Ja, Konsument - tytuł zmieniony na prośbę Deliberitusa.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

Zablokowany
Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Re: GW bashing 3

Post autor: Deliberitus886 »

Szaman pisze:Panie Deliberitus - podalem adres, na ktory nalezy zglaszac swoje watpliwosci dotyczace dzialan prawnych GW.
Panie Szaman , ale to pan jest przedstawicielem handlowym GW na terytorium RP.
Poza tym to nie Prawnicy GW pisali na tym forum tylko Pan, nie muszę chyba przypominać jakie treści pan zamieścił .
Co tu dużo mówić mają charakter , wywierający nacisk , wprowadzają w błąd konsumentów , a co najważniejsze najprawdopodobniej miały na celu zastraszenie mnie . Co jest nie zgodne z prawem konsumenckim , Polski oraz UE .
Także dopuścił się pan publicznie praktyk zabronionych. =D>

Wrzućże człowieku na luz.. Łapki opadają... To już nawet zabawne przestaje byc, zaczynasz męczyć..
Proponuję żebys zainteresował sie stroną http://www.teoriespiskowe.pl/
Uprzedzając pytania: nie, nie jestem na liście płac GW. Ani na tej drugiej.
Pozdrawiam

Mod
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Ty to robisz specjalnie, to jakaś "ukryta kamera", czy na prawdę nie widzisz, co piszesz? :D
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

dodatkowo znajomosc jezyka angielskiego u nas mimo wszystko kuleje (zwlaszcza u starszego pokolenia - a to jego przedstawiciele przewaznie prowadza sklepy)
Ale to starsi gracze doskonale orientują się w angielskojęzycznych publikacjach, tylko młodsi używają niezrozumiałych terminów "niezłomność" czy "determinacja" :P
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Szaman pisze:BTW w firmie mowia, ze chetnie podejmujemy sie wyzwan sadowych - placimy prawnikom kupe kasy, wiec niech na to zapracuja wreszcie
Jasif pisze:Ty to robisz specjalnie, to jakaś "ukryta kamera", czy na prawdę nie widzisz, co piszesz?
pzdr

Wiem co piszę , prócz tego jest jeszcze inna korespondencja , także
Sam jest sobie winien.
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Mac
Kretozord

Post autor: Mac »

Dobra, Deliberitus. Przedstawiłeś nam swój pogląd, choć i tak nikogo to pewnie nie obchodzi. Czemu w takim razie, zamiast spamować, nie ruszysz się i nie zaczniesz spełniać swych donosów na GW i ich reprezentantów. W temacie nie potrzeba więcej gadania o Twoich teoriach spiskowych. Skoro bierzesz to wszystko na serio miałbyś choć trochę jaj i zamiast spamować zaczął wydzwaniać tam gdzie uważasz, że trzeba - do GW, do UOKiK, do lekarza (bo najwyraźniej ktoś wmusza w Ciebie kupowanie figsów GW). Jeśli robisz to wyłącznie dla zwały, to odpuść sobie.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2010, o 23:11 przez Mac, łącznie zmieniany 1 raz.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Deliberitus886 pisze:
Szaman pisze:Panie Deliberitus - podalem adres, na ktory nalezy zglaszac swoje watpliwosci dotyczace dzialan prawnych GW.
Poza tym to nie Prawnicy GW pisali na tym forum tylko Pan, nie muszę chyba przypominać jakie treści pan zamieścił .
Co tu dużo mówić mają charakter , wywierający nacisk , wprowadzają w błąd konsumentów , a co najważniejsze najprawdopodobniej miały na celu zastraszenie mnie . Co jest nie zgodne z prawem konsumenckim , Polski oraz UE .
Także dopuścił się pan publicznie praktyk zabronionych. =D>
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

prosze zatem podac mnie do sadu, poniewaz dla mnie temat jest zamkniety.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Mac pisze:Dobra, Deliberitus. Przedstawiłeś nam swój pogląd, choć i tak nikogo to pewnie nie obchodzi. Czemu w takim razie, zamiast spamować, nie ruszysz się i nie zaczniesz spełniać swych donosów na GW i ich reprezentantów. W temacie nie potrzeba więcej gadania o Twoich teoriach spiskowych. Skoro bierzesz to wszystko na serio miałbyś choć trochę jaj i zamiast spamować zaczął wydzwaniać tam gdzie uważasz, że trzeba. Jeśli robisz to wyłącznie dla zwały, to odpuść sobie.
Mac codo mojego zachowania w tym temacie to chciałem wszystkich urażonych przeprosić użytkowników , moderatorów, administratorów ,ale ciebie Mac nie bo w dodatku że nie znasz prawa to jeszcze pierwszy mnie obraziłeś .
Natomiast pismo jest ostatecznością dopóki jeszcze istnieje możliwość ugody z GW .
Tych najbardziej radykalnych kroków nie podejmę , natomiast jeżeli będzie trzeba mówi się trudno .
Obawiam się iż GW będzie próbowało stłamsić całą sytuację ,kilkuletni proces nas nie minie , a GW może więcej stracić niż zyskać . Wystarczy opisać całą sytuację w kilku felietonach, artykułach w niezależnych serwisach internetowych, takich jak Wiadomości 24 . jest kilka na świeci a co najważniejsze ludzie je czytają bo nie są sterowane prze nikogo to dziennikarstwo obywatelskie , nie zależna obiektywna relacja , Ludzie poszukują takich informacji .
A GW dostanie to co chciało .
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
Mac
Kretozord

Post autor: Mac »

Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie ?
Cóż, chyba jednak w tym przypadku wiem - człowiek nie warty uwagi, który jest mocny tylko w gębie. Również dziękuje za temat.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Vega is back :!:

Albo to D-wens kontratakuje :D

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

pozdrawjam :twisted:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Deliberitus886 pisze: DYREKTYWA 2005/29/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY
z dnia 11 maja 2005 r.
rozumiem, że marzyłeś o studiach prawniczych, nie wyszło, więc uczysz się na własną rękę? :)
Także dopuścił się pan publicznie praktyk zabronionych.
kliknij listę użytkowników, zamknij oczy i - trzymając myszkę w ręku - najedź kursorem na któregoś z listy. Na tym forum masz jakieś 75 % szans, że trafisz na prawnika. Więc daj już spokój, bo stajesz się uciążliwym pośmiewiskiem.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Nie, nie nie banujcie go! Ja go tak lubię. Stresujący dzień, coś nie wyszło, albo po prostu człowiek ma zły humor, wchodzi na forum, a tu Delibertus. :mrgreen: I od razu humor się poprawia!

Ja bym ten temat przykleił i zmienił nazwę na: "Bzdurno-Prawne rozluźnianie pośladów".

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Znudził mnie ten troll, a teraz jeszcze irytuje (pomówieniami pod adresem forumowiczów).

Masz chłopcze miękkiego bana (możesz logować na forum i korzystać z działu "giełda" czy użwać PMek, ale nic ponad to) na dwa tygodnie, ochłoń.
Raczej nie pisz PMek do administracji z zażaleniami, bo zdarza nam się w razie poirytowania zamienić bana miękkiego na twardego (nie zalogujesz wtedy nawet na forum).
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Mało epicki koniec jak na tak epicki temat :wink:
Never mind, no flame. :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Nie no, flejmujcie, ale bez schodzenia poniżej pewnego poziomu ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

noggin
Chuck Norris

Post autor: noggin »

Yudokuno pisze:
Deliberitus886 pisze: kliknij listę użytkowników, zamknij oczy i - trzymając myszkę w ręku - najedź kursorem na któregoś z listy. Na tym forum masz jakieś 75 % szans, że trafisz na prawnika. Więc daj już spokój, bo stajesz się uciążliwym pośmiewiskiem.
O kurcze, nie wiedziałem, że WFB to domena prawników.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

noggin pisze:
Yudokuno pisze:
Deliberitus886 pisze: kliknij listę użytkowników, zamknij oczy i - trzymając myszkę w ręku - najedź kursorem na któregoś z listy. Na tym forum masz jakieś 75 % szans, że trafisz na prawnika. Więc daj już spokój, bo stajesz się uciążliwym pośmiewiskiem.
O kurcze, nie wiedziałem, że WFB to domena prawników.
Z tego co wiem mocno zdziwiłbyś się gdybyś znal PRAWDĘ...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

a ja mysle ze on by tylko durny:) i mi tez poprawial humor po ciezkim dniu. Delib, wracaj (a tak za slowo durny nie przepraszam i licze na pozew)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

noggin pisze: O kurcze, nie wiedziałem, że WFB to domena prawników.
A myślałeś kiedyś, czemu w Polsce potrzeba tylu FAQów, uściśleń, errat, patchów i kłótni o RAW? :P

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

A za dwa tygodnie... Border Princes wyłączone, administratorzy na czele z Szamanem w areszcie, moderatorzy pozwani do sądu, a GW pozwane do Trybunału Praw Człowieka :twisted: :mrgreen:

Zablokowany