Styczniowa Masakra Ciupagą IV 1600PTS 26.01.2013 VANAHAIM
Re: Styczniowa Masakra Ciupagą IV 1600PTS 26.01.2013 VANAHAI
trzeba zrobić w końcu dobrego compa... w tym na 1600 jest zbyt dużo luk. No i niestety coraz bardziej przekonuje mnie ,że powinienem inną armią grać na open a ukochanym Imperium tylko na euro.
Such skoro tak łatwo o kontrę na DE to oddaj mi figurki i zagraj bretką -lol
Dokładnie
Mogę Ci nawet HE pożyczyć, jak nie chcesz brety 
Nie narzekaj Piotrze, nie masz źle. 3 oddziały demisiów

Nie narzekaj Piotrze, nie masz źle. 3 oddziały demisiów

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
PiotrB masz DE to nimi graj jak są takie przegięte. Ci kusznicy DE to na prawdę gamebraker, koszą wszystko równo tylko jakoś dziwnie się to w wynikach nie potwierdza, aha to kwestia słabych graczy... W praktyce są słabsi niż łucznicy WE na większość armii, no ale jakoś trzeba DE za PoKa dowalić. Róbcie ograniczenia jakie chcecie, wasza wola ale ten whine jednostronny to aż źle się czyta.
-
- Falubaz
Ogarnij się Miśku. Po pierwsze oddałme ci figury o razu po turnieju, więc nie wiem o co kaman.PiotrB pisze:trzeba zrobić w końcu dobrego compa... w tym na 1600 jest zbyt dużo luk. No i niestety coraz bardziej przekonuje mnie ,że powinienem inną armią grać na open a ukochanym Imperium tylko na euro.
Po drugie nie muszę nikomu niczego udawadniać, ale tak myślę że Bretka radzi sobie całkiem dobrze naprzeciwko DE. Po trzecie Piotrze naprawdę, przestań ciągle płakac o przegiętość każdej armii, oprócz tej którą aktualnie prowadzisz bo to już się robi śmieszne

wrr...jak mnie wqurzają takie murzyńskie gadki młody do starych typu ogarnij się ... no masakra- w wojsku dostałbyś taki wycisk za taki tekst ,że szkoda gadać- tylko ,że teraz nikt nie wie co to wojsko
... skoro mi oddałeś figurki to gdzie one są bo ja ich nie mam? Tym tekstem załatwiłeś sobie "pożyczki" u mnie na przyszłość... 

-
- Falubaz
Oddałem Ci je od razu po turnieju, z tego co pamiętam zostawiłeś je po prostu w Vanaheimie.
Wkurzają mnie gadki typu - załatwiłes sobie coś (bardzo poważne konsekwencje) ... z emotikonem na końcu. Proszę Cię.
Ps.zanim zaczniesz pisac ze mam twoje figsy, spróbuj sobie przypomniec że juz ci je oddałem -> tak na przyszłośc
Wkurzają mnie gadki typu - załatwiłes sobie coś (bardzo poważne konsekwencje) ... z emotikonem na końcu. Proszę Cię.
Ps.zanim zaczniesz pisac ze mam twoje figsy, spróbuj sobie przypomniec że juz ci je oddałem -> tak na przyszłośc
odbierz tel "Miśku"!
xYz
-
- Falubaz
Możesz kiedy tylko chcesz, wolny kraj. Po prostu nie wydaje mi się to poważne, jeśli tak zaznaczasz granicę wieku. I jeśli uważasz się za tak starego to może zacznę się zwracac per pan do ciebie?
PS. Nie będę więcej dotykał twoich figurek jeśli tak ci na tym zależy.
PS. Nie będę więcej dotykał twoich figurek jeśli tak ci na tym zależy.
-
- Falubaz
Dobra Eot Piotrek, naprawdę nie widzę sensu kontynuowania tej rozmowy. Tyle.
ej, ej, a co po turnieju?
Znaczy ja musiałbym zniknąc na godzinkę tzn od 19-20 musze coś załatwić a potem broo? Dojdę
Znaczy ja musiałbym zniknąc na godzinkę tzn od 19-20 musze coś załatwić a potem broo? Dojdę

Jeśli będę w takim stanie, jak ostatnio, to nie
Ale generalnie dobry pomysł

Ale generalnie dobry pomysł

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.