W tej stolicy to geografii uczą chyba amerykanie
Podejrzane turnieje i konsekwencje...
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Podejrzane turnieje i konsekwencje...
Ja Ci dam południowy zachód 
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ctrl+c / ctrl+v = Jestem za głosowaniem.
xYz
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Popieram glosowanie.
Jak rozumiem byłoby to glosowanie wielokrotnego wyboru?Dymitr pisze:Czy jesteś za tym, by w związku z Pasiakgate:
1. Zawiesić klub 13K na pół roku/rok na LL
2. Zabrać możliwość zdobycia pucharu w tym roku drużynom z graczami z 13K/konkretnymi osobami
3. Zawiesić Pasiaka/Gokisha na X masterów (mogą grać, dostają 0 punktów do ligi vs nie mogą grać)
4. Odebrać członkom 13K/konkretnym osobom prawo uzyskania nagród za poprzedni sezon
5. Nie podejmować żadnych dodatkowych kroków
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Głosować za głosowaniem, ale już!
LL dzieli się teraz na trzy grupy:
1) tych co napisali, że chcą głosowanie
2) tych co nie chcą nic robić i nawet nie zagłosują bądź się wstrzymają
3) tych, którzy czekają, aż wreszcie ktoś założy to głosowanie (ta grupa zawiera grupę 1.)
Ciężko ogarnąć co teraz zrobić... not
LL dzieli się teraz na trzy grupy:
1) tych co napisali, że chcą głosowanie
2) tych co nie chcą nic robić i nawet nie zagłosują bądź się wstrzymają
3) tych, którzy czekają, aż wreszcie ktoś założy to głosowanie (ta grupa zawiera grupę 1.)
Ciężko ogarnąć co teraz zrobić... not
Co z głosowaniem?
Wisła Kraków.