Zerknij na 1 post w tym temacieMorog pisze:w tej sprawie nawet prawda zależy od miejsca siedzenia
czy ciekawie? nie wiem, mam zwyczaj ustępować w obliczu zła i to chyba nie jest zaleta![]()
satysfakcja wątpliwa, a jak widać zli ludzie rozsiewają plotki

Zerknij na 1 post w tym temacieMorog pisze:w tej sprawie nawet prawda zależy od miejsca siedzenia
czy ciekawie? nie wiem, mam zwyczaj ustępować w obliczu zła i to chyba nie jest zaleta![]()
satysfakcja wątpliwa, a jak widać zli ludzie rozsiewają plotki
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
339 przewagi. Kostka która na 5 rzutów rzuciła 5 missfireówmati.pl pisze:ja z Janusem 3:0, nie pamiętam dokładnie małych. dzięki za wyrozumiałość i śmieszną grę. armaty na rydwanach rządzą, dzięki Janusowej kostce :]
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
mati wiedziałJanus pisze:Też dziękuję za grę:p Tak... Kostkę należy zmienić. A co do gry, to muchy nie przepchnely od boku mournfangow, które dodatkowo miały na przodzie bestie. Poza tym wyrównana gra. Nie doczytalismy tylko, że w przypadku remisu w sztandarach, pkt liczymy normalnie. I wyszło że Mati wygrał.
Pozdro Janus