"Powalczmy literacko"
ale zdajesz sobie sprawe, ze to nie jest dobry pomysl?Husiat pisze:A i jeszcze jedno: mówiąc tajne miałem na myśli, że gracze przed pierwszą turą nie pokazują sobie żadnej rozpiski, a jednostki najlepiej jakby wyjmowali z pudełka dopiero tak, żeby przeciwnik nie wiedział czego się spodziewać
Husiat, w moim wypadku to się nie uda, nie będę wyjmował i wkładał figurek 8 razy. Nie bo mi się nie chce, ale ja zqazwyczaj pryjeżdzam troche przed turniejem i sobie układam figsy w podstawkach. Przecież to by była męczarnia dla hordówek. A zresztą wątpie że byśmy się wyrobili w czasie.Husiat pisze:A i jeszcze jedno: mówiąc tajne miałem na myśli, że gracze przed pierwszą turą nie pokazują sobie żadnej rozpiski, a jednostki najlepiej jakby wyjmowali z pudełka dopiero tak, żeby przeciwnik nie wiedział czego się spodziewać
Bleh... Nie traktujcie mnie dosłownie.
Większość z was ma tacki na figurki albo walizki... Cokolwiek. Więc nie wystawiajcie tego na stół, tylko postawcie np. na ziemi obok stołu tak żeby przeciwnik nie widział i stamtąd wyjmujcie.
Nie chodzi mi o to żeby pakować co chwila i znowu wyjmować
Tam będzie dużo miejsca i stoły będą od siebie w jakiejś odległości więc stawiając figsy na ziemi nie będzie obawy że ktoś na nie nastąpi i je połamie
Większość z was ma tacki na figurki albo walizki... Cokolwiek. Więc nie wystawiajcie tego na stół, tylko postawcie np. na ziemi obok stołu tak żeby przeciwnik nie widział i stamtąd wyjmujcie.
Nie chodzi mi o to żeby pakować co chwila i znowu wyjmować

Tam będzie dużo miejsca i stoły będą od siebie w jakiejś odległości więc stawiając figsy na ziemi nie będzie obawy że ktoś na nie nastąpi i je połamie

Bum...!
Heh a żebyś wiedział
Nie musisz jak nie chcesz, ale nie musisz też pokazywać przeciwnikowi rozpy. Z tego co widziałem, to niektóre są bardzo... oryginalne i odbiegające od standardów unijnych
]
Panowie rozpy dawać dawać bo dzisiaj oficjalnie wykopuje z listy wszystkich którzy do 20.00 rozp nie dadzą.
Szybciej

Nie musisz jak nie chcesz, ale nie musisz też pokazywać przeciwnikowi rozpy. Z tego co widziałem, to niektóre są bardzo... oryginalne i odbiegające od standardów unijnych

Panowie rozpy dawać dawać bo dzisiaj oficjalnie wykopuje z listy wszystkich którzy do 20.00 rozp nie dadzą.
Szybciej

Bum...!
W ogóle musisz pokazać - ale na początku pierwszej tury i bez magicznych przedmiotów i innych ukrytych rzeczyShino pisze:od tej chwili zastanawiam sie czy zamiast figsow nie wystawic proxow samych bo to z polaczeniem z brakiem wymogu pokazania rozpy przeciwnikowi sporo mi pomorze

Bum...!
Paweł, ty rozp nie sprawdzałeś i niektóre są naprawdę fajne i niespotykane. Zresztą zobaczy się na miejscu.
Update Listy o 22.00, czyli za chwilkę.
I żeby nikt nie mówił że czekałem za krótko. Na razie rozpy nie dał tylko Kuba Kotela i Maciej Rączka. Ten drugi jest rezerwowy, więc o 22.00 jak nie dostane rozpy to usuwam z listy. A Kotlet jako jedyny nie dał, a mówił że będzie. Nie chce robić dla niego wyjątku i dlatego poczekam jeszcze do jutra. Ale to ostateczny termin. Chyba że da do 22.00
EDIT:
Zaktualizowałem...
Update Listy o 22.00, czyli za chwilkę.
I żeby nikt nie mówił że czekałem za krótko. Na razie rozpy nie dał tylko Kuba Kotela i Maciej Rączka. Ten drugi jest rezerwowy, więc o 22.00 jak nie dostane rozpy to usuwam z listy. A Kotlet jako jedyny nie dał, a mówił że będzie. Nie chce robić dla niego wyjątku i dlatego poczekam jeszcze do jutra. Ale to ostateczny termin. Chyba że da do 22.00

EDIT:
Zaktualizowałem...
Ostatnio zmieniony 7 cze 2007, o 20:57 przez Husiat, łącznie zmieniany 1 raz.
Bum...!
Shino pisze:od tej chwili zastanawiam sie czy zamiast figsow nie wystawic proxow samych bo to z polaczeniem z brakiem wymogu pokazania rozpy przeciwnikowi sporo mi pomorze
Ale ten turniej jest na "mazowszu", a nie na "pomorzu"Jasiuuu pisze:nic ci nie pomorze i tak baty dostaniesz
Pomoże od pomagać od pomóc panowie, Shame on you!
Edit: Kotlet zrezygnował, dajcie duke`a.