White-Tree.pl
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: White-Tree.pl
Robimy wietrzenie magazynu w White Tree. Z tej okazji przez najbliższy tydzień będziecie mogli kupić u nas gry planszowe po niezwykle okazyjnych cenach! Nie przegapcie okazji, tańszych planszówek już nie znajdziecie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dobra nowina dla fanów figurek Avatars of War, uzupełniliśmy ofertę tego producenta w naszym sklepie. Już teraz możecie kupić wspaniałe modele fantasy w skali 28mm, w tym najnowsze zestawy krasnoludzkich oddziałów!
http://www.white-tree.pl/index.php/kate ... ars-of-war
http://www.white-tree.pl/index.php/kate ... ars-of-war
Nie zamierzacie odnowić oferty z Red Box Games? Ostatnio się nie załapałem bo szybko zeszły te modele na których mi zależało.
Potem myślałem, że padli, a teraz widzę, że gościu rzeźbi i to coraz lepiej. Tylko dodatkowo zbiera jakieś zamówienia na większe partie plastików.
Potem myślałem, że padli, a teraz widzę, że gościu rzeźbi i to coraz lepiej. Tylko dodatkowo zbiera jakieś zamówienia na większe partie plastików.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Świetny świat
Krasnoludzkie miasta maja świetny klimat ,ale Delaryjczycy rządzą ,uwielbiam takie klimaty ,już widzę jak inkwizytorzy bedą wyłapywali tych ,którzy po Wybuchu nie wstąpili na jedyna słuszną drogę.
Powodzenia z systemem ,bo zapowiada sie nieźle. Najważniejsze ,czyli fluff już wstępnie jest miodny.
Krasnoludzkie miasta maja świetny klimat ,ale Delaryjczycy rządzą ,uwielbiam takie klimaty ,już widzę jak inkwizytorzy bedą wyłapywali tych ,którzy po Wybuchu nie wstąpili na jedyna słuszną drogę.
Powodzenia z systemem ,bo zapowiada sie nieźle. Najważniejsze ,czyli fluff już wstępnie jest miodny.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Czekam z niecierpliwością, zwłaszcza na Delaryjczyków. Powodzenia.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Poczytałem i będę śledził dalszy rozwój Waszej gry z ciekawością oraz uwagą.
Lest we forget:
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Bardzo fajny i do tej pory w sumie mało wykorzystywany w grach figurkowych temat. Zapowiada się smakowita pozycja
wow, zapowiada sie naprawde niezle.
mysleliscie o crowdfundingu? moze jakis kickstarter albo poslkie wspieramto??
mysleliscie o crowdfundingu? moze jakis kickstarter albo poslkie wspieramto??
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Bez złośliwości, ale straszna słabizna. Koncept fajny, głowy fajne, ale totalny brak proporcjonalności, nawet jak na fantasy Taka komiksowa stylistyka. Ręce absolutnie koszmarne, drutowate bajcepsy i przerośnięte przedramiona i dłonie - czyżby w wyniku masturbacji? Do tego drugi wygląda jakby połknął piłkę. Ramiona też nienaturalne, zbyt szerokie względem rąk. Pozy też strasznie a'la 5 edycja (statyczne).
Jak poprawicie wykonanie, to będzie petarda. Na razie plus za dobre chęci i fajne mordy
Jak poprawicie wykonanie, to będzie petarda. Na razie plus za dobre chęci i fajne mordy
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Heh, no dzięki za krytykę, ta też się przydaje jeśli jest konstruktywna.
To były jedne z pierwszych modeli jakie wyrzeźbiłem ever więc nie oszukujmy się, do poziomu Freemana im jeszcze brakuje.
Są nieco komiksowe i karykaturalne bo zawsze lubiłem stare modele do O&G i nie ukrywam, że sentyment do nich przelazł i na te rzeźby. Łapska miały być długie i wielkie (tu też było nieco inspiracji Popeyem ).
Mam nadzieję, że kolejne modele bardziej przypadną Ci do gustu.
Pozdrawiam
To były jedne z pierwszych modeli jakie wyrzeźbiłem ever więc nie oszukujmy się, do poziomu Freemana im jeszcze brakuje.
Są nieco komiksowe i karykaturalne bo zawsze lubiłem stare modele do O&G i nie ukrywam, że sentyment do nich przelazł i na te rzeźby. Łapska miały być długie i wielkie (tu też było nieco inspiracji Popeyem ).
Mam nadzieję, że kolejne modele bardziej przypadną Ci do gustu.
Pozdrawiam
Tak jak pisałem, nie miałem na myśli nic złego Uważam, że przy drobnych poprawkach te modele byłyby super alternatywą dla przydrogich i trudno dostępnych modeli GW
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.