Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22
Re: Arena 2011 Bis
a ja myślałem, że to te lepsze strony błoni go porwały:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Domino wiem że drogo,ale to nie tak że chcemy na was zarobić tylko szkoła jest naprawdę droga, a i tak zalatwilismy najtaniej jak się da. Blatownaie tak jak w zeszłym roku będziemy robić w dniu mastera bo jak chcieli byśmy wieczorem w piątek to już nam liczą kilka stow więcej za uzytkowanie sali.Niestety ceny w Krakowie są strasznie analne i nic na to nie poradzimy. W zeszłym roku cena była taka sama a i tak musieliśmy dokładać bo nam się nawet nie wróciło ( fakt faktem frekwencja była słaba ).
Tak więc powtarzam raz jeszcze nie chcemy zarabiać na was kasy więc proszę o wyrozumiałość.
Tak więc powtarzam raz jeszcze nie chcemy zarabiać na was kasy więc proszę o wyrozumiałość.
Pomagałem chłopakom, potwierdzam. Mimo to warto pojechać bo miejscówka jest dobra i nagrody ok.Undead pisze:Tak więc powtarzam raz jeszcze nie chcemy zarabiać na was kasy więc proszę o wyrozumiałość.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Shino +d3 czego??
Jak +d3 do casta to masz, jak wygenerowane z czaru w grze to też, ale jak +d3 power diców za caskiet czy banner of sorcery to musisz się zmieścić w 12 pd i tyle. Inaczej sobie tego nie wyobrażam.
Postaram się wpaść, chociaż kończą mi się pomysły na efektywne rozpy demonów.. Niby fajnie, ale nie zajebiście
Jak +d3 do casta to masz, jak wygenerowane z czaru w grze to też, ale jak +d3 power diców za caskiet czy banner of sorcery to musisz się zmieścić w 12 pd i tyle. Inaczej sobie tego nie wyobrażam.
Postaram się wpaść, chociaż kończą mi się pomysły na efektywne rozpy demonów.. Niby fajnie, ale nie zajebiście
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
aaaaaa i jeszcze przemyślałebym ten scenariusz meeting engagement.
Strasznie dziwnie się gra na to, osoba która wystawia się jako pierwsza jest w zancznie gorszej sytuacji, a poza tym wystawianie trwa znacznie dłużej przez to. Jeden raz styka, a dwa hmmm nie wiem.
Strasznie dziwnie się gra na to, osoba która wystawia się jako pierwsza jest w zancznie gorszej sytuacji, a poza tym wystawianie trwa znacznie dłużej przez to. Jeden raz styka, a dwa hmmm nie wiem.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole