro.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Do Piszczaly piszcie.
byłem za A ale uważam ze to zmniejszy frekwencję. Uważam też, że 5 bitew to o przynajmniej 1 za mało - najchętniej bym był za 3+3 lub faktycznie 4+2 żeby ludzie mogli wrócić.
W sobotę i tak znając realia większość nie idzie lulu o 20.00 ... więc można zacząć pić / hałasować czy cokolwiek te 2h później po rozegraniu 4 bitwy.
9-12-15-18-21 z obsówami max 22.30 był by koniec
W sobotę i tak znając realia większość nie idzie lulu o 20.00 ... więc można zacząć pić / hałasować czy cokolwiek te 2h później po rozegraniu 4 bitwy.
9-12-15-18-21 z obsówami max 22.30 był by koniec
To jest zupełnie nierealne.
3 godziny na bitwę/paringi/przenoszenie figurek przez 200+ osób/kminienie dostawiania...
Prędzej koło północy...Lubię przestawiać figurki, ale robić to od 9:00 do 24:00 to trochę hardcore![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
3 godziny na bitwę/paringi/przenoszenie figurek przez 200+ osób/kminienie dostawiania...
Prędzej koło północy...Lubię przestawiać figurki, ale robić to od 9:00 do 24:00 to trochę hardcore
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, o 20:03 przez Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.
- morgan10005
- Falubaz
Tylko ile osób wypadnie z tego powodu, a ile nowych przybędzie (z tego bądź innego powodu)?-frekwencja cały czas rośnie
Ja tu czegoś nie czaję ;P czemu wszyscy tak zwrcają uwagę na frekwencję? czy jak będzie 300 a nie 400 osób to będzie jakiś dramat?
jakos przy "zwykłych" masterach nie ma takich problemów, oprócz tego by było minimum 60.
jakos przy "zwykłych" masterach nie ma takich problemów, oprócz tego by było minimum 60.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
No wybacz ale chyba w przypadku DMP o prestiżu tego turnieju świadczy także jego z roku na rok rosnąca liczba uczestników. Jak dla mnie trzeba się postarać aby tak było dalej... to właśnie tworzy niepowtarzalny klimat, na który ludzie czekają z roku na rok. Na ten turniej przyjeżdżają nie tylko pro-uber masterzy WFB ale również masa osób troszkę lżej traktujących tą grę i chcąca się dobrze bawić nie wykluczając oczywiście pogrania na wysokim poziomie. Głosowanie było założone aby poznać stanowisko całego światka WFB więc niech ludzie głosują a tu ciągle kłótnie, organizatorzy i tak zrobią swoje.
No coz zgodnie z prośbą : głosowałem na B bo A ssie, jest mi nieodpowiednie gdyż z reguły nie robie w 3 dni czegoś co moge bez problemu zrobić w 2. Bo niecierpie marnować czasu.
-
- Mudżahedin
to moze lepiej zrobic tygodniowy turniej dla botow i niech wszystkie nolify graja chociazby kazdy z kazdym (ciezko o bardziej miarodajne wyniki), a dmp zostawic jako najwieksze 'swieto' na ktorym jest olbrzymia frekwencja?Boberr pisze:moim zdaniem zeby wyniki byly jak najbardziej miarodajne jest warte tego zeby ilustam ludzi nie przyjechalo, to i tak jest i bedzie najwiekszy turniej w Polsce.
niby szanse znikome ale sa zawsze
Gokish ale po co takie głupie komentarze ? Nie chodzi o składy animosity tylko o ogólną frekwencje DMP jako największego turnieju w świecie polskiego WFB .gokish pisze:Dostawcie jeszcze z 5/6 składów i będzie git frekwencja nie spadniekajdan pisze: Jak dla mnie trzeba się postarać aby tak było dalej... to właśnie tworzy niepowtarzalny klimat, na który ludzie czekają z roku na rok.
po drugie, czy to, żeby grać AŻ DWA DNI jest warte tego, żeby iluś tam graczy nie przyjechało? zwłaszcza tych biedniejszych z Uralu i Kazachstanu, Pendżabu, Andaluzji i Andory...trikk pisze: po drugie, czy to, żeby te drużyny zagrały jest warte tego, żeby iluśtam graczy nie przyjechało?
Ż.