Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Post autor: Lazur »

Kosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD
A jak? :D Taki jest właśnie plan ;D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Sa u Was lukalty na magie (glownie chodzi o cracks call, pitke i sloneczko)? Nie ma w uscisleniach i GW tego chyba tez ostatecznie nie sfuckowalo.
Sfakowało - lukałty są od wszystkich templatek
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

GoblinNadGobliny pisze:w 6ed zadnych BP nie bylo, a kazdy walczyl jak lew!
Bo niby po co miałby być?
Tam nic nie odbiegało od normy i przegięć w stylu abomki czy obecnych demonów nie było...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Tam nic nie odbiegało od normy i przegięć w stylu abomki czy obecnych demonów nie było...
Były tylko potworki w stylu 4 magów w lesie i maszyny na krawędzi stołu. Bitwy przypominały bardziej 40K, a całość idealnie podsumowywało stwierdzenie pewnego czołowego gracza HE "kawaleria jest lepsza od piechoty, bo może się szybciej wycofywać"
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Jankiel pisze:4 magów w lesie
Nie jeśli grałeś z WE 8)
Jankiel pisze:maszyny na krawędzi stołu
Czyli teraz coś się zmieniło?
Znaczy gra się inaczej bo chyba coś mnie ominęło?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

GoblinNadGobliny pisze: sluszne podejscie. 8-sma edycja zasluguje na ten jeden, byc moze jedyny, kredyt zaufania.
Jesli okaze sie, ze bylo nie-OK to tydzien przed kolejnym slaskim masterem upijemy jankiela, porwiemy, zamkniemy w piwnicy i zmusimy zeby zajebistego CSa stworzyl.
no, no! Jeśli ktoś Go w tej piwnicy przytrzyma, to tylko ja, bo jako Jego małżowina mam do tego prawo!
...Poza tym tak Go nie złamiecie: nasza pracownia mieści się na poziomie piwnicy, spędzamy tam większość dnia, więc to nas już nie wzrusza :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

bigpasiak pisze:
Jankiel pisze:4 magów w lesie
Nie jeśli grałeś z WE 8)
Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
bigpasiak pisze:
Jankiel pisze:maszyny na krawędzi stołu
Czyli teraz coś się zmieniło?
Znaczy gra się inaczej bo chyba coś mnie ominęło?
Jezu wiesz o co chodzi. Iperialny standard własnie tak wyglądał że nie uraczyłeś nic oprócz 4 magów 4 dział czołgu helblastera i hendganów.Ilabo dojechałeś albo nie. Podobnie było z reszta z HE

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Undead84 pisze:

Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
nie wydaje mnie sie ;)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Kosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD
Tak było zawsze i niezależnie od edycji :)

A kto nie wie, gdzie dokładnie jest turniej, niech się nie martwi. Solo organizuje busa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2010, o 14:24 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Manfred pisze:
Undead84 pisze:

nie wydaje mnie sie ;)

Dokladnie. Pamietam czasy master of life i wood i tych pop..... 5tek lucznikow.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

W kwestii formalnej czyli zgłoszeń.
Wyjeżdżam dziś na ślub i wrócę w niedzielę. Pisze to informacyjnie żeby ktoś się nie martwił że nie ma odpowiedzi na zgłoszenie.
pozdrawiam,
K.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Yudokuno pisze:
GoblinNadGobliny pisze: sluszne podejscie. 8-sma edycja zasluguje na ten jeden, byc moze jedyny, kredyt zaufania.
Jesli okaze sie, ze bylo nie-OK to tydzien przed kolejnym slaskim masterem upijemy jankiela, porwiemy, zamkniemy w piwnicy i zmusimy zeby zajebistego CSa stworzyl.
no, no! Jeśli ktoś Go w tej piwnicy przytrzyma, to tylko ja, bo jako Jego małżowina mam do tego prawo!
...Poza tym tak Go nie złamiecie: nasza pracownia mieści się na poziomie piwnicy, spędzamy tam większość dnia, więc to nas już nie wzrusza :mrgreen:

Połamać pędzle i zabrać farby, ot co ! :D :wink:

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Andrzej pisze:
A kto nie wie, gdzie dokładnie jest turniej, niech się nie martwi. Solo organizuje busa :mrgreen:
To ja wam szybkiego przybycia nie zwiastuje :twisted:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Undead84 pisze:Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
Nie pamiętam abym aż tak gardło ćwiczył... :lol2:
To czasy magii life dla WE, wayów widzących na 4", 5 łuków, orłów w specjalu i driad z aspektami czyli dobre czasy :mrgreen:
Undead84 pisze: Jezu wiesz o co chodzi. Iperialny standard własnie tak wyglądał że nie uraczyłeś nic oprócz 4 magów 4 dział czołgu helblastera i hendganów.Ilabo dojechałeś albo nie. Podobnie było z reszta z HE
Od razu Jezu... No żeby tak po imieniu, bez brudzia ;)
Teraz w imperium masz papa mobile i 3 magów, kawa, działa i 2 tanki to faktycznie odmiana u HE doszła jeszcze opcja stardragona, bajera...
Zmieniły się armie a nie sposób grania ludzi.

Abandoned

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

karl1299 pisze:
Andrzej pisze:
To ja wam szybkiego przybycia nie zwiastuje :twisted:
My dojeżdżamy samochodami. Ale podobno chłopaki z Warszawy miały jakieś wątpliwości :twisted:

Ale spokojnie, jak coś się stanie, mamy zapasowy :wink:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

GoblinNadGobliny
Mudżahedin

Post autor: GoblinNadGobliny »

dokladnie!
jakby womenosity mialo ochote przyjechac to moge kabrioletem z dworca odebrac, no a dla warszawiakow solo busa ogarnie wiec kazdemu wg potrzeb czy tez zaslug!
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

GoblinNadGobliny pisze:to moge kabrioletem z dworca odebrac
a co - dach Ci up***liło?! :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Yudokuno pisze:
GoblinNadGobliny pisze:to moge kabrioletem z dworca odebrac
a co - dach Ci up***liło?! :mrgreen:
korozja zwykła korozja, przy 40km/h czujesz sie jak znaczek mercedesa na masce
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

Istnieje szansa, że jakaś ekipa z Poznania się zbierze na wyjazd. :wink:
Rozumiem, że zapewniacie nocleg w cenie wejściówki oraz dowóz z dworca w Gliwicach na turniej w sobotę rano i powrót na ten sam dworzec zaraz po turnieju?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Tak

ODPOWIEDZ