IMP 2012 - Indywidualne Mistrzostwa Pomorza 1-2 Grudnia 2012
Re: IMP 2012 - Indywidualne Mistrzostwa Pomorza 1-2 Grudnia
Młody ile ogólnie osób zgłasza się do Ciebie na wieczór/noc ? Zastanawiam się mocno czy zostawać czy nie.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Znajdzie sie dobra dusza coby mi pożyczyła kogoś kto nadawałby sie jako imperialny Grand Master?
-
- Chuck Norris
Zgadza się ostatnio nawet dostał peselRogal pisze:tak obadałem liste zgłoszonych i mnie dalej nie ma . Ja nie jestem Koszalin3/ albo 4 xD funkcjonuję jako odrębna jednostka

Dokładny skład Koszalina:
Ja
Johny
Zaleś
Bobo (Grimgor)
Nie ma wymogu pomalowanej armiiPierun pisze:Jak przyjdę z paroma figurkami niepomalowanymi zostanę wykopany?

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Czy imperialne detachmenty liczą się do limitu max 3 razy ten sam core?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Myślałem ze szybko pójdzie, a tu się okazuje, że taki format że nic nie wchodzi i trzeba się nieźle zastanowić co wywalić.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Nie liczą się, tzn możesz miec max 3 takie same parent unity , ale np. 6 oddziałow łuków.
No, 40 łukow w duzej liczbie oddziałów na SLOSa. Ja jebie , przegiecie 

Spoko, obiecuje że nie będę aż tak brutalnie tego wykorzystywał.
![]()
Naprawdę nie będę. Nie mam jeszcze tylu łuczników, więc póki co możesz spać spokojnie 

![]()