Styczniowa Masakra Ciupagą IV 1600PTS 26.01.2013 VANAHAIM

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Styczniowa Masakra Ciupagą IV 1600PTS 26.01.2013 VANAHAI

Post autor: PiotrB »

trzeba zrobić w końcu dobrego compa... w tym na 1600 jest zbyt dużo luk. No i niestety coraz bardziej przekonuje mnie ,że powinienem inną armią grać na open a ukochanym Imperium tylko na euro.
Such skoro tak łatwo o kontrę na DE to oddaj mi figurki i zagraj bretką -lol
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Dokładnie :D Mogę Ci nawet HE pożyczyć, jak nie chcesz brety :mrgreen:

Nie narzekaj Piotrze, nie masz źle. 3 oddziały demisiów :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Stone
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stone »

Idę w piątek na urodziny kumpla pt: "urodziny bez żon, dziewczyn i kochanek", więc pewnie obudzę się w niedzielę, ale zaryzykuję i proszę o wpis :) Przyjadę beastmanami - jak przyjadę. Hail Koza!

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

PiotrB masz DE to nimi graj jak są takie przegięte. Ci kusznicy DE to na prawdę gamebraker, koszą wszystko równo tylko jakoś dziwnie się to w wynikach nie potwierdza, aha to kwestia słabych graczy... W praktyce są słabsi niż łucznicy WE na większość armii, no ale jakoś trzeba DE za PoKa dowalić. Róbcie ograniczenia jakie chcecie, wasza wola ale ten whine jednostronny to aż źle się czyta.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

wygrałem w tamtym sezonie 2 turnieje na 1600 ,jeden na 1200 i 2 euro de :) wiem co mówię - tak mi się przynajmniej zdaje :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Nie twierdze że są słabe, tylko że strzelają tak samo od 3 edycji. Wygrywałeś też chyba innymi armiami, czy tylko DE? Na poziomie takich lokali jak u nas wygrywają ludzie a nie armie (no i szczęście w kostkach nie zaszkodzi:)

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

PiotrB pisze:trzeba zrobić w końcu dobrego compa... w tym na 1600 jest zbyt dużo luk. No i niestety coraz bardziej przekonuje mnie ,że powinienem inną armią grać na open a ukochanym Imperium tylko na euro.
Such skoro tak łatwo o kontrę na DE to oddaj mi figurki i zagraj bretką -lol
Ogarnij się Miśku. Po pierwsze oddałme ci figury o razu po turnieju, więc nie wiem o co kaman.
Po drugie nie muszę nikomu niczego udawadniać, ale tak myślę że Bretka radzi sobie całkiem dobrze naprzeciwko DE. Po trzecie Piotrze naprawdę, przestań ciągle płakac o przegiętość każdej armii, oprócz tej którą aktualnie prowadzisz bo to już się robi śmieszne :roll: :wink: Pozdrawiam

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

wrr...jak mnie wqurzają takie murzyńskie gadki młody do starych typu ogarnij się ... no masakra- w wojsku dostałbyś taki wycisk za taki tekst ,że szkoda gadać- tylko ,że teraz nikt nie wie co to wojsko :) ... skoro mi oddałeś figurki to gdzie one są bo ja ich nie mam? Tym tekstem załatwiłeś sobie "pożyczki" u mnie na przyszłość... :mrgreen:
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Oddałem Ci je od razu po turnieju, z tego co pamiętam zostawiłeś je po prostu w Vanaheimie.
Wkurzają mnie gadki typu - załatwiłes sobie coś (bardzo poważne konsekwencje) ... z emotikonem na końcu. Proszę Cię.
Ps.zanim zaczniesz pisac ze mam twoje figsy, spróbuj sobie przypomniec że juz ci je oddałem -> tak na przyszłośc

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

odbierz tel "Miśku"!
xYz

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

konsekwencje nie są poważne - po prostu nie dam Ci więcej dotknąć moich figurek (kropka) Czy tera mogę walnąć uśmieszek? :mrgreen:
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Możesz kiedy tylko chcesz, wolny kraj. Po prostu nie wydaje mi się to poważne, jeśli tak zaznaczasz granicę wieku. I jeśli uważasz się za tak starego to może zacznę się zwracac per pan do ciebie?
PS. Nie będę więcej dotykał twoich figurek jeśli tak ci na tym zależy.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

nie musisz - ale jak byś się nauczył trochę kultury to by Ci nie zaszkodziło...
Obrazek

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

To jak już jest poruszony termat pozyczek figurek:)
to kto ma pożyczyć armie na bazyla? :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

a ile dajesz :roll: no i musisz przyjechać i odebrać a potem przyjechać i oddać - tak uczy doświadczenie :) nie dość ,że komuś noszę figurki to potem spotyka mnie dziękuję na ryj .
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Dobra Eot Piotrek, naprawdę nie widzę sensu kontynuowania tej rozmowy. Tyle.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ej, ej, a co po turnieju?
Znaczy ja musiałbym zniknąc na godzinkę tzn od 19-20 musze coś załatwić a potem broo? Dojdę :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ja jestem za:] Andrzej idziesz?:>
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Jeśli będę w takim stanie, jak ostatnio, to nie :wink:

Ale generalnie dobry pomysł :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

może nie uśniesz w tramwaju z figurkami w ręku:D
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

ODPOWIEDZ