Kohortex: Rewolucje 2400 pktow EURO 16.04.2011 Bydgoszcz
Re: Kohortex: Rewolucje 2400 pktow EURO 16.04.2011 Bydgosz
Mlody to dowaliles do pieca

Skoro Smerfmaster to wczesna młodzież to może niech zagra w składzie młodzieżowym. Tadzik też potrzebuje jednego gracza. 2 posty nad moim o tym wspominakemot pisze:Weźcie go to jeszcze wczesna młodzież.
Kemot z tego co wiem jest bardziej doświadczonym życiowo człowiekiem i by bardziej pod tym względem do nas pasował.
Widzę, że niezły flejm się tu robie
Michal - to moge do Tedzika wrzucic Smerfmastera, a ty zagadaj do Elvisa od nas, bo rozwazal, zeby przyjechac na ten weekend, ale nei ma druzyny.
Gramy wg. najnowszego euro drafta, ktory daje kosmetyczne zmiany, ale jednak jakies tam sa.
Poczekaj poczekaj, w takim razie jak nie jedzie jeden z druzyny tadzika to jest jedno miejsce w jagalobusie wolne....Michał pisze:Elvis nie może, ktoś jest chętny ?
Moze kogoś załatwie z osiedla jakiegoś skolima albo sita - jesli ofc chcecie
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Ziemko, tak czy siak ja zabieram Smerfastera ze sobą do Bydzi, a personalnie jakoś się dograZiemko pisze:Gramy wg. najnowszego euro drafta, ktory daje kosmetyczne zmiany, ale jednak jakies tam sa.
Juz zadecydowane, ze gra z Korhilem i Tedziem, bedzie pasowal do teamu, bo chlopaki tez mlode sa 
BWT 2 - znalezliscie w koncu zastepcza osobe?
PRZYPOMINAM, ZE ROZPISKI DO JUTRA. JAK KTOS NIE PRZESLE TO NIE BEDE LITOSCIWY, NAWET DLA KOHORTOWICZOW. BYLO NA TO BARDZO DUZO CZASU.
BWT 2 - znalezliscie w koncu zastepcza osobe?
PRZYPOMINAM, ZE ROZPISKI DO JUTRA. JAK KTOS NIE PRZESLE TO NIE BEDE LITOSCIWY, NAWET DLA KOHORTOWICZOW. BYLO NA TO BARDZO DUZO CZASU.
co do naszego team'u to znowu są wątpliwości, być będziemy ale możliwe że przyjedziemy z 3 członkiem... czy to dla tego młodego smerfa <buhahah ktoś jest młodszy ode mnie i tegiego> będzie problem?
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
Masz parcie jakby to był jakiś masterZiemko pisze:PRZYPOMINAM, ZE ROZPISKI DO JUTRA. JAK KTOS NIE PRZESLE TO NIE BEDE LITOSCIWY, NAWET DLA KOHORTOWICZOW. BYLO NA TO BARDZO DUZO CZASU.

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Dobrze by było żebyście na 100% wiedzieli coby figurek nie targał na próżnoKorhil pisze:co do naszego team'u to znowu są wątpliwości, być będziemy ale możliwe że przyjedziemy z 3 członkiem... czy to dla tego młodego smerfa <buhahah ktoś jest młodszy ode mnie i tegiego> będzie problem?