Widzisz Młody jedzie więc już ktoś jest :]krystian1wielki pisze:Niestety nie mam z kim przyjechać skoro trójmiasto nie jedzie więc odpadam....
"Bardziej kozackie starcie radiowozów" Bydgoszcz 17.03 EURO
Re: "Bardziej kozackie starcie radiowozów" Bydgoszcz 17.03 E
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
A ja z kolei próbuję skombinować czteroosobowy warszawski wyjazd integracyjny czyli mały master. Sobota rano wyjazd, 3 bitewki przy piwku w miłej atmosferze a po turnieju pigwówka z dobrym jedzonkiem i Grą o Tron w hoteliku, powrót w niedzielę... Macie tam jakieś ludzkie miejsce do spania blisko Dworku ?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
http://www.hotelhawana.pl/
to jedyne sensowne i blisko
jest jeszcze bliżej hotel pomorski
z dostawką 2 łóżek w miarę tam wychodzi sensownie
http://www.hotel-pomorski.pl
reszta sensownych jest bliżej centrum miasta gdzie jest o wiele taniej i jakby co to Grolshek pisz na pw dostaniesz namiary od schronisk przez internaty po fajne hoteliki .
to jedyne sensowne i blisko
jest jeszcze bliżej hotel pomorski
z dostawką 2 łóżek w miarę tam wychodzi sensownie
http://www.hotel-pomorski.pl
reszta sensownych jest bliżej centrum miasta gdzie jest o wiele taniej i jakby co to Grolshek pisz na pw dostaniesz namiary od schronisk przez internaty po fajne hoteliki .
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zawsze możesz zostawić auto przy noclegowni, a może ktoś od nas by Was zgarnął z danego punktu (lub komunikacją miejską)?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Za płotemGrolshek pisze:A ten Pomorski to daleko od Dworku ?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Lubię to !Gokish pisze:Za płotemGrolshek pisze:A ten Pomorski to daleko od Dworku ?
No tak Fordońska 112 i Fordońska 116 powinny mi conieco podpowiedzieć... No dobra skład powoli mi się klaruje, wzięlibyśmy 2 dwójki i można by niezły wieczorek przy GoTcie zorganizować...
Przeczytaj uściślenia ale gwarantuję że nie będziesz szczęśliwy...Fumijako pisze:Jeśli podstawka pod Helenkę zostanie zmieniona, to czy będzie już obowiązywała na turnieju ? (Proszę nie )
Edit. Właśnie zobaczyłem , że 10 x 15... Na turniej jaka będzie obowiązywała?
Szykować nową podstawkę i tyle nie wymagam aby już była przyklejona itd. Wystarczy,że będzie jeździć na niej :]
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ktoś jeszcze wypada? Bo jak będzie za mało ludzi to turniej będzie odwołany
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13