Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 2600
Re: Silesian Un-Limited Tournament II, Master 17 - 18 IX, 26
Jak dojdzie do moich slajwów całą armią i nie zdam bejka to mogę nawet wygrać. d3+40 hitów z siłą 3 w promieniu d6" i wyjazd z kontrą
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
przy okazji zabić sobie 75% armii samLazur pisze:Jak dojdzie do moich slajwów całą armią i nie zdam bejka to mogę nawet wygrać. d3+40 hitów z siłą 3 w promieniu d6" i wyjazd z kontrą
szkodaJankiel pisze:nie
tak może troszkę późno ale lepiej teraz niż wcale... czemu nie 2800? lepszy format niż 2600 szczególnie że bez ograniczeń
Jaką zmianę zasad? Aha ludzie proszę skończcie z tymi wymyślonymi Gwiazdkami śmierci i różnymi tego typu gównami. Spamujecie tylko, a i tak nikt tego nie wystawi. A jak wystawi to stanie się to samo co z każdym innym deathstarem, znajdzie się i na niego skaywalker (jak i na andrzejowe się znalazło). Tak więc może koniec psot?
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Trafne spostrzeżenie.
Tak, jak już zmiana będzie oficjalna (bo w FAQ chyba jeszcze nie ma, w każdym razie nie zauważyłem - poprawcie mnie jeśli jest inaczej).JaceK pisze:Czy, biorąc pod uwagę zmianę zasad Power Scrolla, zdejmiecie ban na niego?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
a jaka jest przewidywana zmiana w PS?KrzysiekW pisze:Trafne spostrzeżenie.
Tak, jak już zmiana będzie oficjalna (bo w FAQ chyba jeszcze nie ma, w każdym razie nie zauważyłem - poprawcie mnie jeśli jest inaczej).JaceK pisze:Czy, biorąc pod uwagę zmianę zasad Power Scrolla, zdejmiecie ban na niego?
Khumanor pisze:a jaka jest przewidywana zmiana w PS?KrzysiekW pisze:Trafne spostrzeżenie.
Czar na który używasz Power Scrolla ma społowiony casting value. I, o ile się nie mylę, niw działa na powiększone wersje czarów.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Khuman
- Ciśnieniowiec
w umyśle wykluła się teoria spiskowa że zmniejsza casta o połowęEldritch pisze:Ktoś ma linka do oficjalnej wersji erraty ?
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że The Dreaded 13th może być rzucony na 13+ dzięki PS.
true?
@Edit:
o ktoś już odpisał
dziękuje
- Khuman
- Ciśnieniowiec
+Smiechu pisze:Wciąż namawiam do 2800.
Nie róbcie nam tego - Silesian to duze pkt, a nie ETC + premia.
nawet rozpy nie mam ochoty złożyć, bo nic ciekawego się nie mieści, wszystko to samo gówno będzie co na ETC + rozwinięcia jebitnego komba o 200pkt. rzygać się chce
ja odpuszczam jeśli zostaniecie przy 2600
Dobrze, że inni przyjadą właśnie dlatego, że jest 2600 a nie 2800 bo zdążą armię złożyć i pomalować. Polecam też otworzyć swój Army Book i sprawdzić czy aby oprócz opcji "Jebitne Combo" (TM) nie tam innych jednostek, bohaterów, przedmiotów które można by wziąć aby armia była ciekawsza (może się gdzieś schowały między akapitami czy coś).
Mysle, ze to nie jest argument.Remo pisze:Dobrze, że inni przyjadą właśnie dlatego, że jest 2600 a nie 2800 bo zdążą armię złożyć i pomalować. Polecam też otworzyć swój Army Book i sprawdzić czy aby oprócz opcji "Jebitne Combo" (TM) nie tam innych jednostek, bohaterów, przedmiotów które można by wziąć aby armia była ciekawsza (może się gdzieś schowały między akapitami czy coś).
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Khuman
- Ciśnieniowiec
+Rince pisze:Mysle, ze to nie jest argument.Remo pisze:Dobrze, że inni przyjadą właśnie dlatego, że jest 2600 a nie 2800 bo zdążą armię złożyć i pomalować. Polecam też otworzyć swój Army Book i sprawdzić czy aby oprócz opcji "Jebitne Combo" (TM) nie tam innych jednostek, bohaterów, przedmiotów które można by wziąć aby armia była ciekawsza (może się gdzieś schowały między akapitami czy coś).
głupie tłumaczenie z początków 7ed., chyba wam coś się pomyliło albo nie chce wam się po prostu kupić jednego boxa więcej albo:
żeby wystawić wszystko co się ma i na maksie by mieć te 2800... tym bardziej przykro jak nie ma się kolegówRemo pisze:Polecam też otworzyć swój Army Book i sprawdzić czy aby oprócz opcji "Jebitne Combo" (TM) nie tam innych jednostek, bohaterów, przedmiotów które można by wziąć aby armia była ciekawsza (może się gdzieś schowały między akapitami czy coś).