Święto Pracy w Vanaheim Kraków, 1.05.13
Re: Święto Pracy w Vanaheim Kraków, 1.05.13
stary żebyś ty widział czym jak grałem na takie punkty właśnie to jest fajne, że możesz porozkminiać inne warianty
ja tam to lubie małe formaty szansa na bon wzrasta wtedy
powiem Ci szczerze, że mam gdzieś ile osób przychodzi na turnieje jeśli ktoś lubi euro i tylko patrzy pod kątem turniejów ligi i mistrzostw ok faktycznie będzie przychodzić tylko na duże formaty nie mniej jest grono osób, którzy się fajnie bawią na małych punktach i fajnie, że TL z Vana robią takie rzeczy poza tym na małe punkty kolego zupełnie inne taktyki się stosuje i może też tkwić problem w tym że ktoś może nie umieć na nie grać a nie chce aby jego reputacja ucierpiałaAndrzej pisze:Taa, właśnie było widać po frekwencji, ile osób lubi małe punkty
oj tam, oj tam. Andrzej jeszcze nie zwietrzył tego, że na małe pkt łatwo wygrać cały tur
Dlatego czasem nie mam nic przeciwko takim punktom, bo większość graczy je olewa
w sumie to większosc pudeł w Van miałem na małych na euro ino raz chyba
Dlatego czasem nie mam nic przeciwko takim punktom, bo większość graczy je olewa
w sumie to większosc pudeł w Van miałem na małych na euro ino raz chyba
cóż Kosa ja tam lubię urozmaicenia a ktoś inny lubi coś innego i to jest fajne a nie ujednolicać na siłę bo to kojarzy mi się z tfu socjalistami
Ja tam wolę pragmatyzm jesli chodzi o figsy
A co do Euro, wiadomym jest, że na tym się fajnie gra i nie wyklucza dziwacznych złożeń, szczególnie u HE (piszę jeno z tej perspektywy). Dopiero na takie pkt możesz się wyżyć
Żebyś Ty widział moją jedną kminę ale nigdy nie została i nie zostanie przetestowana czysty fun, czysty młot na wszystko, nie ma bata
A co do Euro, wiadomym jest, że na tym się fajnie gra i nie wyklucza dziwacznych złożeń, szczególnie u HE (piszę jeno z tej perspektywy). Dopiero na takie pkt możesz się wyżyć
Żebyś Ty widział moją jedną kminę ale nigdy nie została i nie zostanie przetestowana czysty fun, czysty młot na wszystko, nie ma bata
wyzywam cięKosa pisze:Ja tam wolę pragmatyzm jesli chodzi o figsy
przykro mi ale będa już nowe HE
jesli nadal chcesz to oki, ale mirrory są turbo nudne.
jesli nadal chcesz to oki, ale mirrory są turbo nudne.
możemy zagrać na stare spoko mam jeszcze Krasie w dobrej rozkminie jak przymkniesz oko na proksy
- Paraszczak
- Falubaz
Jakby przymykać oczy na proxy to ja mam wszystkie armie...
spoko nie na ąż takie proksy np część worriosów będzie jako długobrodzi itp więc nie aż tak źle
1 maja jeszcze są stare HE
Wisła Kraków.
4 maja - zawsze premiery GW są w pierwsze soboty miesiąca.
1 maja jedynie wgląd w booka w Vana... kupić można dopiero 4 maja
1 maja jedynie wgląd w booka w Vana... kupić można dopiero 4 maja
Wisła Kraków.
-
- Falubaz
Nie wiem czy to ważne, ale wolę napisać - Nie będzie mnie 1 maja w Krk