Ja już się z kolegą ugadaliśmy że bierzemy zamówienie na booka jak tylko się pojawi dostępny - tzn do wh40k

Chociaż figurki mnie nie przekonują, czekam na zasady.
Moderator: KrzysiekW
Przemcio pisze:psy z ambushem mogą być ciekawe...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
No, GUanO.Lidder pisze:Coś mi tu śmierdzi.
Ale teraz to też było możliwe.Offspringman pisze:może spełni się moja wizja armii czysto nurglowej.
Ward zawsze będziesz miał na płonące atakiCoś mi tu śmierdzi. Skoro plugasy mają w domyśle 5+ regenkę, którą można ulepszyć na 4+(??), to to jest c**j bo mają też ward. Chyba, że nas obdarują brakiem warda Fajnie by było jakby miały warda sytuacyjnego. Np. jak coś zabiją, albo jak generał jest w pobliżu, albo jak w 3. turze zabiją coś po drugiej stronie stołu. Moc!
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
nawet na bazylu miałem klocek plagusów z bsb nurgla. nawet działało. niemniej liczę na więcejKrzysiekW pisze:Ale teraz to też było możliwe.Offspringman pisze:może spełni się moja wizja armii czysto nurglowej.Nawet na ECT, jak się okazało.