Dyskusja o kandydaturach masterowych 2010/2011
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Dyskusja o kandydaturach masterowych 2010/2011
Się porobiło z tym Lublinem... 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
mozesz rozszerzyc? w telegraficznym skrocie, moze byc na PMZiemko pisze:D
Po tym jaka burze wywolal Lubelski Koziolek, nie widze powodu, zeby Dzik nie napisal, posta rozszerszajacego oferte Koziolka.

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
ależ panowie.. czy master bedzie w Lublinie zależy teraz tylko od was!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 90#p546790
Liczymy na wasze wsparcie i poparcie;)
Zobaczymy się na najlepszej imprezie po tej stronie Wisły!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 90#p546790
Liczymy na wasze wsparcie i poparcie;)
Zobaczymy się na najlepszej imprezie po tej stronie Wisły!
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Lublin jak Was kopne w dupska za odwalanie chaosu na forum to bedzie sie kurzylo. Wy wiecie o co chodzi...
Bez wiekszych jaj juz prosze.
Bez wiekszych jaj juz prosze.
ej, chlopaki - to jak w koncu jest? kandydujecie do mastera w sezonie 2010/2011? oficjalnie?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2010, o 09:29 przez CzarnY, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatecznie kandydujemy i przepraszam jeszcze raz za zamieszanie... Mam nadzieję, że to nie zmieni bardzo waszej opini o nas, która budowana jest przez 6 lat wspólnych spotkań podczas Koziołków:)
Sorry chłopaki, ale ja (jak i zapewne wszyscy tutaj) już się trochę pogubiłem...
To kto chce robić w tym roku Mastera w Lublinie a kto nie chce ? Bo widzę tutaj, że są u was ciągle animozje jakieś. Pytam, bo chciałbym wiedzieć kto tego mastera miałby organizować w tym roku w Lublinie? Górken i Runepriest, czy Jerzyn, Supeł, Karabin, dead dzik i inni których kojarzę z Morii?
To kto chce robić w tym roku Mastera w Lublinie a kto nie chce ? Bo widzę tutaj, że są u was ciągle animozje jakieś. Pytam, bo chciałbym wiedzieć kto tego mastera miałby organizować w tym roku w Lublinie? Górken i Runepriest, czy Jerzyn, Supeł, Karabin, dead dzik i inni których kojarzę z Morii?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
De facto stara ekipa bez 4K + mloda krew.
W tym roku mastera organizuje nowe przywództwo pod banderą naszych starych wyjadaczy, którzy oferują nam pomoc:)
Więc żadnego z nich nie zabraknie ani na masterze ani podczas nocnej imprezy;) A noclegownia piątkowa powinna wyglądać podobnie!
Więc o to się nie martwcie Panowie i Panie albowiem klub został powtórnie zjednoczony, o czym przekonacie się po lokalach tworzonych w Lublinie oraz ekipie masterowo- wyjazdowej, która prawdopodobnie zacznie działaś już wkrótce;)
Liczymy na kredyt zaufania i przyrzekamy że nie zawiedziemy!
Pozdro
Więc żadnego z nich nie zabraknie ani na masterze ani podczas nocnej imprezy;) A noclegownia piątkowa powinna wyglądać podobnie!
Więc o to się nie martwcie Panowie i Panie albowiem klub został powtórnie zjednoczony, o czym przekonacie się po lokalach tworzonych w Lublinie oraz ekipie masterowo- wyjazdowej, która prawdopodobnie zacznie działaś już wkrótce;)
Liczymy na kredyt zaufania i przyrzekamy że nie zawiedziemy!
Pozdro
Głosujcie na Lublin! Supeł już nawet smaczek dla was przygotował co bedzie jak go przepijecie w Lublinie na imprezie:D

@up Karli
Nic nie zmieniamy, wielkie mamy plany!
<od Supła mi się udzieliło:P>
chcecie wiecej!? Głosujcie i przyjeżdzajcie do Lublina!Supeł pisze: Gdy wiosna przychodzi i zielono w koło
na liście ligowej nie jest tak wesoło.
Oczy są zwężone, zaciśnięte wargi,
sypią się pochwały, zdarzają się skargi.
Bo wybór masterów na następny rok
to nie jest błahostka, to poważny krok...
W Lublinie po burzy, wyszło w końcu słońce,
zebraliśmy siły i mamy obrońce.
O naszej potędze świadczyły mastery,
które już robimy lat... hmmm, od cholery....![]()

