Najpotężniejszy monster
Re: Najpotężniejszy monster
Oh, doprawdy? A ile ma I ten Wasz mega przejebany koleś? 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ok, tak chcesz się bawić? To ja wystawię keepera z syrenką i masz po zabawie 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Imo keeper z syreną nadaje się tylko na kilka armii (brak itp i do tego brak strzelania). Ile takich jest? Tylko beast i woch, czy coś jeszcze?
A wracając do tematu, to najlepsza (nie najpotężniejsza, bo przecież nie oto chodzi) jest hydra. Bardzo wysoko jest też abot i grejty, ale ze względu na swój koszt hydra deklasuje wszystko (no bo sorry, ale jeden grejt jest słabiutki przy trzech hydrach).
A wracając do tematu, to najlepsza (nie najpotężniejsza, bo przecież nie oto chodzi) jest hydra. Bardzo wysoko jest też abot i grejty, ale ze względu na swój koszt hydra deklasuje wszystko (no bo sorry, ale jeden grejt jest słabiutki przy trzech hydrach).
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
kiper z syrenką ? straszne tylko że ten keeper ma 5 W
jakiś szczar na aniego znajde pomyślmy banishement duży? wystaczy? nie? to moze sygnaturka z lighta 
wciąż za mało to inny pocisk
wkońcu zginiesz a zebyś mógł rzuciń na mnie syrene ja cie musze widzeć
i 20 cali panie kolego 

wciąż za mało to inny pocisk

Tylko wiesz, tego Twojego cwaniaka wystawisz raz na 20-30 turniejów. A co powiesz na wronę z shadow? Czysta kostkologia, kto rzuci wcześniej Ty serie pocisków, czy wrona pitkę 

mam więcej do casta i dispela
wszystko zależy od tego kto zacznie... i ile bedzie miał kości
bo jak wrona wykurla 2-4 to już słąbizna u mnie nie tak źle 
ale wrona nigdy nie odwarzy się postawić starszemu
tymbardziej że oboje są tzeentcha

ale wrona nigdy nie odwarzy się postawić starszemu