Demigryfy, jaka konwersja?
Moderator: #helion#
Re: Demigryfy, jaka konwersja?
Te wilki trochę małe, najlepsze te od Kefasa. Dla mnie Imo demigryfy są naciągnięte, ani ładne, ani brzydkie, na pewno drogie jak na to co prezentują. Ja swoje robię z HE gryfa z IoB trochę cięcia jest, ale bardzo tani oddział (w zł ) i nie będzie statyczny ani powtarzalny. Chce uzyskać historyczno-mityczne połączenie lwa z pawie na ile mi to wyjdzie.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
odnośnie demigryfów mam pytanie: Czy rycerzy z knight orderów z małą konwersją wciśnie sięna wilka z tego pudła? http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1460179a Wilki te będą monotonne dopiero w liczbie 10+ a tylu demigryfów nie mam zamiaru na razie kupować
mistrzdzikki' pisze:Miękkie siusiaki padają pod krytyką a srogie penisy prą do przodu ;]
- Martin von Carstein
- Kradziej
Istotnie. Te wilki są chyba w rozmiarze wilków goblinich lub zdechłych psów nieumarłych. Na to rycerza zmieścisz, bez problemu... ale będzie to dziwnie wyglądać. Bądź co bądź sam demigryf jest sporym modelem.
Ja teraz zastanawiam się jakie zwierze byłoby odpowiednie na estalijskie demigryfy... i nie wiem, po głowie chodzi mi tylko Byk. Żeby chociaż mieć pomysł na demigryfy Blazing Sunów...
Ja teraz zastanawiam się jakie zwierze byłoby odpowiednie na estalijskie demigryfy... i nie wiem, po głowie chodzi mi tylko Byk. Żeby chociaż mieć pomysł na demigryfy Blazing Sunów...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tandet-wilki są nieco większe od batlowych mizerniaków, tak o 1/4 - 1/3. Co zresztą widać po tym jak mieszczą się na podstawce 4 cm .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Może ktoś mnie w głowępalnął alewpadłem na genialny pomysł a co jeśli
posadzić rycerzy na mechakoniach ? By robiły za demigryfy? Ba tylko z kąd wytrzasnąć te parę mechakoni.
posadzić rycerzy na mechakoniach ? By robiły za demigryfy? Ba tylko z kąd wytrzasnąć te parę mechakoni.
Kupić za 125 zł sztuka ze sklepu GWMurmandamus pisze:Może ktoś mnie w głowępalnął alewpadłem na genialny pomysł a co jeśli
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja wiem że jestem poyebany ale nie aż tak .
-
- Mudżahedin
http://warhammer-empire.com/theforum/in ... =41591.125
na stronie 6 są lewki, wcześniej sabertuski. Wyglądają nawet ok. Jeden z fajnieszych pomysłów jakie widziałem, to stare, 4-5 edycyjne steam tanki - świetne do armii Nuln
generalnie polecam forum, do którego dodałem link, ciekawe tematy, fajne prace itp.
na stronie 6 są lewki, wcześniej sabertuski. Wyglądają nawet ok. Jeden z fajnieszych pomysłów jakie widziałem, to stare, 4-5 edycyjne steam tanki - świetne do armii Nuln
generalnie polecam forum, do którego dodałem link, ciekawe tematy, fajne prace itp.
Bodajze 2 strony wczesniej sa niepomalowane i wygladaja po prostu swietnie, nie wystaja poza podstawke, a dodajac odrobine korka, czaszek, cokolwiek - nie beda robily wrazenia troche za malych. Do tego na tych zdjeciach tego nie widac, ale uprzeze sprawiaja, ze te lwy wygladaja na opancerzone.dumny puchacz pisze:http://warhammer-empire.com/theforum/in ... =41591.125
Generalnie ostroznie sie przymierzam do imperium, a 4 lwy z rydwanow juz mam Armaty z krasi mantica, 2 helki staroedycyjne z allegro, trzy garscie rycerzy i armia pod euro gotowa, najwyzej dokupie jeszcze jeden rydwan HE
Genialne modele.
@Kefas, masz motywację, żeby pokazać kto lepiej wykonuje takie modele, wierzymy w Ciebie
@Kefas, masz motywację, żeby pokazać kto lepiej wykonuje takie modele, wierzymy w Ciebie
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
@Kefas,nie marudz,to jedyny sensowny zamiennik dla KFC,ja mam juz 9 kupionych i trwaja prace nad konwersja,mlotki od teutogenow a tarcze oryginalne
Kurczaki nie są takie złe. Po pomalowaniu prezentuja się dobrze. Mam już jeden oddział KFC, teraz będę zabierał się za wilczki. Jako, że zbieram armię w barwach Middenheim, to te dwa oddziały będą ok (jeden elektora - KFC, drugi arcylektora ulryka - wilki).
Wilki do Cultu Ulryka albo Middenheim jak najbardziej pasują ale do "normalnego" Imperium nie za bardzo.#helion# pisze:@Kefas,nie marudz,to jedyny sensowny zamiennik dla KFC,ja mam juz 9 kupionych i trwaja prace nad konwersja,mlotki od teutogenow a tarcze oryginalne