A jak?Kosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD

A jak?Kosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD
Sfakowało - lukałty są od wszystkich templatekSa u Was lukalty na magie (glownie chodzi o cracks call, pitke i sloneczko)? Nie ma w uscisleniach i GW tego chyba tez ostatecznie nie sfuckowalo.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Bo niby po co miałby być?GoblinNadGobliny pisze:w 6ed zadnych BP nie bylo, a kazdy walczyl jak lew!
Były tylko potworki w stylu 4 magów w lesie i maszyny na krawędzi stołu. Bitwy przypominały bardziej 40K, a całość idealnie podsumowywało stwierdzenie pewnego czołowego gracza HE "kawaleria jest lepsza od piechoty, bo może się szybciej wycofywać"Tam nic nie odbiegało od normy i przegięć w stylu abomki czy obecnych demonów nie było...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nie jeśli grałeś z WEJankiel pisze:4 magów w lesie
Czyli teraz coś się zmieniło?Jankiel pisze:maszyny na krawędzi stołu
no, no! Jeśli ktoś Go w tej piwnicy przytrzyma, to tylko ja, bo jako Jego małżowina mam do tego prawo!GoblinNadGobliny pisze: sluszne podejscie. 8-sma edycja zasluguje na ten jeden, byc moze jedyny, kredyt zaufania.
Jesli okaze sie, ze bylo nie-OK to tydzien przed kolejnym slaskim masterem upijemy jankiela, porwiemy, zamkniemy w piwnicy i zmusimy zeby zajebistego CSa stworzyl.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WEbigpasiak pisze:Nie jeśli grałeś z WEJankiel pisze:4 magów w lesie![]()
Jezu wiesz o co chodzi. Iperialny standard własnie tak wyglądał że nie uraczyłeś nic oprócz 4 magów 4 dział czołgu helblastera i hendganów.Ilabo dojechałeś albo nie. Podobnie było z reszta z HEbigpasiak pisze:Czyli teraz coś się zmieniło?Jankiel pisze:maszyny na krawędzi stołu
Znaczy gra się inaczej bo chyba coś mnie ominęło?
Tak było zawsze i niezależnie od edycjiKosmo pisze:Pewnie i tak skończy się na tym że wszystkie osoby które nie wygrają mastera poczują sie pokrzywdzone i bedą narzekać że to przez zje***e zasady VIII ed. xD
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Manfred pisze:nie wydaje mnie sieUndead84 pisze:
Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
Yudokuno pisze:no, no! Jeśli ktoś Go w tej piwnicy przytrzyma, to tylko ja, bo jako Jego małżowina mam do tego prawo!GoblinNadGobliny pisze: sluszne podejscie. 8-sma edycja zasluguje na ten jeden, byc moze jedyny, kredyt zaufania.
Jesli okaze sie, ze bylo nie-OK to tydzien przed kolejnym slaskim masterem upijemy jankiela, porwiemy, zamkniemy w piwnicy i zmusimy zeby zajebistego CSa stworzyl.
...Poza tym tak Go nie złamiecie: nasza pracownia mieści się na poziomie piwnicy, spędzamy tam większość dnia, więc to nas już nie wzrusza
To ja wam szybkiego przybycia nie zwiastujeAndrzej pisze:
A kto nie wie, gdzie dokładnie jest turniej, niech się nie martwi. Solo organizuje busa
Nie pamiętam abym aż tak gardło ćwiczył...Undead84 pisze:Jak grałeś z WE to nic nie zmieniało bo przez prawie całą 6 ed WE ssaly po same kule a dopiero pod koniec 6 wyszły nowe WE
Od razu Jezu... No żeby tak po imieniu, bez brudziaUndead84 pisze: Jezu wiesz o co chodzi. Iperialny standard własnie tak wyglądał że nie uraczyłeś nic oprócz 4 magów 4 dział czołgu helblastera i hendganów.Ilabo dojechałeś albo nie. Podobnie było z reszta z HE
My dojeżdżamy samochodami. Ale podobno chłopaki z Warszawy miały jakieś wątpliwościkarl1299 pisze:To ja wam szybkiego przybycia nie zwiastujeAndrzej pisze:
A kto nie wie, gdzie dokładnie jest turniej, niech się nie martwi. Solo organizuje busa
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
korozja zwykła korozja, przy 40km/h czujesz sie jak znaczek mercedesa na masceYudokuno pisze:a co - dach Ci up***liło?!GoblinNadGobliny pisze:to moge kabrioletem z dworca odebrac
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.