Kielce -Maglownica -20.04 - 4CT! PRZENIESIENIE NA 28
Re: Kielce -Maglownica -20.04 - 4CT! (2gie starcie)
no to już chyba 4 raz jak ubolewasz nad tarzaniem się na ziemi do którego na pewno nie dojdzie. A pisze o tym już 3 raz wiec nie tylko moja umiejętność czytania ze zrozumieniem jest najwidoczniej upośledzona. Napisze wiec po raz 4 warunki będą na pewno dobre nikt ze zdrowym czy chorym kręgosłupem nie będzie tarzał się w mękach na ziemi. Nie planuje także przypiekania rozgrzanym żelazem i łamania kołem. Po prostu załatwienie miejsc niezależny tylko ode mnie ale na przykład od miłego pana z Muzeum Zabawek któremu nie będę truł tyłka w weekend wiec proszę o cierpliwość 

Ostatnio zmieniony 16 mar 2013, o 21:54 przez wojtas2, łącznie zmieniany 1 raz.
szit! zapomniałem
albo wykryją nam proxy

to już nic nie mówię
Ja???? Przecież ja 2 godziny temu wróciłem do Polski i to moje pierwsze posty w tym temacie! Jak mamę kocham!! więc albo mnie Pan z kimś mylisz albo masz słabszy wieczór.. pan odpocznie - kąpiel ciepłą weźmie - to rozluźnia
(sry Valdi - jakiś taki niewyparzony pysk mam wieczorami
)

to już nic nie mówię
Ja???? Przecież ja 2 godziny temu wróciłem do Polski i to moje pierwsze posty w tym temacie! Jak mamę kocham!! więc albo mnie Pan z kimś mylisz albo masz słabszy wieczór.. pan odpocznie - kąpiel ciepłą weźmie - to rozluźnia

(sry Valdi - jakiś taki niewyparzony pysk mam wieczorami

instagram.com/kuba.michonski
o! o! i wszyscy usatysfakcjonowani będą! (prócz tych, którzy nie będą)
miłej kąpieli, a skoro sobie różne ciekawe rzeczy polecamy to również nie omieszkam - do wanny Pan weźmie ABook'a do TK (i zerknie jakie armie grają właśnie na Kujawiaku na 1szym stole)
miłej kąpieli, a skoro sobie różne ciekawe rzeczy polecamy to również nie omieszkam - do wanny Pan weźmie ABook'a do TK (i zerknie jakie armie grają właśnie na Kujawiaku na 1szym stole)
panowie pomasujecie się po bitwie ;p
Kanadian pewno że aktualka! jak zajade to pierwsze co szukam Cię i podaruje ci swój piękny uśmiech w komplecie z wyziewami oparów wszelakich, a potem przejdziemy do niesamowitej gry plew, w której to pojedynek stoczą nasze umysły! Za wszelkie uszczerbki na zdrowiu psychicznym nie odpowiadam
Kanadian pewno że aktualka! jak zajade to pierwsze co szukam Cię i podaruje ci swój piękny uśmiech w komplecie z wyziewami oparów wszelakich, a potem przejdziemy do niesamowitej gry plew, w której to pojedynek stoczą nasze umysły! Za wszelkie uszczerbki na zdrowiu psychicznym nie odpowiadam