@up Karli
Nic nie zmieniamy, wielkie mamy plany!
<od Supła mi się udzieliło:P>
Witam
Chciałem zaznaczyć, że bardzo poważnie rozważamy na WI format 2250 + 1000 zamiast 2x2000+ - myślę że dla cześci jest to dość ważne info, bo wprost wpływa na ich głos w wyborze.
Dodatkowo trzeba sobie zdawać sprawę że twarde deklarowanie formatów to wróżenie z fusów, bo będzie 8 edycja i jeśli tam standardem np: będzie bitwa na 3000 pkt która trwa 4h to nasze założenia formatowe będzie trzeba przekonfigurować.
Chciałem zaznaczyć, że bardzo poważnie rozważamy na WI format 2250 + 1000 zamiast 2x2000+ - myślę że dla cześci jest to dość ważne info, bo wprost wpływa na ich głos w wyborze.
Dodatkowo trzeba sobie zdawać sprawę że twarde deklarowanie formatów to wróżenie z fusów, bo będzie 8 edycja i jeśli tam standardem np: będzie bitwa na 3000 pkt która trwa 4h to nasze założenia formatowe będzie trzeba przekonfigurować.
- swieta_barbara
- habydysz
PMka od Tomka Jardziocha, prosil mnie o wrzucenie:
tomekjar pisze:Tytuł: Dyskusja o kandydaturach masterowych 2010/2011
Witam witam!swieta_barbara pisze:Nie wiadomo. Jesli w glosowaniu nie przejdzie, to rownie dobrze moze zostac w ogole nie zgloszony do ligi.Laik pisze:No bo zostaje
Zembol, opowiedz troche wiecej o Mackach - od JacKa wiem, ze Ty bedziesz glownym orgiem, kto jeszcze bedzie to z Toba organizowal z Lodzi? Takie postaci jak Jardzioch i Schtrasny cos jeszcze ogarniaja? Bartek zyje? Bardzo bym chcial, zebyscie przeszli, bo zawsze byl to jeden z najlepszych formatow w Lidze, ale pewnie wiele osob jest zrazonych po ostatnim DMP.
Dawno nic nie pisałem i się nie odzywałem, albowiem chyba potrzebowałem przerwy od kwadratów, szczególnie, że w okrągłych podstawkach jestem wiodącym łódzkim graczem i trochę się szlajałem po dużych imprezach WH40k, więc i czasu było jakby mniej. Ale staram się na bieżąco mniej więcej śledzić co się dzieje, mimo, że aktywności z mojej strony nie ma żadnej. A moi Warriorzy Chaosu powoli ulegają pomalowaniu, więc WFB nie porzucam na pewno!
A co do Macek Wojny: jest to jedno z ciekawszych moim zdaniem przedsięwzięć w roku bitewniakowym, na pewno pomogę ze wszystkich sił w jego organizacji i mam nadzieję, że wyjdzie dobry turniej. Przygotowania już ruszyły (obijanie stołów, produkcja terenów), żeby być gotowym na tę okoliczność. A Zembol, który jest teraz niewątpliwie twarzą OŁ w WFB również dokłada wszelkich starań, by ogarnąć temat. DMP to nie był udany turniej, co częściowo zależało od braku naszej mobilizacji, częściowo od innych czynników (z tego co wiem, albowiem nie było mnie w Polsce podczas przygotowań i samego turnieju). Na pewno MW będą o niebo lepsze i bez takich jazd jak na DMP.
Także jeszcze nie umarłem i mam nadzieję, że jeśli czas pozwoli i reszta figurek się domaluje, to jak tylko wyjdzie nowa edycja to wrócę do bardziej czynnego grania
Na LL nie mogę się wypowiadać, bo gdybym mógł, to potwierdziłbym, że do Macek Wojny przykłada się cała Łódź, nie tylko Zembol, ale i Bartek Skalski, również ja, pewnie mocniej również Plooschack, więc podchodzimy do sprawy naprawdę serio!
Pozdrawiam i mam nadzieję, że głosowanie przebiegnie po naszej myśli
Jardzioch
IMO wszystko da się przełożyć na standard 8 ed. Dlatego mimo wszystko prosiłbym o twardą deklarację.Dalmar pisze:Witam
Również prosiłbym o deklarację czy będzie to parówka Duże+Duże czy Duże+Małe.Furion pisze:IMO wszystko da się przełożyć na standard 8 ed. Dlatego mimo wszystko prosiłbym o twardą deklarację.Dalmar pisze:Witam
co to za żarty.
WI to parówa na duże, macie stałe grono fanów takiego formatu. To po pierwsze, po drugie głosowanie trwa, więc dlaczego zmieniacie decyzje teraz, po trzecie nie wiadomo jak będzie się grało na 8 ed. więc nie widze żadnego problemu ze zrobiniem po raz drugi tematu "jakie chcecie zasady na WI" przed jej kolejną odsłoną.
pozdrawiam
Łukasz
WI to parówa na duże, macie stałe grono fanów takiego formatu. To po pierwsze, po drugie głosowanie trwa, więc dlaczego zmieniacie decyzje teraz, po trzecie nie wiadomo jak będzie się grało na 8 ed. więc nie widze żadnego problemu ze zrobiniem po raz drugi tematu "jakie chcecie zasady na WI" przed jej kolejną odsłoną.
pozdrawiam
Łukasz