zeby nie bylo - przeciwnikow mial nie byle jakich: Cosmo, Crus, Rzymek...
a rozpe tradycyjnie dziwaczna - bez annointeda, bez demonetek...
da sie

Moderator: Yudokuno
Heh, nie ma co porównywać Cultu do zwykłych DE. Tą armią gra się inaczej i ma potencjał trochę inny niż standard. A to co miał w rozpisce Szymon to widziałem i nie powiem, żeby brak Anointeda kosztem maga 4lvl sprawiał, że rozpa była słabsza - rzekłbym wręcz przeciwnieGobos pisze:odnosnie szans DE na turniejach... na PGA drugim generalem byl wlasnie gracz DE (a konkretnie CoS), ktory ta armia wczesniej w zasadzie nie gral![]()
zeby nie bylo - przeciwnikow mial nie byle jakich: Cosmo, Crus, Rzymek...
a rozpe tradycyjnie dziwaczna - bez annointeda, bez demonetek...
da sie
Sorry Winettou, ale bredzisz. 20 Exe z SSS + BSB na Cold One z HB = 500pts. Na ile ty tym grasz? 1500? I masakrujesz Szczury? Zapominając wystawić maszyn? Kurwa, co 2 miesiące ktoś odkopuje ten temat i się pieni, jaki to on dark elficki Napoleon nie jest. I w dupie ma, że 4/5 całego GW się przyznało, że spieprzyło DE. Łącznie z samym stworzycielem. Twoje Hydry to gówno. Harpie to NAJGORSZY oddział latający w całym Warhammerze, a wszyscy je biorą, bo są tanie. Błagam, stary, ochłoń.GarG pisze:Ajpinus zapominasz o Shade(czesto uzywani), Harpiach( to samo), Chariotach(czesto są na nich całe rospy!), ExE(troche słabsze ale z SSS dotego BSB i hydra Banner robią sieczke). Hydry tez się czasami uzywa.
Reszta jest zdecydowanie do poparwy to fakt ale spojrz na to ze z twoich 4 jednostek zrobiłem 9 na których wbrew pozorą da sie grac!
Przedmioty jak juz wyzej napisałem faktycznie są słabe.
No cóż. To znaczy, że nie mamy o czym rozmawiać.GarG pisze:i nie wiem po co mi cold one jak wsadzam BSB do piechoty.
Ja po prostu nie lubie wypowiedzi typu "słaba ta armia: i dlatego stąd ta ironia .A GarG widac , że grałeś z mało doświadczonym graczem .Jonas pisze:Sorry, ale jak dla mnie wypowiedzi garga i skavena śmierdzą podpuchą... Olejmy to po prostu...