"Powalczmy literacko"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

A i jeszcze jedno: mówiąc tajne miałem na myśli, że gracze przed pierwszą turą nie pokazują sobie żadnej rozpiski, a jednostki najlepiej jakby wyjmowali z pudełka dopiero tak, żeby przeciwnik nie wiedział czego się spodziewać :wink:
Bum...!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Husiat pisze:A i jeszcze jedno: mówiąc tajne miałem na myśli, że gracze przed pierwszą turą nie pokazują sobie żadnej rozpiski, a jednostki najlepiej jakby wyjmowali z pudełka dopiero tak, żeby przeciwnik nie wiedział czego się spodziewać :wink:
ale zdajesz sobie sprawe, ze to nie jest dobry pomysl?

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Husiat pisze:A i jeszcze jedno: mówiąc tajne miałem na myśli, że gracze przed pierwszą turą nie pokazują sobie żadnej rozpiski, a jednostki najlepiej jakby wyjmowali z pudełka dopiero tak, żeby przeciwnik nie wiedział czego się spodziewać :wink:
Husiat, w moim wypadku to się nie uda, nie będę wyjmował i wkładał figurek 8 razy. Nie bo mi się nie chce, ale ja zqazwyczaj pryjeżdzam troche przed turniejem i sobie układam figsy w podstawkach. Przecież to by była męczarnia dla hordówek. A zresztą wątpie że byśmy się wyrobili w czasie.

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Bleh... Nie traktujcie mnie dosłownie.
Większość z was ma tacki na figurki albo walizki... Cokolwiek. Więc nie wystawiajcie tego na stół, tylko postawcie np. na ziemi obok stołu tak żeby przeciwnik nie widział i stamtąd wyjmujcie.
Nie chodzi mi o to żeby pakować co chwila i znowu wyjmować :wink:
Tam będzie dużo miejsca i stoły będą od siebie w jakiejś odległości więc stawiając figsy na ziemi nie będzie obawy że ktoś na nie nastąpi i je połamie :)
Bum...!

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Z czapy pomysł:P To już nie wystarczą tajne rozpiski? Mamy sie bawić w chowanego?;)

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Heh a żebyś wiedział 8)
Nie musisz jak nie chcesz, ale nie musisz też pokazywać przeciwnikowi rozpy. Z tego co widziałem, to niektóre są bardzo... oryginalne i odbiegające od standardów unijnych :) ]

Panowie rozpy dawać dawać bo dzisiaj oficjalnie wykopuje z listy wszystkich którzy do 20.00 rozp nie dadzą.
Szybciej :wink:
Bum...!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

od tej chwili zastanawiam sie czy zamiast figsow nie wystawic proxow samych bo to z polaczeniem z brakiem wymogu pokazania rozpy przeciwnikowi sporo mi pomorze :roll:

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

nic ci nie pomorze i tak baty dostaniesz :)

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Shino pisze:od tej chwili zastanawiam sie czy zamiast figsow nie wystawic proxow samych bo to z polaczeniem z brakiem wymogu pokazania rozpy przeciwnikowi sporo mi pomorze :roll:
W ogóle musisz pokazać - ale na początku pierwszej tury i bez magicznych przedmiotów i innych ukrytych rzeczy :wink:
Bum...!

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Ja nie dam rady wpaść, ale dobrych rzutów wam życzę :P . Powodzenia! :) .
pzdr

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Dobra, przedłużę troche.
Jak ktoś do 22.00 nie da rozpy na PM, poczte, lub nie upomni się na forum, że może jego wiadomość nie doszła, to wywalam z listy.
I nie mówicie że nie ostrzegałem 8)
Bum...!

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Post autor: Mike »

mógłbyś update listy zrobić żeby Ci, którzy są na liście rezerwowych wiedzieli czy jadą

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Huus, co ty wymyślasz za bzdury? Zwykłe tajne rozpy by wystarczyły

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Paweł, ty rozp nie sprawdzałeś i niektóre są naprawdę fajne i niespotykane. Zresztą zobaczy się na miejscu.
Update Listy o 22.00, czyli za chwilkę.
I żeby nikt nie mówił że czekałem za krótko. Na razie rozpy nie dał tylko Kuba Kotela i Maciej Rączka. Ten drugi jest rezerwowy, więc o 22.00 jak nie dostane rozpy to usuwam z listy. A Kotlet jako jedyny nie dał, a mówił że będzie. Nie chce robić dla niego wyjątku i dlatego poczekam jeszcze do jutra. Ale to ostateczny termin. Chyba że da do 22.00 :wink:

EDIT:

Zaktualizowałem...
Ostatnio zmieniony 7 cze 2007, o 20:57 przez Husiat, łącznie zmieniany 1 raz.
Bum...!

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Bądź konsekwentny, do 22 to do 22
tajne rozpy wystarczą, to zwykle ukrywa oryginalność rozpisek. zresztą jak cos jest oryginalne to nawet zobaczenie oddziałów przed bitwą niewiele pomoże :P

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Shino pisze:od tej chwili zastanawiam sie czy zamiast figsow nie wystawic proxow samych bo to z polaczeniem z brakiem wymogu pokazania rozpy przeciwnikowi sporo mi pomorze :roll:
Jasiuuu pisze:nic ci nie pomorze i tak baty dostaniesz
Ale ten turniej jest na "mazowszu", a nie na "pomorzu"

Pomoże od pomagać od pomóc panowie, Shame on you!

Edit: Kotlet zrezygnował, dajcie duke`a.

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Za mocna obsada dla mnie.Po ostatnich przejsciach stwierdzilem,ze tylko 2 dnia punkty zdobywam,wiec bezsensu jechac po 3 wklepy.

Daje wam fory.:D

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Czyżby na turnieju nie było żadnych krasnali i lizardmenów? Jak się cieszę :lol: Zapowiada się ekstra

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

No i bomba, lista osób już mniej/więcej zatwierdzona.
Potwierdzam, turniej na mazowszu. 8)
Bum...!

Niedbal
Mudżahedin

Post autor: Niedbal »

Nie, no nie gadajcie że nie moge zagrać..... Mogę na przykład jutro stopować pierwszą bitwe??? (Co nie zmienia faktu że i tak przyjade bo może ktoś nie przyjedzie)..... żal.... xO

ODPOWIEDZ