Nakarm Bazyliszka, 16.07 Warszawa Single Euro
Re: Nakarm Bazyliszka, 16.07 Warszawa Single Euro
Po wczorajszym chlaniu z Wami nie mam kiedy odespać jak z piątku na sobotę...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Do północy, a potem jeszcze na kebab skoczyliśmy.Przemcio pisze:ty Lazur mam nadzieje, że będzieszdo której chlorowaliście???
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Leniwcze, moglbys dopisac cyferki obok zgloszen. 40 osob poswiecilo ze 40 sekund na doliczenie sie ilu tych zgloszonych. A jak ktos sie jeszcze pomylil to ohoho. Ogarnij ile w tym czasie mozna wyprodukowac/skonsumowac, to sa wymierne straty dla gospodarki.Kalesoner pisze:Kurcze, dużo nas się robi, jak na lokal zgłoszony tydzień temu. Mi lajks.

39Kotlet pisze:Leniwcze, moglbys dopisac cyferki obok zgloszen. 40 osob poswiecilo ze 40 sekund na doliczenie sie ilu tych zgloszonych. A jak ktos sie jeszcze pomylil to ohoho. Ogarnij ile w tym czasie mozna wyprodukowac/skonsumowac, to sa wymierne straty dla gospodarki.Kalesoner pisze:Kurcze, dużo nas się robi, jak na lokal zgłoszony tydzień temu. Mi lajks.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Wydaje mi się, że Warszawie wytworzyła sie już pewna kultura korzystania z Narbutta i zwyczajem jest odnoszenie blatów po ostatniej bitwie. Nie odnoszą tylko chamki albo Ci, którzy mają jakieś ważne powody, żeby wyjść wcześniej.
Faktycznie sporo osób się zrobiło i weź tu wymaksuj lokale w Warszawie
Przynajmniej za 4 miejsce jest więcej punktów niż w niektórych miastach za drugie
Faktycznie sporo osób się zrobiło i weź tu wymaksuj lokale w Warszawie
Przynajmniej za 4 miejsce jest więcej punktów niż w niektórych miastach za drugie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole