Kulturalne Sojusze
- Shakin' Dudi
- Masakrator
tyle dobrz że wałkarzy tępicieAsassello pisze:wysyłaj lub nie , rozpiska nie jest wymagana w zgloszeniu, choc z checia ja zobacze (u kogos jakies bledy wychwycilem).Shakin' Dudi pisze:No to nie daj mu tych paru pkt skoro rozpy nie wysłał i tyle.. dupy nikt lizać nikomu nie będzię..wielka tragedia sie nie stanie.
Moge wysłac poprawki do rozpiski?
poprostu jak ktos bedzie walowal na rozpisce i zostanie to odkryte to wylatuje z turnieju a jego "dane" beda podane na forum z odpowiednim dopiskiem - program zero tolerancji dla walkarzy
pozdrawiam

Rozpiskę moze wysle...zmienia sie bardzo malo

shino pojechal do szkoly przed momentem xD
- Shakin' Dudi
- Masakrator
myśle że przyjdzieHusiat pisze:Nie ma co się śmiać gorzej jakby jutro nie przyszedł... Sam się zastanawiałem wczoraj czy to nie dzisiaj ten turniejNa szczęście się upewniłem

najlepsze bylo jednak to jak ledwo przytomny odbieram telefon i burcze:
blylbly nie rozumiem
shino: to jak dojeżdzacie?
ja : blybla co?Kto? Zaraz...zaraz dojadeee ee oddzwonie za moment xD
Shino wróć zostawiłem Ci wiadomość na GG. Super ważną.

Ekhem... kopiowane prosto ze zgloszeniaSiemek pisze:Ekhem...25. Maciek "Siemiek" Siemianowski![]()
pzdr

a dzis jest turniej WH40k na Narbutta wiec co najwyzej zdziwlil sie ze nie te figurki ludzie wyciagaja

Ogłoszenie wazne:
jako ze nikomu sie nie chcialo pisac pytan do testu, to wylatuje on z turnieju - zwiekszymy o 1-2 pkt ocene malowania
jako ze nikomu sie nie chcialo pisac pytan do testu, to wylatuje on z turnieju - zwiekszymy o 1-2 pkt ocene malowania