PanBoczkowa Parówa, Pre-Strateg 30.X.2010 Wa-wa - Dogrywka
Re: PanBoczkowa Parówa, Pre-Strateg 30.X.2010 Wa-wa
Podjechałbym ale to zależy od tego czy mi się uda/ czy też nie umówić na spotkanie. Jak się nie uda i będę miał wolną sobotę to może przyjadę. Tylko to bez sensu trochę bo to parówka i nie mam pary a nawet jakbym miał to trzymać kogoś w niepewności do ostatnich chwil to słaba opcja :/
Kalafior szuka pary z tego co pamiętam, spróbuj się z nim dogadać.
Dzwonił do mnie Matusz. Gra skavenami, ale nadal nie ma pary, bo nie ma dojścia do netu.
Gra całkiem przyzwoicie, na dmp zrobił około 80 punktów. Jak ktoś chce namiar do niego, to pisać na PW.
Dzwonił do mnie Matusz. Gra skavenami, ale nadal nie ma pary, bo nie ma dojścia do netu.
Gra całkiem przyzwoicie, na dmp zrobił około 80 punktów. Jak ktoś chce namiar do niego, to pisać na PW.
i jak mi oddasz jeszcze tę dychę DMPMatej pisze:jak umyjesz pupę i weźmiesz jeszcze ze dwa teamy Nemezisowców, to być może coś Ci pożyczę z VCManfred pisze:nie mam armii, ale ten turniej musimy z Kotletem wygrać
wpadajcie, bez was to nie to samo
napisz na pm czego potrzebujesz.
Co z kalafiorem?
Dwa szczury są bez pary.
Arnolda Boczka głupcze, Arnolda =/Matej pisze:Jak najbardziej, słowo się rzekło.*zembol pisze:ej, dla przyjezdnych jest wjazd za darmo?
wpadajcie
*Wejścówki na turniej dla ludzi spoza Wawy, podobnie jak dyplomy, są sponsorowane przez pana Alfreda Boczka.
Będzie można mu osobiście podziękować.
Jeżeli ktoś z sił ciemności będzie koniecznie chciał przyjechać, a nie pary niech da znać. Mam jakiśtam WoCh na zbyciu.
Release the Przemcio!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dobra, to ja z Ciastorem!
Bardzo proszę o dobranie nam przeciwników, którzy znają zasady i nie będa nas wałować. My będziemy pić piwo i turlać kostkami.
Dziękuję
P.S. Dobre są teraz trolle?
Bardzo proszę o dobranie nam przeciwników, którzy znają zasady i nie będa nas wałować. My będziemy pić piwo i turlać kostkami.
Dziękuję
P.S. Dobre są teraz trolle?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole