Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Daje to jeden impakt hit za kazdego orga przy szrzy powiedzmy ze masz unit 6 bulsow po 3 w szeregu to jak wbijasz sie w jakis oddzial to zadajesz 3 impakty na poczatek;) ale ta zasada działa chyba tylko jak za tym ogrem znajdzuej sie nastepny czyli jaki bys mial 5 bulsow w unicie tak ze 3 z przodu 2 z tyłu to bys mial tylko 2 impacty...
tordzio ale glupoty pierniczysz ..... to dziala tak : szarzujesz z 6" badz wiecej odzdzialem minimum 3 ogrow ,i kazdy ogr zadaje jeden impakt hit ze swoja poczatkowa sila ( nizemodyfikowana przez bron) i odstaje +1 do sily tego impaktu za kazdego ogra dokladnie za nim
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Co powiecie na tak złożonego Tyranta?
tenderiser, 50pkt
ward na 5+,20pkt
fistful of laurels, 15pkt
beaskiller, 15pkt
PS.
w dziale z rozpiskami uczmieszcze 2rozpy na 2100 i na 1250! czekam na komenty
tenderiser, 50pkt
ward na 5+,20pkt
beaskiller, 15pkt
PS.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Sugeruję normalne Workshopowe. Uniwersalność.
Konfiguracja do dupy. Beastkiller nie działa z magiczną bronią (Tenderiser)FIFI (_!_) pisze:Co powiecie na tak złożonego Tyranta?
tenderiser, 50pkt
ward na 5+,20pkt
beaskiller, 15pkt
PS.
-
To juz twoj wybor..Dobra , ale jakie kolory?
-
A ja mysle, ze bledem jest mowienie komus "pomaluj to tak tak i tak, na pewno bedzie cool bo mi sie podoba."
Poogladaj rozne ogrze armie, moze schemat malowania najdzie cie sam, moze wybierzesz taki, jaki najabrdziej ci sie na jakims zdjeciu spodoba.
Poogladaj rozne ogrze armie, moze schemat malowania najdzie cie sam, moze wybierzesz taki, jaki najabrdziej ci sie na jakims zdjeciu spodoba.
koledze chyba chodziło o porade w wyborze doboru farbek do skóry...
- Kedziorson
- Masakrator
to zadaj sobie pytanie czy chcesz "ludzkie" ogry, czy jakieś specyficzne....moim zdaniem wtedy możesz zaszaleć i pomalować je na każdy kolor....byle nie różowy(to mój taki proteścik)
moje ogry na początku miały być niebiesko-zombiastyczno-lodowe....a teraz biegną do bejcy...tak,tak.....w kolorach ludzkich i spodniach celticku
więc to i tak jest Twój wybór
pozdr. Kędziorson
moje ogry na początku miały być niebiesko-zombiastyczno-lodowe....a teraz biegną do bejcy...tak,tak.....w kolorach ludzkich i spodniach celticku
więc to i tak jest Twój wybór
pozdr. Kędziorson
- Kedziorson
- Masakrator
strzelaj z oczu:D
jakaś kanapka...lub 2d6 S2 bez sava jest więc na 5 ściągasz modele
kanapke jakąś możesz zrobić....
Tyrant poradzi sobie z grimgorem
jakaś kanapka...lub 2d6 S2 bez sava jest więc na 5 ściągasz modele
kanapke jakąś możesz zrobić....
Tyrant poradzi sobie z grimgorem
oj taki pewny czy tyrant grimgora pocisnie bym nie byl ... pamietaj ze grimgor ma 7 atakow z 7s i ASF .... ja bym rzucil regenke na odzdzial z gieniem i sprobowal to to pocisnac ze wsparciem rhinoxa ...
wtedy przy normalnych rzutach niszczysz ten klocek na wstepie
wtedy przy normalnych rzutach niszczysz ten klocek na wstepie