Chetnie wyrzuce tych kusznikow, tak wstawilem, chcialem miec miejsce dla maga jakies w miare rozsadne - rownie dobrze moze to byc 30 halabard, te same punkty. Tez nic nie zrobia.Piotr pisze:Kacper, wywal tych kuszników. Oni nic nie robią. W rozpie brakuje więcej kawy. Drugiego klocka i/lub uniwersalnych piątek.
Zamiast 5 kawalerii mam 3x3 demiski, wiecej ran, niewiele wiecej punktow, znacznie wiekszy wypierd. 5 kawalerii IMO nie sa uniwersalne - sa slabe. Kilka razy testowalem, gina od byle czego. Poza tym, jak wstawie wiecej kawalerii, moge miec problemy z manewrowoscia, tyle oddzialow zajmuje mnostwo miejsca.
Mam 2 - ile wedlug Ciebie jest potrzebnych?Piotr pisze:Rozważyłbym też więcej magicznych broni - przyjdą eteryki i zrobią Ci kęsim.
Lustereczko na papie nie rozwiazuje problemu. Wlasciwie dobrze dziala to tylko przeciw nastepujacym herosom: doombullowi, lordowi bretonskiemu, oldbloodowi (gdy jezdzi solo) i lordowi chaosu.Piotr pisze:Nie masz żadnej odpowiedzi na mocnych herosów. Może jednak lustereczko na papie?
Lord orkowy, beastmenski, krasiowy zawsze ma obstawe innych kolesi, ktorzy moga wziac challenge za niego, w czasie gdy on wyrzyna oddzial, a ze szczurami wcale nie chce sie zamieniac. Natomiast POK na pedziu dalej takiego goscia zabija, smoki wszystkie tak samo, wampir zabojca tak samo.
W imperium ogolnie nie ma zbyt wielu odpowiedzi na mocnych herosow. Jak Ty sobie radzisz z tymi gostkami, bo ja szczerze mowiac zadnego rozsadnego rozwiazania nie widze.
Juz wole wystawic wiecej oddzialow, zeby w czasie, kiedy Ci wymiatacze beda na mnie polowac, ja bede napierdzielal wrogie oddzialy.
Rozrzuca 10Ld, daje IC MR3, hate i modlitwy, channeluje i jeszcze ma magiczne ataki, "nic" to grube niedopowiedzenie.PiotrB pisze:Masz generała za 188 pkt który nic nie robi.
Jeszcze heros na pegazie ma 3. Zreszta, w swojej najnowszej rozpie imperium tez wsadziles raptem jednego gostka z magiczna kosa.PiotrB pisze:Masz dwa ataki magiczne
Wszystko mozna, tylko czy jest sens? Koles jest sporo drozszy, ginie od byle czego, ma zaledwie 9 Ld i nie ma szans nic zajebac. Ale faktycznie, koles z korona nie bylby zlym pomyslem, przy zalozeniu ze traktowaloby sie go jako kowboja. Moze i bym go stestowal, gdyby nie kosztowal 250 punktow.Szymon pisze:Barbara nie uważasz że można zamienić pape na pegaziste z koroną ?
Jeszcze widze musze sporo pokminic, postaram sie dzis cos swiezego wypluc.
Wkurza permanentny brak czasu, nie ma nawet okazji tego potestowac. Zycie chloszcze.