Skąd wiesz?? A może się wybiorę kiedyś, trzeba przełamać barierę i zacząć jeździćSzymon pisze:Po co głosujesz przecież i tak nie pojedziesz

Skąd wiesz?? A może się wybiorę kiedyś, trzeba przełamać barierę i zacząć jeździćSzymon pisze:Po co głosujesz przecież i tak nie pojedziesz
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.
duże pkt.? to mają być duże pkt.? 3999 to były by duże pkt.Dibo pisze:KhumanCauliflower masz racje.
Tak - Wiem że kibicując dużym punktom wiąże sznur na samego siebie
jak cycki dla każdego to zmieniam głos na 800;p wole side eventy:DSkaven pisze:ogólnie szampan, lasery i cycki dla każdego
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Trzymam za słowo!Skaven pisze:Dibo , prosta zasada, od nas nie liczymy niczyich głosów ( uwzględnij to plz Krisu) , bo i tak my będziemy mieli co robić podczas turnieju.
Jeżeli siądzie 2800 to też zrobimy wypasiony turniej na takie pkt. Terenów nie braknie, bo ja się tym zajmuje, więc bedzie na czym grac, blaty będą, ogólnie szampan, lasery i cycki dla każdego
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Z drugiej strony na Mackach, parówce (a na parówkach zawsze się gra wolniej ze względu na ilość dyskusji wewnątrz i między składami) na 3k zagraliśmy 5 bitew i dało radęDmtrij pisze:poważnie uważacie że 4 bitwy bedzie spoko:P?? na 2800 ogarnąć czasowo imprezę może byc niezwykle trudno, zwłaszcz jak się trafi na takich oponentów którzy we krwi mają granie "na czas"
a na 2k możnaby zrobic wiecej fajnych i żadko spotykanych patentów (bo muszą zadziałać na inną metę)
2,8 to będzie tylko ulepszone o przycięte w EuroCS rozpiski na 2400:(
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.