- White Lion
- Kretozord
Wojtas napisał:
..spoko nie będziecie się musieli poświęcać najwyżej wejdzie mniej osób bo pomysł z graniem na zieli raczej na pewno odpada...
Spokojnie panowie. Wojtas już w pierwszej odpowiedzi jasno zaznaczył że opcja ziemi odpada.
Rozważaliśmy ją przez chwilę bo chłopaki z Lublina pisali coś o rozkładanych matach.
Na szczęście szybko to odrzuciliśmy więc nie ma się co obawiać.
W przyszłym tygodniu damy znać jak stoimy z miejscami extra bo jest szansa jeszcze na 2-6 osób ale to zależy od udostępnienia nam większej części korytarza w muzeum i dokupienia blatów.
Obie te kwestie postaramy się rozwiązać w przyszłym tygodniu.
Niestety z góry piszę że nie ma szans na np. 2 samochody z każdego miasta bo jest już 22 osoby więc dokładając 5 z Lublina, Mielca i Radomia i ew. jeszcze dodając Kraków musielibyśmy się zbliżyć Mastera.
Na chwilę obecną takiej opcji niet.
Teoretycznie rozpoczynamy równoległą współpracę z innym dużo większym ośrodkiem niż muzeum ale pierwszy, lokalny turniej będziemy tam robić tez w kwietniu.
Jeżeli współpraca okaże się udana to są szanse że będziemy mieli w niedalekiej przyszłości miejscówkę z nieograniczoną ilością miejsc (w rozsądnym zakresie i oczywiście ograniczoną blatami).
@Qba
Pierwszy raz widzę żebyś pokazywał szczurzy pazur
Jak tak wyglądasz wieczorami to aż żałuję że jakiś turniej nie jest całodobowy żeby z tobą wtedy zagrać.
Co do ograniczeń to u was też były główne LT ograniczone, a maszyny nie i raczej zalewu maszyn nie było widać.
p.s. Panowie odnosząc się do ilości flejmu jeszcze miesiąc przed turniejem to zapowiada się zacna impreza
..spoko nie będziecie się musieli poświęcać najwyżej wejdzie mniej osób bo pomysł z graniem na zieli raczej na pewno odpada...
Spokojnie panowie. Wojtas już w pierwszej odpowiedzi jasno zaznaczył że opcja ziemi odpada.
Rozważaliśmy ją przez chwilę bo chłopaki z Lublina pisali coś o rozkładanych matach.
Na szczęście szybko to odrzuciliśmy więc nie ma się co obawiać.
W przyszłym tygodniu damy znać jak stoimy z miejscami extra bo jest szansa jeszcze na 2-6 osób ale to zależy od udostępnienia nam większej części korytarza w muzeum i dokupienia blatów.
Obie te kwestie postaramy się rozwiązać w przyszłym tygodniu.
Niestety z góry piszę że nie ma szans na np. 2 samochody z każdego miasta bo jest już 22 osoby więc dokładając 5 z Lublina, Mielca i Radomia i ew. jeszcze dodając Kraków musielibyśmy się zbliżyć Mastera.
Na chwilę obecną takiej opcji niet.
Teoretycznie rozpoczynamy równoległą współpracę z innym dużo większym ośrodkiem niż muzeum ale pierwszy, lokalny turniej będziemy tam robić tez w kwietniu.
Jeżeli współpraca okaże się udana to są szanse że będziemy mieli w niedalekiej przyszłości miejscówkę z nieograniczoną ilością miejsc (w rozsądnym zakresie i oczywiście ograniczoną blatami).
@Qba
Pierwszy raz widzę żebyś pokazywał szczurzy pazur

Jak tak wyglądasz wieczorami to aż żałuję że jakiś turniej nie jest całodobowy żeby z tobą wtedy zagrać.
Co do ograniczeń to u was też były główne LT ograniczone, a maszyny nie i raczej zalewu maszyn nie było widać.
p.s. Panowie odnosząc się do ilości flejmu jeszcze miesiąc przed turniejem to zapowiada się zacna impreza

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
heh - fakt flejm musi być - zwłaszcza wieczorami 
Przecież wyraźnie zaznaczyłem, że zasady mi odpowiadają - mam jakieś uwagi co do bonusów dla armii czy nierównych restrykcji (które stawiają mnie w dziwnej sytuacji przed czelendżem z Pingiem) i parę innych niewyartykułowanych, ale nigdzie nie zaznaczyłem czegoś takiego:

