Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - WYNIKI
Re: Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - 30.06.12 - KILKA ZMIAN
Zeby miec taka ekipa krakowa nie musze opuszczac. A tak oferujecie dokladnie to samo co mam lokalnie :-)
c4h10 pisze:Zeby miec taka ekipa krakowa nie musze opuszczac. A tak oferujecie dokladnie to samo co mam lokalnie
szczerze Wam powiem ,że to święte słowa i z moimi odczuciami też się zgadzają:) dlatego się waham ....
Butan ma rację, ale ja uważam że fajnie będzie ruszyć się za Kraków
Pozatym, jeżeli kolejny turniej w Vana będzie 7.07 to nie dam rady na nim być niestety A chcę grać jak najwięcej w miarę skromnych możliwości
19 minut do meczu!
Pozatym, jeżeli kolejny turniej w Vana będzie 7.07 to nie dam rady na nim być niestety A chcę grać jak najwięcej w miarę skromnych możliwości
19 minut do meczu!
Wisła Kraków.
Dokładnie FluffyFluffy pisze:
Ale tez jednak fajnie, jak przyjeżdzają do nas z innych ośrodków, nie?
Pozatym szykuje się bardzo dobra frekwencja
Wisła Kraków.
Dałem znać Saintowi, ale wątpie aby się pojawił.
Caledor19 pisze:Fluffy ma racje, fajnie jest zobaczyc nowe twarze na lokalu wiec sami musimy dawac przyklad
jak zobaczę Ciebie to będzie dla mnie nowa twarz
Reflektował by ktoś później afterparty przy ognisku w Szczawnicy? Mozna wziąć namnioty, ew. postaram sie załatwic tani nocleg, badz spanie u mnie - z 5-6osób moge przygarnać.
xYz
@ Gremlin:
Wstepnie 100x TAK jesli będzie jakas miła ekipka
Ja śpie u Ciebie, u Ciebie się dobrze śpi, to powietrze, mozna pić i zezgonowac i wstaje się rano z zerowym kacem
Wstepnie 100x TAK jesli będzie jakas miła ekipka
Ja śpie u Ciebie, u Ciebie się dobrze śpi, to powietrze, mozna pić i zezgonowac i wstaje się rano z zerowym kacem