konkurs malarski GŁOSOWANIE I WYBÓR ZWYCIĘZCY
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
4 coś płaci za głosy ? jak tak to ja głos zmienię xD still 8
Moja GALERIA
zapraszam na http://www.yourwellpaintedarmy.com
oraz na https://www.facebook.com/BiohazardGame
głosów nie można zmieniać niestety
ja głosuje na 1
a happy loosera dostaje kubencjusz za największą pracę włożoną w projekt
może tego nie widać na zdjęciach ale jego praca zdecydowanie poziomowo jest wyższa od reszty uczestników , ponieważ cieniowana jest w dużym stopniu recznie nie washem;)
i gdyby dostał coś z herosem pewnie by wygrał , pomyśle nad tym nastepnym razem jeśli będzie chciał brać udział;)
ja głosuje na 1
a happy loosera dostaje kubencjusz za największą pracę włożoną w projekt
może tego nie widać na zdjęciach ale jego praca zdecydowanie poziomowo jest wyższa od reszty uczestników , ponieważ cieniowana jest w dużym stopniu recznie nie washem;)
i gdyby dostał coś z herosem pewnie by wygrał , pomyśle nad tym nastepnym razem jeśli będzie chciał brać udział;)
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, o 12:03 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
ok nie musisz jak nie chcesz;)
nic takiego nie pisałem że nie będę głosował , przynajmniej nie pamietam;)
dostałem troche pm że bedą chętni na sierpień wiec , wszystko powinno być ok z naviedzonym zrobimy lepszy regulamin i może ciekawsze nagrody;) nie wiem okaże się wszystko w praniu tak wiec głosować jeszcze jest czas
noki chce odzyskać swoją głowe giganta i dioramke , wiec jeśli tak będzie niestety z puli spadnie 50zł za jego los ...
noki potwierdz co chcesz zrobić
jeśli odejdzie z konkursu to w takim razie kazdy kto na niego głosował będzie mógł zmienić głos
nic takiego nie pisałem że nie będę głosował , przynajmniej nie pamietam;)
dostałem troche pm że bedą chętni na sierpień wiec , wszystko powinno być ok z naviedzonym zrobimy lepszy regulamin i może ciekawsze nagrody;) nie wiem okaże się wszystko w praniu tak wiec głosować jeszcze jest czas
noki chce odzyskać swoją głowe giganta i dioramke , wiec jeśli tak będzie niestety z puli spadnie 50zł za jego los ...
noki potwierdz co chcesz zrobić
jeśli odejdzie z konkursu to w takim razie kazdy kto na niego głosował będzie mógł zmienić głos
Głosowałem na Ciebie, bo podobała mi się Twoja praca (tak jak komuś innemu mogłaby się totalnie nie podobać) ale z całą sympatią dla Twojej osoby - to co teraz zrobiłeś jest naprawdę bardzo niefajne moim zdaniem. O gustach się nie dyskutuje, a każdy głosuje jak uważa, komuś praca nr 4 mogła się spodobać i nie musiałyby być to wcale przyjacielskie głosy, bo taki zarzut w teorii może być skierowany do każdego uczestnika konkursu. Dlatego nie umniejszałbym wartości tej pracy i zastanawiał się czy zasługuje na 4 stówy.Nokimam pisze:Do tego z całym szacunkiem dla nr 4 ale moim ( i nie tylko moim ) zdaniem to śmieszne jest że są takie serie głosów. Myślę tylko czy ta praca zasługuje na 4 stówy czy to tylko przyjacielskie głosy ? Kilka osób rozumiem ale kilkanaście?
Praca 1 to tylko washe na 1/2 warstwy farby. Moja praca to też wash ale ja się postarałem nad resztą. Pozdrawiam...
Sądząc po zdjęciach - to nr 1 to nie sam wash + farba bo praca jest jak dla mnie na znacznie wyższym poziomie i zasługuje na uznanie (sam biłem się z myślami czy wybrać 1,5 czy 8 ). Radziłbym nie oceniać tak innych, bo zaraz znajdą się tacy którzy w ten sam sposób zaczną oceniać Ciebie.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Weee w końcu ktoś docenił moją robotę