Ranking Ligi 2010/2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi 2010/2011
Absolutnie zakończenie ostatniego mastera w sezonie definiuje koniec sezonu. Wyniki przesłane do niedzieli (08.05?) liczą się na stary sezon. 

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

W ogole ja nie wiem o te gadanie i pseudodebaty.
W regulaminie jest napisane, ze ostatni master konczy sezon, wiec turnieje po ostatnim masterze ida do nowego sezonu, przed do starego. Gdzie tu jest problem?
W regulaminie jest napisane, ze ostatni master konczy sezon, wiec turnieje po ostatnim masterze ida do nowego sezonu, przed do starego. Gdzie tu jest problem?
Liga lokalna, która ma 4 bitwy (jedna co tydzień, czyli trwa 4 tygodnie + ewentualne opóźnienia), zaczyna się na 3 tygodnie przed ostatnim masterem...Ziemko pisze:Gdzie tu jest problem?
Reszta jest w tym wątku, trzeba się tylko cofnąć o 1-2 strony.

Skoro kończy się tydzień po terminie mastera to liczy się do nowego inaczej ligi trwające po 5-6 tygodni kończące się przynajmniej dwa tygodnie po czasie i będzie trzeba czekać...Asassello pisze:Liga lokalna, która ma 4 bitwy (jedna co tydzień, czyli trwa 4 tygodnie + ewentualne opóźnienia), zaczyna się na 3 tygodnie przed ostatnim masterem...Ziemko pisze:Gdzie tu jest problem?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tak powinno byc, ze do nowego sezonu i nie ma problemu.
Proste
Proste

Mam pytanie (choć nie wiem czy gdzieś nie ma na nie odpowiedzi
) - czy startując do turnieju i deklarując w lidze jedną armię mogę zagrać inną armią na turnieju ? Powiedzmy posiadam 3 armie i gram nimi jak mi podpasuje ?

Kolejna aktualka gotowa. 
Ponieważ koniec sezonu zbliża się szybkimi krokami, przypomnę informację Adeona z poprzedniego roku. Wymienione w nim akcje jeszcze nie miały miejsca, ale jakby kogoś tliło, to lasciate ogni speranza.

Ponieważ koniec sezonu zbliża się szybkimi krokami, przypomnę informację Adeona z poprzedniego roku. Wymienione w nim akcje jeszcze nie miały miejsca, ale jakby kogoś tliło, to lasciate ogni speranza.

adeon pisze:(...)
Uwaga do wszystkich większych i mniejszych kombinatorów:
-NIE będziemy przyjmować wyników do turniejów z przeszłości, które ktoś zapomniał zgłosić i już się odbyły
-NIE będziemy przyjmować wyników z imprez, na których dziwnym trafem 12 z 20 graczy nie chce być w lidze i nie ma podanych ich ID
-NIE na większość innych ligowych machinacji.
(...)
Krzysiek co z wynikami Kohortex: Rewolucje - bo nadal nie ma ich wrzuconych, a mowiles, ze dostales od Gokisha w koncu wyniki.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=751455#p751455miszon pisze:Czy już są aktualne i ostateczne wyniki ligi ?
Ja Was po prostu kocham, thermonuclearmeny z palcyma szybszymi niż oko.

Dochodzą jeszcze poprawki, aktualkę jutro zrobię żeby ktoś nie narzekał że myślał, że do niedzieli wieczór ma czas, że oszukiwanie kljenta i on nie zapłaci itp.
Powywalam turnieje na te sezon dco dodałem z rozpędu (czasem działam pod presją

Ostateczna aktualka na ten sezon gotowa. Kto zaspał z wynikami - tut uns schrecklich leid.
Proszę jeszcze sprawdzić czy wszystko gra, czy każdy ma swoje uciułane punktusie, premie sędziowskie itp.
Daję znać do Adeona i zamyka sezon. Myślę, że dziś już tego nie będzie robił, więc ew. proszę zgłaszać informacje o jakichś wychwyconych błędach.
Proszę jeszcze sprawdzić czy wszystko gra, czy każdy ma swoje uciułane punktusie, premie sędziowskie itp.
Daję znać do Adeona i zamyka sezon. Myślę, że dziś już tego nie będzie robił, więc ew. proszę zgłaszać informacje o jakichś wychwyconych błędach.
Wiem, że w wynikach Areny zabrakło Lazura, tak przynajmniej twierdzi sam zainteresowany. Sprawę miał sprawdzić Butan, ale dzisiaj miał problemy z netem. Zrobi to jutro.
Life sux.ksch pisze:Wiem, że w wynikach Areny zabrakło Lazura, tak przynajmniej twierdzi sam zainteresowany. Sprawę miał sprawdzić Butan, ale dzisiaj miał problemy z netem. Zrobi to jutro.
Czasu było sporo. Nowy sezon czeka na wrzucenie wyników. Stary jest zamknięty.
No, miesiąc na wrzucenie wyników Areny mija 7. czerwca...
Akurat tutaj termin zakończenia ligi jest nadrzędny.ksch pisze:No, miesiąc na wrzucenie wyników Areny mija 7. czerwca...