Dyskusja o kandydaturach masterowych 2010/2011

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Re: Dyskusja o kandydaturach masterowych 2010/2011

Post autor: Karli »

Się porobiło z tym Lublinem... :(
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Ziemko pisze:D
Po tym jaka burze wywolal Lubelski Koziolek, nie widze powodu, zeby Dzik nie napisal, posta rozszerszajacego oferte Koziolka.
mozesz rozszerzyc? w telegraficznym skrocie, moze byc na PM :wink: nie bylem zainteresowany wiec nie czytalem tematu, nie chce mi sie teraz przekopywac przez x stron
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ależ panowie.. czy master bedzie w Lublinie zależy teraz tylko od was!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 90#p546790
Liczymy na wasze wsparcie i poparcie;)
Zobaczymy się na najlepszej imprezie po tej stronie Wisły!
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Lublin jak Was kopne w dupska za odwalanie chaosu na forum to bedzie sie kurzylo. Wy wiecie o co chodzi...
Bez wiekszych jaj juz prosze.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

ej, chlopaki - to jak w koncu jest? kandydujecie do mastera w sezonie 2010/2011? oficjalnie?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2010, o 09:29 przez CzarnY, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

Ten Lublin kandyduje czy nie, bo już w zupełnej konfuzji jestem :/

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Ostatecznie kandydujemy i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie... Mam nadzieję, że to nie zmieni bardzo waszej opini o nas, która budowana jest przez 6 lat wspólnych spotkań podczas Koziołków:)

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

powiem tak słuchajcie się tylko postów moich i górkena gdyż to my jesteśmy wybrani na listę. wiemy że zrobiliśmy trochę burdlu ale już jest git

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Sorry chłopaki, ale ja (jak i zapewne wszyscy tutaj) już się trochę pogubiłem...

To kto chce robić w tym roku Mastera w Lublinie a kto nie chce ? Bo widzę tutaj, że są u was ciągle animozje jakieś. Pytam, bo chciałbym wiedzieć kto tego mastera miałby organizować w tym roku w Lublinie? Górken i Runepriest, czy Jerzyn, Supeł, Karabin, dead dzik i inni których kojarzę z Morii?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

De facto stara ekipa bez 4K + mloda krew.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

W tym roku mastera organizuje nowe przywództwo pod banderą naszych starych wyjadaczy, którzy oferują nam pomoc:)
Więc żadnego z nich nie zabraknie ani na masterze ani podczas nocnej imprezy;) A noclegownia piątkowa powinna wyglądać podobnie!
Więc o to się nie martwcie Panowie i Panie albowiem klub został powtórnie zjednoczony, o czym przekonacie się po lokalach tworzonych w Lublinie oraz ekipie masterowo- wyjazdowej, która prawdopodobnie zacznie działaś już wkrótce;)
Liczymy na kredyt zaufania i przyrzekamy że nie zawiedziemy!
Pozdro

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Anderstend.
Z głosowaniem wstrzymam się do jutra, w razie gdyby znów coś się miało zmienić ;-)

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Głosujcie na Lublin! Supeł już nawet smaczek dla was przygotował co bedzie jak go przepijecie w Lublinie na imprezie:D
Supeł pisze: Gdy wiosna przychodzi i zielono w koło
na liście ligowej nie jest tak wesoło.
Oczy są zwężone, zaciśnięte wargi,
sypią się pochwały, zdarzają się skargi.
Bo wybór masterów na następny rok
to nie jest błahostka, to poważny krok...
W Lublinie po burzy, wyszło w końcu słońce,
zebraliśmy siły i mamy obrońce.
O naszej potędze świadczyły mastery,
które już robimy lat... hmmm, od cholery.... :D
chcecie wiecej!? Głosujcie i przyjeżdzajcie do Lublina! :mrgreen:

@up Karli
Nic nie zmieniamy, wielkie mamy plany!
<od Supła mi się udzieliło:P>

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Witam

Chciałem zaznaczyć, że bardzo poważnie rozważamy na WI format 2250 + 1000 zamiast 2x2000+ - myślę że dla cześci jest to dość ważne info, bo wprost wpływa na ich głos w wyborze.

Dodatkowo trzeba sobie zdawać sprawę że twarde deklarowanie formatów to wróżenie z fusów, bo będzie 8 edycja i jeśli tam standardem np: będzie bitwa na 3000 pkt która trwa 4h to nasze założenia formatowe będzie trzeba przekonfigurować.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

PMka od Tomka Jardziocha, prosil mnie o wrzucenie:
tomekjar pisze:Tytuł: Dyskusja o kandydaturach masterowych 2010/2011
swieta_barbara pisze:
Laik pisze:No bo zostaje :wink:
Nie wiadomo. Jesli w glosowaniu nie przejdzie, to rownie dobrze moze zostac w ogole nie zgloszony do ligi.

