Archerzy w armii 8edycja
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Archerzy w armii 8edycja
Ciekawe jakby wyszło shadow i light. Brzytwa na slayerach i ewentualny asf wyglądają interesująco.
malal, pomysł ze skakaniem herosami ma wiecej niż Ci się wydaje
ja go tylko opatentowałem
mozesz wymyślić jakiś działający patent na skaczącego syreniarza, tego jeszcze nie było
nie jestem pewny ale chłop chyba może, wskoczyć do chosenów slanesha, bo to ten sam mark ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
U mnie i Irka Krasie latają z 8T
jeśli chodzi o MRoC wszyscy łykają wała że runiarz ma 5M(jakoś irek to zawsze wyjaśnia)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jeśli chodzi o MRoC wszyscy łykają wała że runiarz ma 5M(jakoś irek to zawsze wyjaśnia)
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Dużo graczy łapie się na wałka że ME daje przerzuty zawsze klopą a nie jeden na turę
W HE to co andrzej mnie nauczył jeśli przeciwnik nie pyta się który odział ma AoL to mówię w CC"wierz ze ci WL mają magiczne ataki "
W HE to co andrzej mnie nauczył jeśli przeciwnik nie pyta się który odział ma AoL to mówię w CC"wierz ze ci WL mają magiczne ataki "
Ostatnio zmieniony 22 lis 2011, o 07:06 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
W sensie?Szymon pisze:Dużo graczy łapie się na wałka że ME daje przerzuty zawsze klopą a nie jeden na turę![]()
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
ME daje jeden przerzut na turę a nie każdej maszynie jeden przerzut (a zazwyczaj trzyma się go koło 2xklop....)
lolW HE to co andrzej mnie nauczył jeśli przeciwnik nie pyta się który odział ma AoL to mówię w CC"wiez ze ci WL mają magiczne ataki "
pogrążaj się dalej.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Co Ty za bajki opowiadasz Szymon, że ja niby wałuje? Od dawna nikogo nie zwałowałem, mamy w SS program "Wciskanie masek bez wałków", wieć nie ma lekko ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Pewnie wałujesz tak, żeby wcisnąć 19:1 z wałkamiAndrzej pisze:Co Ty za bajki opowiadasz Szymon, że ja niby wałuje? Od dawna nikogo nie zwałowałem, mamy w SS program "Wciskanie masek bez wałków", wieć nie ma lekko
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Oj tam, oj tam! Nic mi nie udowodniono ostatnimi czasy, a jak to sie mowi, niewinny, dopoki... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Andrzej pisze:Oj tam, oj tam! Nic mi nie udowodniono ostatnimi czasy
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Sry, ale dojscie do czegoś w battlu już dawno nie jest moim priorytetem. A jedyne co mnie może z tego powodu spotkać, to że nie pojadę na ETC, na co mam, delikatnie mówiąc, wyjeb*ne ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)