Busz wracasz na powaznie, czy znikniesz po 4-5 miesiacach znow ?

Moderator: swieta_barbara
kudłaty pisze:Bastard Sword się póki co nie przyjmuje i chyba dobrze, przynajmniej gramy w jedną grę wszyscy (co prawda każdy z innymi lokalnymi homerulami). Swoją drogą Ziemko krytykujesz BS a sam na masterze masz wuchtę reliktów 7 edycji w regulaminie z połówkami na czele, co np. dla mnie już jest zbyt daleko idące.
Twoje obawy są raczej bezpodstawne. LS jako taka nie będzie zajmować się tematyką zmiany gry, IMO (chyba, że znów pojawi się gigantyczny problem z balansem i będzie szerokie przyzwolenie na BP - na co na razie NIC nie wskazuje).Ziemko pisze:Chcialbym wiedziec, kto z ewentualnie kandydujacych bedzie chcial zmieniac system tak jak widzial to Barbarossa w swoim Bastard Swordzie - ktory uwazam, za generalnie slaby projekt. Chce wiedziec na kogo nie glosowac.
Busz wracasz na powaznie, czy znikniesz po 4-5 miesiacach znow ?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Super, miałem do czynienia z oboma podejściami (RAW i RAI) i mogę uczciwie powiedzieć, że czasem słuszne jest jedno, czasem drugie i tyle. Jak idziesz za bardzo w RAW, to wychodzą takie kminy, że ludziom szczeki opadają (co się Shino zdarzało). Jak zaczynasz za mocno iść w RAI, piszesz własny RB.kudłaty pisze:Zgoda, ale są czasem takie decyzję w kwestii zasad którymi się przesuwa delikatnie akcenty w jedną czy drugą stronę głosując bardziej RAW lub starając się doszukać co autor miał na myśli pisząc te słowa ale jednak napisał co innego. Temat ewentualnego CS jest tematem na razie jeszcze nieaktualnym.
Grolshek pisze:A może kandydaci wypowiedzieli by się w kwestii M&H ? To sporo by naświetliło czy mają zamiar uściślić zasady w kierunku normalności czy idiotyzmów jak poprzednicy...
P.S. Poczytałem wypowiedzi kandydatów do LS. Ja mam tylko jedna helkę ale ci co kupili po 2 sztuki to teraz was zaj.....ą...
zalozysz sie?Ziemko pisze:Grolshek pisze:A może kandydaci wypowiedzieli by się w kwestii M&H ? To sporo by naświetliło czy mają zamiar uściślić zasady w kierunku normalności czy idiotyzmów jak poprzednicy...
P.S. Poczytałem wypowiedzi kandydatów do LS. Ja mam tylko jedna helkę ale ci co kupili po 2 sztuki to teraz was zaj.....ą...
Grolshek z uscislen wypadlo, ze nie moga brac LD.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:zalozysz sie?Ziemko pisze:Grolshek pisze:A może kandydaci wypowiedzieli by się w kwestii M&H ? To sporo by naświetliło czy mają zamiar uściślić zasady w kierunku normalności czy idiotyzmów jak poprzednicy...
Grolshek z uscislen wypadlo, ze nie moga brac LD.
Jedna interpretacja jest bezstronna, sluszna i obiektywna, bo jest dla Ciebie korzystna, a druga to spisek, zdrada i zlosliwosc, bo jest to decyzja dla Ciebie niekorzystna. A LS nic innego nie robi, tylko mysli, jak tu udupic te Twoje heleny.... Wez sie ogarnij, Groszek, bo w jakas paranoje popadasz...Grolshek pisze: Interpretacja pozostałych byłych/przyszłych członków LS to chęć udupienia Salek i Helek. Tym bardziej iż są to gracze armii które nimi nie grają i w/w oddziały załażą im mocno za skórę. Taka jest moja interpretacja i twierdzę iż całkiem prawdziwa...