Przecież wyraźnie zaznaczyłem, że zasady mi odpowiadają - mam jakieś uwagi co do bonusów dla armii czy nierównych restrykcji (które stawiają mnie w dziwnej sytuacji przed czelendżem z Pingiem) i parę innych niewyartykułowanych, ale nigdzie nie zaznaczyłem czegoś takiego:
Nie po to decydowaliśmy się na luźne formaty w każdym z miast, by teraz naciskać na zmiany - jakkolwiek możemy sobie o tym podyskutować przecież - n'est ce pas?A co do ciec które ci się nie podobają to szanujemy twoje zdanie, ale raczej nie będziemy nic zmieniać
- White Lion
- Kretozord
chyba w ramach flejmu ? 
TK, Bestii, Orków u nas nie będzie żadnych (Wojtas inną armię kombinuje) więc uznajcie ten bonus jako gest w stronę Gości

TK, Bestii, Orków u nas nie będzie żadnych (Wojtas inną armię kombinuje) więc uznajcie ten bonus jako gest w stronę Gości

Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Masz coś do mojej postaci na arenie ? A ja słyszałem, że Bojek lubi w dupala 

kubencjusz pisze:Masz coś do mojej postaci na arenie ? A ja słyszałem, że Bojek lubi w dupala
eh widać że poziom gimbazy....
1. pojazd nie związany z WFB(zero odpowiedzi na mój flame)
2. od razu tematy gimnazjum (kutas, dupa, kał, anal, itp.)
Kubencjusz...więcej kreatywności

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Wedle uznania. Bojku drogi twa śliczna aparycja przeciętnego ghula, finezyjność olbrzyma i wygląd sromki są zniewalająceBojek pisze:kubencjusz pisze:Masz coś do mojej postaci na arenie ? A ja słyszałem, że Bojek lubi w dupala
eh widać że poziom gimbazy....
1. pojazd nie związany z WFB(zero odpowiedzi na mój flame)
2. od razu tematy gimnazjum (kutas, dupa, kał, anal, itp.)
Kubencjusz...więcej kreatywności

Hmmm, mowicie że flame ? Jestem za !
Kordelas, z którego zakonu masz postać ? Gorejącego Kordelasa czy raczej z brygady Jebanego Jajcarza Kotsona ?

Kordelas, z którego zakonu masz postać ? Gorejącego Kordelasa czy raczej z brygady Jebanego Jajcarza Kotsona ?
Kubencjusz błagam nie pogrążaj się bo po prostu aż mi się słabo robi jak to czytam. Zresztą nie możesz się chyba bardziej pogrążyć jak po ostatnim turnieju gdzie ciągle cie gasił 13 latek 

Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, o 19:18 przez wojtas2, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Oj tam oj tam. Miał być spam. Kto powiedział, że inteligentny i dojrzały ?
@Qba - i o czym to świadczy?Qba pisze:a skoro sobie różne ciekawe rzeczy polecamy to również nie omieszkam - do wanny Pan weźmie ABook'a do TK (i zerknie jakie armie grają właśnie na Kujawiaku na 1szym stole)
Chyba tylko o tym, że mamy wyjątkowo klimatyczne środowisko turniejowe

Dlaczego? - Bo na 109 graczy - tylko 3 zdecydowało się zagrać "mega-giętą" armią ...

A jak wyglądają wyniki TK na Kujawiaku?
Miejsca 2, 3,... i 74
Mnie to wygląda na czysty wpływ SKILLA a nie "giętość" armii...
Oczywiście - pozostają otwarte pytania: czy takie same wyniki byłyby, gdyby TK nie miały takich bonusów na Euro jakie mają obecnie...
Bastor - ależ oczywiście, że to kwestia skilla i niczego innego. I dla mnie to żaden argument, że 3 graczy gra TK (z czego 2 ląduje na podium).. co z tego - świadczy to tylko o tym, że to dobra armia, którą śmiało można grać i wygrywać - podobnie jak to, że w czasach giętości DE można było nimi zająć ostatnie miejsce. I w związku z tym nie widzę żadnego powodu by dawać im takie bonusy. Bonusy to kwestia mocno ryzykowna - na ostatnim masterze cisnęły WE, teraz po zmianie draftu TK - i gdzie te wszystkie gięte armie? A swoją drogą nigdy nie twierdziłem, że to "mega-gięta" armia - twierdzę tylko, że strzelając na lewo i prawo nie sprawdzonymi ograniczeniami zachowujemy się jak snajper z bielmem na oku.