Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Re: Warsztat Magdy UP : 8.04.2010

Post autor: Fanatyk »

Wiewior-lbn pisze:
Magda pisze: P.S. Jak chcesz mogę Ci wysłać więcej fot(tych aktualnych oczywiście, bez makijażu jak to ująłeś :))
WYCIETE BO ZNIESMACZALO FORUM

Dostajesz ode mnie oficjalne ostrzeżenie.

Jeżeli jeszcze będziesz wyskakiwał z takimi tekstami, zawnioskuję o tydzień odpoczynku od forum.

Resztę Was proszę o zignorowanie tej sytuacji a Magdę przepraszam jako moderator tego podforum.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Dobrze Fanatyk to ująłeś, aż niesmak bierze... Zazwyczaj się nie wypowiadam na takie tematy, no ale w tym wypadku to się pod bana nadaje.
Dajcie dziecku internet :/

Magda nie przejmuj się takimi tekstami, pewnie chłopaczek chciał zwrócić Twoją uwagę, może chciał się umówić? :P
Bo ja bardzo chętnie :D

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

ty cwaniak masz przecież dziewczynę ^^, oj ty niegrzeczy.

ps. dotka ?

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Gdzie 10ciu sie bije tam Kacper korzysta :mrgreen:

Spoko szczur.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wiewior przegiales pale czlowieku. Jeden jeszcze maly Twoj wybryk, a dostajesz tygodniowego.
Czuje sie totalnie zniesmaczony...

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Ręce opadają. Zero szacunku do kobiet. [-o<
Ziemko mam prośbę czy nie dało by się wyciąć tego durnego posta?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wywalilem , ale zostaly jeszcze zacytowane przez niektorych, mysle czy tez nie usunac.

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Moim skromnym zdaniem można by wywalić. Zaśmiecają tylko niepotrzebnie ten temat.
pozdr. Magda, czekamy na kolejne prace.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Flameon
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Flameon »

A tam czekać, od razu walnijcie mu tego tygodniowego bana 8)

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

Ziemko wiewiórowi dałbym miesiąc odpoczynku od forum to by mu dobrze zrobiło a jak nie blokada IP . Może malowaniem figurek się zajmie .
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Panowie, ja mam prośbę.

I moderator i admin się wypowiedzieli. Będzie jeszcze jeden wybryk - tygodniowa przerwa od forum, tak jak napisał Ziemko.

EoT w tym temacie.

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

rzeczywiście przez jeden głupi komentarz moje prace tak naprawdę pozostają w tyle...ale Dzięki, że się za mną wstawiliście :), jestem mile zaskoczona, bo już naprawdę zabrakło mi słów na niezdecydowanie Wiewióra...
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Magda pisze:rzeczywiście przez jeden głupi komentarz moje prace tak naprawdę pozostają w tyle...ale Dzięki, że się za mną wstawiliście :), jestem mile zaskoczona, bo już naprawdę zabrakło mi słów na niezdecydowanie Wiewióra...
Ależ nie ma za co :) W sumie, trzeba coś wymagać od siebie, no niby równouprawnienie i te sprawy, no ale...
I to mi się podoba, jeden wybryk i ban, szafa gra i buczy! :)

@ Runepriest: Drogi Tomku, dlaczego Ty zawsze musisz mi wszystko zepsuć?! Jak nie Godlike'a to tu... Ehh, nie wszyscy muszą wiedzieć :P ;)

@ Magdo: Czy malujesz na zamówienie -> Mogę dostać jakieś wytyczne na PW? Bo mam kilka rzeczy do maźnięcia i poszukuję kogoś, kto się zaopiekuje tym ;)

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

hej, oto mój pierwszy nmm więc proszę o jakieś konstruktywne rady:). Wzorowałam się na jednej z prac Artura.
Osobiście uważam, że zdjęcia mogłyby być lepsze, ale niestety nie umiem takowych zrobić, trudno się mówi... enjoy ! :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Srebrny jest rewela (moge przepis, bo ze srebrnym ciagle nie moge znalezc satysfakcujacej mnie mieszanki)

Na zlotym brakuje troche "ciemniejszych elementow" , bo troche za jasny jest na za duzej ilosci powierzchni, ale to imho.

Generalnie figsa rewela.

Diabeuu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Diabeuu »

Bardzo zacny krasnal =D>

Srebrny nmm wyszedł genialnie , co do złotego to jak przedmówca troszkę ciemniejszych elementów i to już moim zdaniem w niektórych miejscach (pancerz na plecach) jakieś delikatne rozjaśnienie czy blik światła.

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Krasnal piekny:) Zloto wymaga blików i wiekszego rozjasnienia bo krawedziowanie jest ok:)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Generalnie jest ekstra, ale przydałby się większy kontrast i parę błysków, bo jest trochę matowy, zwłaszcza złoto. Widziałaś może tutorial w WD o malowaniu nmm na przykładzie takiego złotego gościa?
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Przepraszam za lekki OT Ma ktos moze ten artykul o malowaniu w WD NMMami , bo slyszalem, ze fajny jest. Jesli tak to bede wdzieczny jesli moglby podeslac...

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

=D>

Imho w złotym ogólnie brakuje kontrastu - jest za dużo koloru pośredniego, czyli tego żółtobrązowego. Brakuje zarówno czarnego, jak i białego. Z kolei najbardziej podoba mi się nie nmm, ale skóra krasnoluda. I w ogóle model jest świetny :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

ODPOWIEDZ