Zembol, opowiedz troche wiecej o Mackach - od JacKa wiem, ze Ty bedziesz glownym orgiem, kto jeszcze bedzie to z Toba organizowal z Lodzi? Takie postaci jak Jardzioch i Schtrasny cos jeszcze ogarniaja? Bartek zyje? Bardzo bym chcial, zebyscie przeszli, bo zawsze byl to jeden z najlepszych formatow w Lidze, ale pewnie wiele osob jest zrazonych po ostatnim DMP.
Witam witam!

Dawno nic nie pisałem i się nie odzywałem, albowiem chyba potrzebowałem przerwy od kwadratów, szczególnie, że w okrągłych podstawkach jestem wiodącym łódzkim graczem i trochę się szlajałem po dużych imprezach WH40k, więc i czasu było jakby mniej. Ale staram się na bieżąco mniej więcej śledzić co się dzieje, mimo, że aktywności z mojej strony nie ma żadnej. A moi Warriorzy Chaosu powoli ulegają pomalowaniu, więc WFB nie porzucam na pewno!

A co do Macek Wojny: jest to jedno z ciekawszych moim zdaniem przedsięwzięć w roku bitewniakowym, na pewno pomogę ze wszystkich sił w jego organizacji i mam nadzieję, że wyjdzie dobry turniej. Przygotowania już ruszyły (obijanie stołów, produkcja terenów), żeby być gotowym na tę okoliczność. A Zembol, który jest teraz niewątpliwie twarzą OŁ w WFB również dokłada wszelkich starań, by ogarnąć temat. DMP to nie był udany turniej, co częściowo zależało od braku naszej mobilizacji, częściowo od innych czynników (z tego co wiem, albowiem nie było mnie w Polsce podczas przygotowań i samego turnieju). Na pewno MW będą o niebo lepsze i bez takich jazd jak na DMP.

Także jeszcze nie umarłem i mam nadzieję, że jeśli czas pozwoli i reszta figurek się domaluje, to jak tylko wyjdzie nowa edycja to wrócę do bardziej czynnego grania :D

Na LL nie mogę się wypowiadać, bo gdybym mógł, to potwierdziłbym, że do Macek Wojny przykłada się cała Łódź, nie tylko Zembol, ale i Bartek Skalski, również ja, pewnie mocniej również Plooschack, więc podchodzimy do sprawy naprawdę serio!

Pozdrawiam i mam nadzieję, że głosowanie przebiegnie po naszej myśli ;)

Jardzioch

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Dalmar pisze:Witam

Chciałem zaznaczyć, że bardzo poważnie rozważamy na WI format 2250 + 1000 zamiast 2x2000+ - myślę że dla cześci jest to dość ważne info, bo wprost wpływa na ich głos w wyborze.

Dodatkowo trzeba sobie zdawać sprawę że twarde deklarowanie formatów to wróżenie z fusów, bo będzie 8 edycja i jeśli tam standardem np: będzie bitwa na 3000 pkt która trwa 4h to nasze założenia formatowe będzie trzeba przekonfigurować.
IMO wszystko da się przełożyć na standard 8 ed. Dlatego mimo wszystko prosiłbym o twardą deklarację.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Furion pisze:
Dalmar pisze:Witam

IMO wszystko da się przełożyć na standard 8 ed. Dlatego mimo wszystko prosiłbym o twardą deklarację.
Również prosiłbym o deklarację czy będzie to parówka Duże+Duże czy Duże+Małe.

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

c4h10 pisze:
Również prosiłbym o deklarację czy będzie to parówka Duże+Duże czy Duże+Małe.
Duże+Małe.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Imo to trochę nie w porządku, że kopiujecie format, który był specyficzny dla Macek, zwłaszcza, że wystartowali z takim samym.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

co to za żarty.
WI to parówa na duże, macie stałe grono fanów takiego formatu. To po pierwsze, po drugie głosowanie trwa, więc dlaczego zmieniacie decyzje teraz, po trzecie nie wiadomo jak będzie się grało na 8 ed. więc nie widze żadnego problemu ze zrobiniem po raz drugi tematu "jakie chcecie zasady na WI" przed jej kolejną odsłoną.
pozdrawiam
Łukasz

ODPOWIEDZ