PlayMini Of The Month 3 - wakacje (lipiec+sierpień)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nawet jeśli mam pomysł, to nie będę uprzedzał, coby nie prowokować do falstartów 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Samej Ogrzycy było by smutno a tak to będzie miała towarzystwoSkavenblight pisze:Phi, Cyc Power mojej ogrzycy go zmiecie
A tak serio, to oczywiście bardzo się cieszę, bo ogór jest pierwszorzędny.

- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Podoba mi się Twój pomysł ze schwytanym goblinem - niby taka mała rzecz, a cieszy!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

a są już jakieś przecieki co w następnym miesiącu... jakiś mag, czy może jakieś pół oddziału, a może "latacz", może jeszcze coś innego 

Ogłoszenie będzie jutro 
Jak tak bardzo nie możesz wytrzymać, poszukaj na Glorii Victis tematu o PMoTM wrześniowym - nasze są z reguły "co najmniej zbliżone"

Jak tak bardzo nie możesz wytrzymać, poszukaj na Glorii Victis tematu o PMoTM wrześniowym - nasze są z reguły "co najmniej zbliżone"

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

Czy tylko ja mam takie wrazenie , ze glosy rozdzielaja sie regionalnie , z jakiego terenu autor pochodzi ??
Wyrownany pojedynek w tym miesiacu strasznie

Wyrownany pojedynek w tym miesiacu strasznie

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tez odniosłem takie wrazenie..Ziemko pisze:Czy tylko ja mam takie wrazenie , ze glosy rozdzielaja sie regionalnie , z jakiego terenu autor pochodzi ??![]()
![]()
przynajmniej dowiemy sie jaki klub/region ma najwiecej swoich gracz zarejestrowanych na forum

KRassus to Gorzow
Mapet to Pomorze
Marko - to chyba najobiektywniej bo na niego glosuja ludzie z calej Polski
Mapet to Pomorze
Marko - to chyba najobiektywniej bo na niego glosuja ludzie z calej Polski
Ziemko, zarzucasz Mapetowi i mi jakieś machlojki? 

Nie
Tylko widze lokalny patryiotyzm jest silny 

Ostatnio zmieniony 4 wrz 2007, o 18:55 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomorze głosuje na najładniejsza figurkę.... a nie na najlepszego kolegę...
przynajmniej tak mi się wydaję
... ja i tak już wygrałem, bo skończyłem tego stegadona... a myślałem, że to nigdy nie nastąpi
pozdrawiam Mapet
przynajmniej tak mi się wydaję
... ja i tak już wygrałem, bo skończyłem tego stegadona... a myślałem, że to nigdy nie nastąpi
pozdrawiam Mapet