A jak?Kosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD
Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010
Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Sfakowało - lukałty są od wszystkich templatekSa u Was lukalty na magie (glownie chodzi o cracks call, pitke i sloneczko)? Nie ma w uscisleniach i GW tego chyba tez ostatecznie nie sfuckowalo.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Bo niby po co miałby być?GoblinNadGobliny pisze:w 6ed zadnych BP nie bylo, a kazdy walczyl jak lew!
Tam nic nie odbiegało od normy i przegięć w stylu abomki czy obecnych demonów nie było...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Były tylko potworki w stylu 4 magów w lesie i maszyny na krawędzi stołu. Bitwy przypominały bardziej 40K, a całość idealnie podsumowywało stwierdzenie pewnego czołowego gracza HE "kawaleria jest lepsza od piechoty, bo może się szybciej wycofywać"Tam nic nie odbiegało od normy i przegięć w stylu abomki czy obecnych demonów nie było...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie jeśli grałeś z WEJankiel pisze:4 magów w lesie
Czyli teraz coś się zmieniło?Jankiel pisze:maszyny na krawędzi stołu
Znaczy gra się inaczej bo chyba coś mnie ominęło?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
no, no! Jeśli ktoś Go w tej piwnicy przytrzyma, to tylko ja, bo jako Jego małżowina mam do tego prawo!GoblinNadGobliny pisze: sluszne podejscie. 8-sma edycja zasluguje na ten jeden, byc moze jedyny, kredyt zaufania.
Jesli okaze sie, ze bylo nie-OK to tydzien przed kolejnym slaskim masterem upijemy jankiela, porwiemy, zamkniemy w piwnicy i zmusimy zeby zajebistego CSa stworzyl.
...Poza tym tak Go nie złamiecie: nasza pracownia mieści się na poziomie piwnicy, spędzamy tam większość dnia, więc to nas już nie wzrusza
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WEbigpasiak pisze:Nie jeśli grałeś z WEJankiel pisze:4 magów w lesie![]()
Jezu wiesz o co chodzi. Iperialny standard własnie tak wyglądał że nie uraczyłeś nic oprócz 4 magów 4 dział czołgu helblastera i hendganów.Ilabo dojechałeś albo nie. Podobnie było z reszta z HEbigpasiak pisze:Czyli teraz coś się zmieniło?Jankiel pisze:maszyny na krawędzi stołu
Znaczy gra się inaczej bo chyba coś mnie ominęło?
Tak było zawsze i niezależnie od edycjiKosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD
A kto nie wie, gdzie dokładnie jest turniej, niech się nie martwi. Solo organizuje busa
Ostatnio zmieniony 3 wrz 2010, o 14:24 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Manfred pisze:nie wydaje mnie sieUndead84 pisze:
Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
Dokladnie. Pamietam czasy master of life i wood i tych pop..... 5tek lucznikow.
Yudokuno pisze:no, no! Jeśli ktoś Go w tej piwnicy przytrzyma, to tylko ja, bo jako Jego małżowina mam do tego prawo!GoblinNadGobliny pisze: sluszne podejscie. 8-sma edycja zasluguje na ten jeden, byc moze jedyny, kredyt zaufania.
Jesli okaze sie, ze bylo nie-OK to tydzien przed kolejnym slaskim masterem upijemy jankiela, porwiemy, zamkniemy w piwnicy i zmusimy zeby zajebistego CSa stworzyl.
...Poza tym tak Go nie złamiecie: nasza pracownia mieści się na poziomie piwnicy, spędzamy tam większość dnia, więc to nas już nie wzrusza
Połamać pędzle i zabrać farby, ot co !
To ja wam szybkiego przybycia nie zwiastujeAndrzej pisze:
A kto nie wie, gdzie dokładnie jest turniej, niech się nie martwi. Solo organizuje busa
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Nie pamiętam abym aż tak gardło ćwiczył...Undead84 pisze:Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
To czasy magii life dla WE, wayów widzących na 4", 5 łuków, orłów w specjalu i driad z aspektami czyli dobre czasy
Od razu Jezu... No żeby tak po imieniu, bez brudziaUndead84 pisze: Jezu wiesz o co chodzi. Iperialny standard własnie tak wyglądał że nie uraczyłeś nic oprócz 4 magów 4 dział czołgu helblastera i hendganów.Ilabo dojechałeś albo nie. Podobnie było z reszta z HE
Teraz w imperium masz papa mobile i 3 magów, kawa, działa i 2 tanki to faktycznie odmiana u HE doszła jeszcze opcja stardragona, bajera...
Zmieniły się armie a nie sposób grania ludzi.
Abandoned
Abandoned
My dojeżdżamy samochodami. Ale podobno chłopaki z Warszawy miały jakieś wątpliwościkarl1299 pisze:To ja wam szybkiego przybycia nie zwiastujeAndrzej pisze:
Ale spokojnie, jak coś się stanie, mamy zapasowy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
-
GoblinNadGobliny
- Mudżahedin
korozja zwykła korozja, przy 40km/h czujesz sie jak znaczek mercedesa na masceYudokuno pisze:a co - dach Ci up***liło?!GoblinNadGobliny pisze:to moge kabrioletem z dworca odebrac
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Istnieje szansa, że jakaś ekipa z Poznania się zbierze na wyjazd.
Rozumiem, że zapewniacie nocleg w cenie wejściówki oraz dowóz z dworca w Gliwicach na turniej w sobotę rano i powrót na ten sam dworzec zaraz po turnieju?
Rozumiem, że zapewniacie nocleg w cenie wejściówki oraz dowóz z dworca w Gliwicach na turniej w sobotę rano i powrót na ten sam dworzec zaraz po turnieju?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.