Bo razem z Kosatello jedzą dużo pizzy i chodzą na nauki do wyrośniętego szczura.PiotrB pisze:właściwie dlaczego wszyscy do Michała mówią bezdomny ? :mrgreen:
Vanaheim 1600 10.03.2012
Re: Vanaheim 1600 10.03.2012
i walczą z 4rema żółwiami ninja o dominacje nad krakowskim podziemiem
Niestety kosa wyglada jak by ta walkę przegrywali...
xYz
Gremlin pisze:

Kosa za mało je

Wisła Kraków.
- General Baga
- Kradziej
a Michal ma rękawiczki jak sprzedawca w kiosku :E
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Sevi pisze:Gremlin pisze:
Niestety kosa wyglada jak by ta walkę przegrywali...![]()
Kosa za mało je
granie w figurki > jedzenie
wszystko jasne.
Hej, mam prośbę. Wiem że raczej poza środowisko Bardowe nie wychodziłem, to i mało kto mnie zna, ale czy ma ktoś pożyczyć Kocioł do DE/Coś co może być jego proxem?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- General Baga
- Kradziej
Majestic pisze: Bardowe

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
na 95% nie będę używał więc Ci pożyczę....Majestic pisze:Hej, mam prośbę. Wiem że raczej poza środowisko Bardowe nie wychodziłem, to i mało kto mnie zna, ale czy ma ktoś pożyczyć Kocioł do DE/Coś co może być jego proxem?
Wasza dyskusja nad Michałem i Kosą jest w istocie bełkotem i nic nie zrozumiałem

Majestic - weź kolegów z Barda i zapraszamy na turniej. Atmosfera jest dobra wbrew temu co tu piszą niektórzy

Moje rękawiczki są zbyt hardcorowe jak na sprzedawce w kiosku, odstraszały by klientówMagisterMilitum pisze:a Michal ma rękawiczki jak sprzedawca w kiosku :E

A poza tym Przemku, my wiemy, że to Ty podpierdzieliłeś nam tę pizze, którą uczciwie znaleźliśmy.

im nas więcej tym lepiej 
fajnie by było skompletować jakąs stałą ekipę masterową.
I powiem wam, że dawno nie miałem takiej chęci grania jak teraz
a to wszystko dzięki naszemu kochanemu Vanaheimowi
(też chce kawe, zasłużyłem?)

fajnie by było skompletować jakąs stałą ekipę masterową.
I powiem wam, że dawno nie miałem takiej chęci grania jak teraz

Ja tam uważam że Bard ma najwspanialszą obsługę wśród wszystkich sklepów i będę wszystkich do tego przekonywał.PiotrB pisze:Majestic pisze:Poza tym Vanaheim ma nie porównywalnie lepszą obsługę od Barda i dużo niższe ceny (dostanę kawę na turnieju???)
Głównie dlatego że sam tam pracuję

kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
otóż to, kurde a myślałem, że najem się tym kawałkiem na cały tydzieńmichal pisze:
A poza tym Przemku, my wiemy, że to Ty podpierdzieliłeś nam tę pizze, którą uczciwie znaleźliśmy.

Ratunku !!! Szpiega wysyłają - Przemek Ty to słyszysz? Dzwoń do szefa!!!Majestic pisze: Ale u nas turnieje też są fajne, tylko nie całodzienne i na raczej mniejsze punkty. .
Może i u Was są turnieje szkoda tylko ,że nie wszyscy są mile widziani...co tak delikatnie mówiąc dyskwalifikuje Barda i jego obsługę w moich oczach.

Skończcie temat tej pizzy - kupię Wam nową kurde - ale Kosa ma na Bzaylu jakiś wynik zrobić

Tobie to Przemek nasika do kubkaKosa pisze:(też chce kawe, zasłużyłem?)

Wisła Kraków.
Sam się poplułem jak to napisałem 

Wisła Kraków.
- General Baga
- Kradziej
Sevi;
Ok to ja juz ostrze pale, kopie wilcze doly i nakrywam je płytkami chodnikowymi!!
Piotrus za takie opinie to ja Ci nawet kawe z prundem zrobię jak Bartek paczyl nie będzie

Ok to ja juz ostrze pale, kopie wilcze doly i nakrywam je płytkami chodnikowymi!!
Piotrus za takie opinie to ja Ci nawet kawe z prundem zrobię jak Bartek paczyl nie będzie

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
Majestic; jesli masz sklep, musisz mowic z odpowiednim akcentem, miec brode, odpowiednie podejście do klientów i odpowiedniego avatara - inaczej nici z bycia dobrym sprzedawca. Prawda panowie? Aj-waj
:D

Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Prawda 

Wisła Kraków.