malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Musiałem cię troszkę sprowokować, choć z tego co widzę nic to nie dało bo i tak nie zrobiłeś aktualizacjiManfred pisze:orbitrek coś ty się taki hardy zrobił ostatnio, chyba trzeba będzie cie troszeczkę utemperować
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ban ?Shino pisze:czego i jaka restrykcja?Kalesoner pisze: Z autorestrykcją graczy TK dotyczącą mighty incantations.
chodzi o ten scroll za 50 pkt? jesli tak to co z nim?
nie zebym sie czepial ale bonus dice are not counted as power dice jest dosc sugestywnym fragmentem tekstu tuBarbarossa pisze:Do tego nie wiadomo co z kostkami z niego generowanymi w takiej sytuacji. Dlatego sugerowałbym nie branie tego, jeśli turniej ma być na zasady ETC.
Kalesoner pisze:Po prostu gramy nowym bookiem mimo, że jeszcze oficjalnie nie wyszedł i euro nie zdążyło jeszcze obciąć tego przedmiotu. Skoro orgowie są tak mili, że pozwalają nam grać, to my możemy być mili i nie brać tego przedmiotu skoro wiemy, ze w przyszłości będzie ograniczony na format euro.
Cauliflower pisze:Stanowisko sędziego dedykowanego do TK na cały turniej - Kalesoner nie ma racji![]()
![]()
Shino pisze:nie zebym sie czepial ale bonus dice are not counted as power dice jest dosc sugestywnym fragmentem tekstu tuBarbarossa pisze:Do tego nie wiadomo co z kostkami z niego generowanymi w takiej sytuacji. Dlatego sugerowałbym nie branie tego, jeśli turniej ma być na zasady ETC.
ale ok jesli nie mozna to go nie wezme (choc uwazam, ze ban dla jednego z 8 itemo,w w booku to tez zbyt duze restrykcje). Po prostu wezme kaszkiet.
@Kaleson. Wez mi moj kaszkiet i klopy na turniej