Moderator: Dibo
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Jasne. To chyba nie jest kącik fanów tworzenia nowych army booków, chodzi o wprowadzenie zmian nie ingerujących zbytnio w Army Booka żeby ugrywalnić armię, a nie wymyślanie totalnie nowych zasad armii z głowy. Takie coś na pewno nie przejdzie i tylko utrudnia zadanie ludziom od balansowania armii, bo muszą się przekopywać przez takie rzeczy.flamel88 pisze:Może rozwiniesz.?
A to chyba faktycznie pomyliłem temat. Tylko jakoś nie widziałem odpowiedniejszego. Zatem nie będę zajmował światłych umysłów w ciężkiej pracy balansowania. Zwłaszcza że patrząc na ostatnią datę postów dyskusja jest niezwykle zażarta i bieżącawertyg pisze:Jasne. To chyba nie jest kącik fanów tworzenia nowych army booków, chodzi o wprowadzenie zmian nie ingerujących zbytnio w Army Booka żeby ugrywalnić armię, a nie wymyślanie totalnie nowych zasad armii z głowy. Takie coś na pewno nie przejdzie i tylko utrudnia zadanie ludziom od balansowania armii, bo muszą się przekopywać przez takie rzeczy.flamel88 pisze:Może rozwiniesz.?
Opancerzone Centigory to jakaś pomyłka, totalnie zaprzeczenie idei tej armii. I ta zasada Abstynenci... nigga please.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Dzięki za zrozumienieDibo pisze:Ej no ! dajcie sie chłopakowi wyszumiećAle przy lancy i kropierzu centigorów już ryknąłem śmiechem.
Pomysły fajne, dopracować klimat i już !
No nie wiem, czy z 10W i wardem na 2+ 20 skinków by go zapluło w 2 tury, bo to wychodzi:ten kotlet chaosu srednio grywalny - 20 skinków go kasuje w 2 tury
No dobra, ale DoCh to jest esencja chaosu, czyste złoA tak wracając do Marków jest pewna niekonsekwencja w GW. Bo u DOCH mark slaanesha daje ASF a u WOCH immune to psychology przez co slaneshowców w woch (po za marudami horsmenami) raczej nie uwidzisz. Więc postać marków dla bestii tez warto by przemyśleć.