BITWA O ALTDORF (Warszawa) - 1600 pkt. [II BITWA]
- marcus_cheater
- Oszukista
Re: BITWA O ALTDORF (Warszawa) - 1600 pkt. [II BITWA]
W wynikach jest błąd. Źle wpisano wynik jednej bitwy, dlatego też proszę się nie sugerować na razie tymi paringami, bo pewnie będą roszady. Już wysłałem pm-kę z tym co należy poprawić.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
marcus_cheater pisze:W wynikach jest błąd. Źle wpisano wynik jednej bitwy, dlatego też proszę się nie sugerować na razie tymi paringami, bo pewnie będą roszady. Już wysłałem pm-kę z tym co należy poprawić.
chłopaki pewnie sie pomylili i wpisali 14 dla Ciebie na to wychodzi że to ja powinenem grać z hot17
- marcus_cheater
- Oszukista
Właśnie chyba nie do końca, jeszcze jedna osoba ma na pewno mniej pkt ode mnie a jest wyżej parowana.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Na temat mojego "ciśnięcia" to może Rience się wypowiedzieć jak po jednym błędzie wyparowałem ze stołu... Ale następny turniej już chadecją. Będzie śmiesznie...Przemcio pisze:grosiu to ty ciśniesz na 2gim stole ładnie...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
-
- Kretozord
Zaraz splynie. Marian z grolshkiem zamienieni na pierwszy rzut oka.
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Była jedna zmianka w parringach, reszta jest ok. Duże pkt. zostana dodane na dniach.
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
Na pewno dalej macie blad. NIemozliwe, zeby Grolshek byl tak wysoko nawet jesli zrobil 20-0 w dugiej bitwie. Maksymalnie moze miec 20 punktow, czyli tyle samo co Swider, a on gra duzo nizej.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
-
- Kretozord
Wymienili nie ta osobę. Powinienem grać na ogry a Marian na drugi stół. Chaos grolshka spływa jak już wspomniałem.
- Bruce_Campbell
- Oszukista
Witam wszystkich. Przepraszamy za zamieszanie związane z parowaniem. ostateczne parowanie jest w pierwszym temacie. Jest ono obowiązujące i tak proszę grać. Jeżeli są jakieś nieprawidłowości przy parowaniach naprawimy to w następnych rundach. Z tego co się orientuje wszyscy gracie na takie same punkty więc nie zakrzywi to wyników końcowych (przy takiej liczbie pojedynków)
Parę spraw organizacyjnych:
Kontakt telefoniczny do mnie:
Kuba 506-096-754
Wszystkie pytania dotyczące ligi od teraz proszę kierować do mnie.
Grajcie pojedynki trzeciej rundy i dajcie mi czas na ogarnięcie wyników.
Proszę o ile to możliwe o ponowne wysłanie wyników na priv z pierwszej i drugiej rundy w celu weryfikacji. Przy wysyłaniu wyników proszę o imię i nazwisko bo nie kojarzę was wszystkich po nickach:)
Jeszcze jedna kwestia prosił bym jeżeli to możliwe żebyście wysłali mi na priv numery kontaktowe do was które mógłbym udostępnić waszym przeciwnikom w razie komplikacji z kontaktem.
A TERAZ GENERAŁOWIE DO BOJU!!!
Parę spraw organizacyjnych:
Kontakt telefoniczny do mnie:
Kuba 506-096-754
Wszystkie pytania dotyczące ligi od teraz proszę kierować do mnie.
Grajcie pojedynki trzeciej rundy i dajcie mi czas na ogarnięcie wyników.
Proszę o ile to możliwe o ponowne wysłanie wyników na priv z pierwszej i drugiej rundy w celu weryfikacji. Przy wysyłaniu wyników proszę o imię i nazwisko bo nie kojarzę was wszystkich po nickach:)
Jeszcze jedna kwestia prosił bym jeżeli to możliwe żebyście wysłali mi na priv numery kontaktowe do was które mógłbym udostępnić waszym przeciwnikom w razie komplikacji z kontaktem.
A TERAZ GENERAŁOWIE DO BOJU!!!
Listen up you primitive screwheads, this is my BOOMSTICK!!!
- marcus_cheater
- Oszukista
Proszę Bartosza Karwowskiego o kontakt.
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane