KONIEC SEZONU...już prawie
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: KONIEC SEZONU...już prawie
na pol ligi tez proponuj 1 parowke/druzynowke
na pelna 2 druzynowki/parowki (zakladam, ze dmp byloby masterem).
w tej lidze byly 2 parowki i 3 druzynowki. w nastepnej pewnie bedzie max roznica jednej (czyli 4 lub 6) wiec watpie zeby sie to wszystko pozmienialo.
na pelna 2 druzynowki/parowki (zakladam, ze dmp byloby masterem).
w tej lidze byly 2 parowki i 3 druzynowki. w nastepnej pewnie bedzie max roznica jednej (czyli 4 lub 6) wiec watpie zeby sie to wszystko pozmienialo.
Ale max nie oznacza że musisz być i zaliczyć ten turniej.Furion pisze:Nie podoba mi się propozycja Śmiecha. Taki zapisek sprawia, że do ligi liczy się 1z2 parówek, 1z2 drużynówek co oznacza, że jak ci nie podpasuje termin, to w perspektywie całej ligi masz klopsa. Gdybyśmy nie rozgraniczali parówek / drużynówek (co ma sens, bo de facto sprowadza się do tego, że za twój indywidualny wynik wpływają koledzy) do 2z4 to dajemy graczom więcej możliwości pozostania "competetive" jeżeli mają jakąś presję czasową z pracą czy rodziną.
Zawsze przecież pozostają single które pozostaną bez zmian - czyli liczą się 4 mastery i najlepsze wyniki z czego max może być 1 paróweczka i 1 teamóweczka.
Poczekajmy do końca głosowania.
Babice pozostaną bez zmian - jeżeli wygram to organizacja na 100% w przyszłym roku. Muszę troszkę odpocząć i zregenerować siły na organizacje następnego - o ile będę musiał

Tak, zgadzam się - 24:00 w niedzielę 6 maja 2012 r. kończą się głosowania.
Po prostu w czwartek rano stwierdziłem, olewam wszystko i jadę na urlop. Dzisiaj wróciłem, jutro rano wszystko uporządkuję i przygotuję LL na nowy sezon
Butan, byłbyś tak miły i przygotował jak co roku arkusz z excela z turniejami zrobionymi przez kluby?
Po prostu w czwartek rano stwierdziłem, olewam wszystko i jadę na urlop. Dzisiaj wróciłem, jutro rano wszystko uporządkuję i przygotuję LL na nowy sezon
Butan, byłbyś tak miły i przygotował jak co roku arkusz z excela z turniejami zrobionymi przez kluby?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Arkusz: Turnieje 2011/2012 pierwsza zakładka zawiera wszystkie turnieje druga zaliczone oraz ze statusem "-"
DMP to master, przynajmniej w najbliższym sezonie. Tak został wybrany i nie będziemy tego zmieniać.
Zaktualizowałem skład LL. Jak ktoś się zgłosił, a go pominąłem, za co z góry przepraszam, proszę o info.
Jednocześnie bardzo dziękuję za zgłoszenie zgodnie z formatem - mogłem robić tylko ctrl+c, ctrl+v a nie jak w zeszłym sezonie szukać samemu turniejów.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 82#p555182
Zaktualizowałem skład LL. Jak ktoś się zgłosił, a go pominąłem, za co z góry przepraszam, proszę o info.
Jednocześnie bardzo dziękuję za zgłoszenie zgodnie z formatem - mogłem robić tylko ctrl+c, ctrl+v a nie jak w zeszłym sezonie szukać samemu turniejów.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 82#p555182
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Czy można prosić o listę członów LL, dla nas i dla reszty użytkowników forum?
Proszę w temacie priva wpisać "głos na mastery" bądź "głos na LS" inaczej nie mam pojęcia, który priv dotyczy jakiej sprawy i nie wiem, których nie powinienem czytać