IDZIE EURO CIEMNĄ NOCĄ w Paradox Cafe 05.02 (Niedziela) 2400
Re: IDZIE EURO CIEMNĄ NOCĄ w Paradox Cafe 05.02 (Niedziela)
zamieszanie wywołane jest Euro Draftem, gdyby był ogłoszony, nie było by problemu, w sumie to pierwszy tur po ogłoszeniu nowego Euro, uwierz Kołata, gdybym mógł zrobiłbym 4 stoły więcej, a tak nie da rady, doszły do mnie jeszcze 2 zgłoszenia (rozpy), a 2 znane persony wyleciały, to z aktualności
jeżeli jeszcze ktoś wykrusza się to prośba o info; przy następnym turze, nie będę pobłażał, bo draft już został ogłoszony, a ograniczenia VC-towskie pewnie jakieś zostaną ogarnięte przez AR-com
@Shino: wprowadzone są minimalne ograniczenia, nie tną tej armii aż tak bardzo, inne armie grają z ograniczeniami, więc i VC-ty musiały dostać chociaż lekkie;
jeżeli jeszcze ktoś wykrusza się to prośba o info; przy następnym turze, nie będę pobłażał, bo draft już został ogłoszony, a ograniczenia VC-towskie pewnie jakieś zostaną ogarnięte przez AR-com
@Shino: wprowadzone są minimalne ograniczenia, nie tną tej armii aż tak bardzo, inne armie grają z ograniczeniami, więc i VC-ty musiały dostać chociaż lekkie;
- swieta_barbara
- habydysz
Ja i tak przyjade, nawet jakbym mial nie grac. Ale mam nadzieje, ze w ostatniej chwili ktos sie wysypie. W sumie zimno jest, zdziwilbym sie, gdyby ktos sie nie rozchorowal.
nawet się nie dziw, już wiem że Arbiter nie będzie grał więc na pewno masz miejsce; jeszcze jedna osoba mimo zgłoszenia ma potwierdzić jutro swój udział;swieta_barbara pisze:Ja i tak przyjade, nawet jakbym mial nie grac. Ale mam nadzieje, ze w ostatniej chwili ktos sie wysypie. W sumie zimno jest, zdziwilbym sie, gdyby ktos sie nie rozchorowal.
Bardzo rozsądne ograniczenia. Jestem ostatnio dumny z CiebieShino pisze:jak tamurkana dopuszczacie to porponue ograniczenia tego booka:
destroyer 0-1, iron demon sie liczy jako maszyna, helka 0-1, chalice sie liczy jako 2pd i 1 dd

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

tak, po przejrzeniu rozpy Grolshka, nie widzę przeciwwskazań, grałem z tym, nie jest to przesadzone, w DE lepsze buildy widziałem; co do sprawdzania armii, VC-tów bez ograniczeń nie ma potrzeby sprawdzać, natomiast Tamurkhana tak, armia ma mocne strony, ma tez sporo wad, a największą jest to, że jest mało liczna i cholernie drogaRince pisze:A ja mam zasadnicze pytanie. Naprawde macie zamiar dopuscic na turnieju tamurkan?
takie jest moje stanowisko;
@Shino: zanim napisałeś swoją propozycję Grolshek już miał tak złożoną rozpę
właśnie! Dajcie tylko jakiś feedback po grze na tych mapkach. Po waszym turnieju będzie można jeszcze wprowadzić jakieś minimalne zmiany, bo później to wolałbym ich nie ruszać.
Ostatnio zmieniony 3 lut 2012, o 23:32 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.

Spoko. Ja po prostu wole zagrac sobie z armia, z ktora wynik da mi cokolwiek w konteksie testowania rozpiski.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Feedback będzie AssAsassello pisze:właśnie! Dajcie tylko jakiś feedback. Po waszym turnieju będzie można jeszcze wprowadzić jakieś minimalne zmiany, bo później to wolałbym ich nie ruszać.

może być propozycja Shina ale ze zmianą
Chalice of Blood and Darkness counts as1PD i 2DD
all rare 0-1, z wyjątkiem hobgoblinów
Destroyer, Iron Demon, Hellcannon traktowane jako Warmachine
EDIT:
rozpiski Grolshka, powtórzę, w ogóle to nie rusza, poza tym ma Wysiwyg oraz booka; dopuszczony
@Rince: możecie dopuścić do Bazyliszka Tamurkhana, proxów i tak nie można wystawiać, śmiecio-armię też możesz zdjąć, a podstawa zasad, book, raczej w PDF-ie/xero/wydruk, nie przejdzie, nikt nie chce się podłożyć
EDIT2:mastery to nie tylko trening dla potencjalnych reprezentantów i czas na selekcję, ale jest trochę więcej szarych graczy, nie ma co się ograniczać do armii, jeżeli przyciągnie 3-5 graczy więcej; potencjalni reprezentanci i tak rozegrają pierdylion bitew a kilka z Tamurkhanem na pewno nie zaszkodzi; Euro będzie obowiązywać i tak na większości turniejów przez prawie pół roku a to dużo czasu
No nie wiem, ja jestem zdania, ze euro to euro. Jak dopuszcza Tamurkhan to nie ma problemu, a tych 3ech graczy na pewno ma w obwodzie inna armie.#helion# pisze:
@Rince: możecie dopuścić do Bazyliszka Tamurkhana, proxów i tak nie można wystawiać, śmiecio-armię też możesz zdjąć, a podstawa zasad, book, raczej w PDF-ie/xero/wydruk, nie przejdzie, nikt nie chce się podłożyć
EDIT2:mastery to nie tylko trening dla potencjalnych reprezentantów i czas na selekcję, ale jest trochę więcej szarych graczy, nie ma co się ograniczać do armii, jeżeli przyciągnie 3-5 graczy więcej; potencjalni reprezentanci i tak rozegrają pierdylion bitew a kilka z Tamurkhanem na pewno nie zaszkodzi; Euro będzie obowiązywać i tak na większości turniejów przez prawie pół roku a to dużo czasu
Nie pamietam co stoi w regulaminie Bazyliszka, ale faktycznie warto te kwestie przedyskutowac.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
z szybkiej statystyki i ogrywania się z armiami przed masterem, czyli ilość armii na turnieju na tą chwilę
WOCH-6
DE-4
VC-4
TK-3
DWF-2
LIZ-2
BRET-2
EMP-1
BOCH-1
CHD-1
DOCH-1
OK-1
rozpy praktycznie sprawdzone

WOCH-6
DE-4
VC-4
TK-3
DWF-2
LIZ-2
BRET-2
EMP-1
BOCH-1
CHD-1
DOCH-1
OK-1
rozpy praktycznie sprawdzone
Ostatnio zmieniony 4 lut 2012, o 14:55 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.