GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
ogólnie jak pomaluje 20 WL to chętnie zagram, przewiduje to ukończyc właśnie w połowie tygodnia
Więc wstepnie jestem na tak.
ETC format.
Więc wstepnie jestem na tak.
ETC format.
a może w miedzyczasie wpadniesz do mnie na jakims chyzym pegazie?Bretonnian pisze:W piątek to też chętnie zagram, dajcie znac jak co
Przyda mi się odpoczynek od malunku tych pedałów w postaci jakiejś bitwy.
Ogolnie mam nowe kminy i chciałbym je testnąć, ale brak ciut czasu teraz :/
ja ale u mnie, bo w międzyczasie maluje figsy a wizyta w V pochłani mi zawsze przynajmniej 6 gdz
co do godziny jeszcze się zgadamy
co do godziny jeszcze się zgadamy
Ktoś na jutro/piątek? Najchętniej w Vanaheim, na turniejowe 1600, ale inne opcje też wchodzą w grę.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
jutro, euro, u mnie, czas dowolny byle przed 21 skonczyc
-
- Falubaz
Ktoś na wtorek (po południu)? Albo ktoś na piątek (jak najwcześniej)? Bretonnia Euro
-
- Falubaz
Ano niech będą krasnale! Tylko tym razem nie rób szemranych biznesów przed bitwą
być moze się skuszę, ale to jest niepewne tak tylko sygnalizuję potencjalną gotowośc do starcia
Dobrze, fajnie jakby kilka osób przyszło, można by coś więcej pograć, bo jechać na jedną bitewkę to mi się często tak średnio chce. A tak przy 4 osobach można już spokojnie 2-3 meczyki strzelić. Przemek na pewno się ucieszy jak będzie mógł z nami dłużej posiedzieć
to co przychodzimy o 17 i każdy gra 3 bitwy?
a dziś ktoś da rady u mnie?