NEMEZIS TACTICS 10.04
Re: NEMEZIS TACTICS 10.04
ja też wpadnę, zgłoszenie wyśle jak już zdecyduję sie co rozpiski czyli wieczorkiem będę miał 2kDoCh i 1k WE. nie mam parówkarza wiec jak ktoś ma ochotę to przygarnę
Sorki za offtop ale na tej stronce znalazłem więc wrzuce tutaj moje pytanie, może mnie ktoś gdzieś odeśle (byle nie do diabła)Harry101 pisze:Jeśli ktoś nie ma nr ID, można go wyrobić tutaj:
http://www.adeon.livenet.pl/player_add.php
Zarejestrowałem się, wypełniłem wszystkie wymagane rubryki i wciąż nie znam mojego numeru ID. Na maila tez mi nic nie przyszło. Może mi ktoś pomóc wyjaśnić sprawę?
- morgan10005
- Falubaz
Wielkie dziękimorgan10005 pisze:poszukaj swoje imię i nzawisko w zakładce gracze
masz link: http://adeon.livenet.pl/players.php
też będę
Ja też wpadnę solo (2k EMP + 1k O&G), zgłoszenie wyślę jutro. Ale mam jeszcze 2 noobkowe pytania:
- armia podstawowa posiada już 2 DS. Czy kolejny DS w patrolu zabiera 1DD czy 2DD?
- czy Power Pool i Dispel Pool są wspólne, czyli po 2 kostki na sojusz? Np.2 (PD armijne) + 10 (PD armi podstawowej) + 3 (PD patrolu)
- armia podstawowa posiada już 2 DS. Czy kolejny DS w patrolu zabiera 1DD czy 2DD?
- czy Power Pool i Dispel Pool są wspólne, czyli po 2 kostki na sojusz? Np.2 (PD armijne) + 10 (PD armi podstawowej) + 3 (PD patrolu)
1. 2DD. Chyba, że te dwa scrolle z armii podstawowej liczysz jako drugi i trzeci (czyli jako 4DD), wtedy scroll patrolu może być "pierwszym", który zabiera 1 DD.Voodoo pisze:Ja też wpadnę solo (2k EMP + 1k O&G), zgłoszenie wyślę jutro. Ale mam jeszcze 2 noobkowe pytania:
1. armia podstawowa posiada już 2 DS. Czy kolejny DS w patrolu zabiera 1DD czy 2DD?
2. czy Power Pool i Dispel Pool są wspólne, czyli po 2 kostki na sojusz? Np.2 (PD armijne) + 10 (PD armi podstawowej) + 3 (PD patrolu)
2. Tak, PD i DD są wspólne.
Jak zawsze będzie pełny, to obstawiam, że na pewno.przyklejonym kieliszkiem do wódki w środku jako helke?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
fajnie fajnie ale ja jednak wole Niko przez KHarry101 pisze: 10. Draco & Nico R
Szkoda, że nie Nicco
Jak liczycie te kostki dispel? Dlaczego w limit obu armii liczą sie kostki z poola? chciałbym żeby w moich we na 1k były 3 scrole i z czarodziejami wychodzi 7 kostek ale bez poola. pool nie może być w takim razie liczony do limitu dla dużej armii??
Jak liczycie te kostki dispel? Dlaczego w limit obu armii liczą sie kostki z poola? chciałbym żeby w moich we na 1k były 3 scrole i z czarodziejami wychodzi 7 kostek ale bez poola. pool nie może być w takim razie liczony do limitu dla dużej armii??
niko masz pożyczyć 10 marud pieszych
pewnie mam ale w marnym stanie (bo tych ciut lepszych sam biore )... zobacze jak wroce do domu tj ok 18tej...
tzn na 95% mam ale musze ich poszukac
tzn na 95% mam ale musze ich poszukac
byle modele były stan obojętny, byle podstawki mieli
dobra to MAM a jak by sie cos zmienilo to zadzwonie...
w sensie że sloty mają takie jak daje im BPMisza pisze:O&G jak HE.....tzn że można wziąć ten dodatkowy slot jako maszyne? co do proxów to dopuścicie chariot chaosu z przyklejonym kieliszkiem do wódki w środku jako helke?
Jak robicie rozpy o Pool liczy się do obu armii, nie przeginać czyli de faco robicie armie na max 10 i max 6 pd
(nie licząc armijnych oczywiście) [Tak samo jak na WI o ile się nie myle]