Rasti Studio - Gotowi! Oferta na stronie 4!
Moderator: Gremlin
Re: Rasti Studio - Gotowi! Oferta na stronie 4!
Zgaduję, że chodzi o coś w stylu "palców", jakiś takich gadzich w kształcie?
Let the River of Blood flow...
Ktoś chciał porównanie ze starym treemanem. Proszę bardzo. Fakt faktem, że spore te treekiny, no ale ten drzewiec też jest trochę maławy.
PS. Kupujcie od Rastiego te treekiny bo już nic ładnego do Welfów nie ulepi
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Ja obstawiam, że taką 3 Treekinów zamówię....ale musisz mi wybaczyć bo wstrzymam się do nowego booka z wydatkami (krucho z forsą) a wpierw bym chciał nowy book zakupić
Potem figsy
-skusić się skuszę bo podoba mi się skala (czyt. są wystarczające duże!! )
Potem figsy
-skusić się skuszę bo podoba mi się skala (czyt. są wystarczające duże!! )
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Dlatego sam też kupuję, nawet jeśli będą niegrywalne na nowym booku, w co osobiście wątpię, to przynajmniej będę miał na półce piękne modele, ew. wykorzystam jako treemanów Ale i tak chce dużeeego Treemana, Rasti, dajeszLuc pisze:skusić się skuszę bo podoba mi się skala (czyt. są wystarczające duże!! ( )
Let the River of Blood flow...
Naprawde nie podobają wam się treekiny z GW ? Dla mnie są jedną z nalepiej wyglądających jednostek. są bardzo klimatyczne.Mimo że podobają mi się oficjalne treekiny musze Ci pogratulować naprawde genialne kojarzą mi sie troche z WarCraftem.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2014, o 17:40 przez Dziad, łącznie zmieniany 1 raz.